Motiva taktirmayin 1.ayda kaydilar, evet yumuşaklar hatta benim 2 haftada öyle bir yumuşadı ki , doktorum da 1.ayda korseyi çıkarttı.sonrasında hemen kaydi. Doktor da bilgisizmis demek 6 ay takılması gerek demiş Yukarıda bir arkadas. Benim doktor kaymasına rağmen takmaya gerek yok sutyen bir şey demişti . Keşke önlem aldırsaydi , o kadar, duymaya başladım ki acaba tr ye yolladıklari seri hatalı mi diye düşünmeye başladım. Kendileriyle yazistim ürünle ilgili değil birçok sebebe bağlı olabilir diyorlar, ancak o kadar çok vaka varsa gayet de ürün serisiyle ilgili olabilir diye düşünüyorum. Marka temsilcisi ile yazistim, taktirip kayanlar bana mesaj atabilir eğer böyle bir durum varsa tespit edersek ve fazla sayıda kişideyse sorumluluk almaktan kacamazlar. Doktorların da birçoğu bilgisiz ne yazık ki veya bunu pazarlayin demiş anlaşma yapmışlar, zaten kayan bir implant doku analizinizi yapıp ona göre implant önermeleri Lazım. İnanılmaz sıkı bir deri kaliteniz varsa belki çok doğal yumuşak olduğu için mutlu edebilir sizi. Aksi halde önermem.