- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
Ooo ben ilk ay agzima gircekler sandımÖdem yüzünden mi bilemiyorum ama sanki göğüslerim üst taraftan havalanıp her an çıkacakmış, tam yerine oturmamış gibi bir garip hisse kapılıyorum. Üst tarafa bastırıp masaj yapmaya çalışıyorum. Sizde de böyle bir his oluştu mu ?
Tamammmm, bekliyorummmmmnasıl bir yokluk çektiysem yıllardır, nasıl bi açlıksa artık, yetmiyooorrrrrduuuu
Benim dualplan ağrü değilde baskı ağırlık hissi cok fazla oldu bende 10 gun oturarak uyudum.ama herkesde aynı olmuyor iyilesme sureci benim hic memem yoktu derimde sıkıydı o yuzden biraz zor olduDual plan silikon taktıranlar çok ağrınız oldumu kızlar ? Ben daha kararımı veremedim. Bebeğim 9 aylık ne kadar sürede toparladınız? Sezaryanla kıyasladığınız da hangisini daha kolay atlattınız? Hayatta ki en kötü şey kararsızlıkmış bunu şimdi daha iyi anlıyorum.
Çok geçmiş olsun. Yazdıklarınızı okudum ikinci operasyonuda olmuşsunuz. En kısa sürede iyileşirsiniz inş.Benim dualplan ağrü değilde baskı ağırlık hissi cok fazla oldu bende 10 gun oturarak uyudum.ama herkesde aynı olmuyor iyilesme sureci benim hic memem yoktu derimde sıkıydı o yuzden biraz zor oldu
Evet persembe gunu revize ameliyati oldum simdi hersey yolunda çok sükür.boyun sırt kol ağrısı ilk 15 gun oluyor herkesde 1 hafta kollarinizi yukariya kaldiramiyosunuz cok fazla zaten kaldirmamanizda gerekiyor.1. ayin sonunda hersey yoluna girmeye basliyor merak etmeyinÇok geçmiş olsun. Yazdıklarınızı okudum ikinci operasyonuda olmuşsunuz. En kısa sürede iyileşirsiniz inş.Boyun ve sırt ağrınız oldumu yada kolları kaldıramama gibi bir sıkıntı?
Ehehehe yok yok alisiyosunuz bende hic yoktu 350 cc hp takildiDoktor 300 cc dedi dikleştirme de olucak tabi. Vücuduma yapancı bir madde girecek ayrıca ağırlık. Alıştım boş memelere taşıyamam ağır gelir falan diye düşünüyorum.Kafayı yicem
Evet genel anestezi ama cok daha rahat bi ameliyatRevize olduğunuzda da genel anestezimi aldınız
Diklestirme sartmiymis peki damla protezle cok guzel toparlayan doktorlar var lolipop yapmadanLolipop kesi olucakmış.
Diklestirme sartmiymis peki damla protezle cok guzel toparlayan doktorlar var lolipop yapmadan
Valla yapanlar var guzelde topluyolar ama tabu doktorun becerisine kalmışDamla protezle yapilan diklestirme ne kadar dik durabilir ki?