Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ooo ben ilk ay agzima gircekler sandım gayet normal ödemler indikce yerine oturdukca gececek o his

Dual plan silikon taktıranlar çok ağrınız oldumu kızlar ? Ben daha kararımı veremedim. Bebeğim 9 aylık ne kadar sürede toparladınız? Sezaryanla kıyasladığınız da hangisini daha kolay atlattınız? Hayatta ki en kötü şey kararsızlıkmış bunu şimdi daha iyi anlıyorum.

Benim dualplan ağrü değilde baskı ağırlık hissi cok fazla oldu bende 10 gun oturarak uyudum.ama herkesde aynı olmuyor iyilesme sureci benim hic memem yoktu derimde sıkıydı o yuzden biraz zor oldu

Benim dualplan ağrü değilde baskı ağırlık hissi cok fazla oldu bende 10 gun oturarak uyudum.ama herkesde aynı olmuyor iyilesme sureci benim hic memem yoktu derimde sıkıydı o yuzden biraz zor oldu
Çok geçmiş olsun. Yazdıklarınızı okudum ikinci operasyonuda olmuşsunuz. En kısa sürede iyileşirsiniz inş. Boyun ve sırt ağrınız oldumu yada kolları kaldıramama gibi bir sıkıntı?

Çok geçmiş olsun. Yazdıklarınızı okudum ikinci operasyonuda olmuşsunuz. En kısa sürede iyileşirsiniz inş. Boyun ve sırt ağrınız oldumu yada kolları kaldıramama gibi bir sıkıntı?
Evet persembe gunu revize ameliyati oldum simdi hersey yolunda çok sükür.boyun sırt kol ağrısı ilk 15 gun oluyor herkesde 1 hafta kollarinizi yukariya kaldiramiyosunuz cok fazla zaten kaldirmamanizda gerekiyor.1. ayin sonunda hersey yoluna girmeye basliyor merak etmeyin memelerde yumusamaya basliyor cok guzel oluyolar

Doktor 300 cc dedi dikleştirme de olucak tabi. Vücuduma yapancı bir madde girecek ayrıca ağırlık. Alıştım boş memelere taşıyamam ağır gelir falan diye düşünüyorum. Kafayı yicem

Birini 18 ay diğerini 6 ay emzirdim. Dünyanın en güzel şeyi. Ama sonrası aynaya bakıp bakıp üzülüyorum şuan ki halime ....

Benim ameliyatımın 9. günü. Uçakla Ankara dan izmir e geldim. Ve akşam kız kardeşimle Yeni Türkü nün konserine gittim. Sezeryanla kıyaslayacak olursam, kesinlikle sezeryandan kat kat daha az ağrı veren bir ameliyat. İlk bir kaç gün zorlandım. Gün geçtikçe daha iyi oluyorum. Ancak yine de dikkat ediyorum. Ağır kaldırmamaya çalışıyorum. Ameliyat gününden beri her işimi kendim yapıyorum, Ödemler geçerse daha iyi hissedeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…