- 2 Şubat 2020
- 114
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ilk günler çok moralim bozuldu . Büyük geldi . 1 ayda alışverişmişimDoktor 300 cc dedi dikleştirme de olucak tabi. Vücuduma yapancı bir madde girecek ayrıca ağırlık. Alıştım boş memelere taşıyamam ağır gelir falan diye düşünüyorum. Kafayı yicem
Arkadaşlar, banuares33 ve _gll nickli arkadaşlar hariç diğer arkadaşları albümden çıkardım. Kimin albümünü görebiliyorsam onu eklemeye karar verdim. Sitede daha yeni bir iki mesajı olan albüm görmek istiyor. Tedirgin oldum. Umarım anlayışla karşılarsınız.
Canım kapsul kont. vs olmasın ? Doktoruna göster mutlaka bence. Ara ara batmalar oluyor ama böyle şiddetli ve sürekliyse dr fikir verebilir sana en güzeli. Umarım birşey yoktur zatenMerhaba 3 ay 9 gün oldu ameliyat olalı. Sağ göğsümde her zaman bir batma vardı ama iyileşme sürecinde olduğum İçin çok üstüne düşmemedim. Bir haftadır batma ve acılı bir ağrı yatıp kaldırmıyor beni. Çok huzursuzum . Yaşayan var mı acaba ya da bir fikri olan ?
İnşallah canım yoktur. Ondan korkuyorum bende aradım çalıştığım ve şehir dışında olduğum İçin 29 Şubat da gideceğim. Bir ay önce de aramıştım iyileşme ağrısı demişti üzerine düşmedim o yüzdende ama bir haftadır tadım tuzum kalmadı bir ağlama geliyor sinirlerim bozulduCanım kapsul kont. vs olmasın ? Doktoruna göster mutlaka bence. Ara ara batmalar oluyor ama böyle şiddetli ve sürekliyse dr fikir verebilir sana en güzeli. Umarım birşey yoktur zaten
Masaja devam ediyor muydun düzenli olarak?İnşallah canım yoktur. Ondan korkuyorum bende aradım çalıştığım ve şehir dışında olduğum İçin 29 Şubat da gideceğim. Bir ay önce de aramıştım iyileşme ağrısı demişti üzerine düşmedim o yüzdende ama bir haftadır tadım tuzum kalmadı bir ağlama geliyor sinirlerim bozuldu
Ediyorum hafif zaten masajım ama masaj yaparken de bata bata acıyor acı çekiyorum.Masaja devam ediyor muydun düzenli olarak?
Masaj hafif yapılmaz. Gögsün sertleşmiştir muhtemelen o agrı yapıyordur. Doktoruna git ve doğrudürüst masaj yapsın rahatlarsın gögsünü. Sende evde düzenli o şekilde masaj yapmaya çalış. Geçmiş olsunEdiyorum hafif zaten masajım ama masaj yaparken de bata bata acıyor acı çekiyorum.
Bana masajı o şekilde gösterdi. Göğüsümün dış kısmında içeriye doğru hafif haraketlerle ittir 100 defa günde yap dedi. Bir de üstten aşağıya doğru 10 kere aşağıya doğru masaj yap dedi bu kadar.Masaj hafif yapılmaz. Gögsün sertleşmiştir muhtemelen o agrı yapıyordur. Doktoruna git ve doğrudürüst masaj yapsın rahatlarsın gögsünü. Sende evde düzenli o şekilde masaj yapmaya çalış. Geçmiş olsun
Teşekkür edeeim. Sol göğüsüm daha yumuşak ama sağ göğsüm sert halaMasaj hafif yapılmaz. Gögsün sertleşmiştir muhtemelen o agrı yapıyordur. Doktoruna git ve doğrudürüst masaj yapsın rahatlarsın gögsünü. Sende evde düzenli o şekilde masaj yapmaya çalış. Geçmiş olsun
Dr bana boş yere fazla masrafa gerek yok pentiden sporcu sütyeni al dedi. Ben de öyle yaptım
Ya ben denedim 1-2 tane pentiden spor sütyeni ama olmadı hiç rahat edemedim Ya cup kısımları dar oluyor ya sırt bedeni bol oluyor bi tane oyshodan aldım o bile biraz dar memelerimde izi çıkıyor ödemler inince tam olur herhalde