Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Üçününki de süper ya, sen naptın canım, kesin kararlı mısın. Ben kararlıyım sonbahar da istiyorum.

High profil aslında ama evet basık duruyor, kas altı diye mi niye bilmiyorum ama çok canım sıkıldı bu duruma, mutlaka büyütecem. 1ay sonra değişecek falan diye düşünüyordum ama yok çok değişmicek bence zaten üç haftayı çoktan geçti 25 gün oldu. Çok mutsuzum, resmen hayal kırıklığı oldu, ama drun suçu yok benim hatam kendimi yeterince iyi ifade edemediğimi düşünüyorum artık

Daha çok degişecek ama, 6 ay sonra çok başka olacaklar. Basıklık azalır ama büyüme ne kadar degişir belli olur bilemedim.

Üçününki de süper ya, sen naptın canım, kesin kararlı mısın. Ben kararlıyım sonbahar da istiyorum.
Ben doktorla görüştüm bile geçen hafta Kendisi bu hafta yurtdışında biliyorsundur, dönünce revizyon için tarih verecek bana Ben bu yazı kaçırmadan biran evvel yaptırıcam insallah 400 cc. Dr sen nasıl mutlu olacaksan dedi, amannn hayata bi kere geliyoruz valla gözüm doysun olmuşken dedimm

400 CC high profil takıldı. 1.80 boyunda 65 kg ım. Göžüme büyük geliyor şu an. Daha küçük silikonları ameliyat öncesi denedim. Beni tatmin etmedi. Küçük geldi. Şu an olandan daha büyük olsa bel ağrısı yapar diye düşündüm. Şu an orjinal halime göre çok iyi. Dümdüz değildim belki ama, desteksiz sutyenle pek hoş olmuyordu. Desteklierden kurtulduğuma çok mutluyum. Zaman içinde daha doğal bir görüntüye girerse mutlu olacağım.

Son düzenleme:
Polytech in bazı serisi yasaklı diye biliyorum suan en iyi motiva sonra mentor diyorlar ama yanls yonlendırme yapmıyaym bende formda arastırdgm kadarını blyorm iyice arastırın lutfen kızlar ızmrdeym doktor arastrması yapıyorm bende ama 15ten assa hıc doktor bulamadm 10.12 arası arıyorum bildiğiniz varmı doktor lutfen paylasın zamanım daraldı ya

Valla orda olsam ben de beklemem ama artık sınavım falan var biraz beklemem lazım, sonbaharda bi giderim ben de, tatmin olmadım yaa, durumumuz aynı, yaptır canım bi defa geliyoruz dünyaya, en güzeli olsun

Kızlar Dr fatih Dağdelen 'e ameliyat olan var mı? Videolarındaki hastalarında ne ağrı var ne de sızı doğruluk payını merak ettim

Millet yataktan zor kalkıyor bunlar iki, üç saate ayaklanıyor
Hele instagramda son paylastigi bir video var sporcu bir bayanla hatunun kas kütlesi benimkinin yarisi kadar doktoru 2 eliyle çekiyor.bana inandirici gelmiyor malesef.sporcu olarak söylüyorum o kadar sert kaslarla o ameliyattan sonra çamaşırımı çekemedim

Millet yataktan zor kalkıyor bunlar iki, üç saate ayaklanıyor
O reklamlar tabiki iyi olan şeyleri gösterecekler Herkesin agrı eşigi fazla, ameliyattan ilk uyandığınızda çok agrı hissedersiniz, sonra yapılan agrı kesicilerle kendinizi iyi hissedersiniz. Yürüdükçe daha iyi olursunuz. Ama dedigim gibi herkesin süreci farklı. İnanın o kişiler o iyi hallerini sürekli hissetmiyor. Agrı kesiciler etkisini kaybedince arıları oluyor tabi. Onlara inanmayın.
Doktor hakkında görüşlerime gelince şahsen öneremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…