- 8 Aralık 2017
- 270
- 79
Üçününki de süper ya, sen naptın canım, kesin kararlı mısın. Ben kararlıyım sonbahar da istiyorum.Canım bu arada 400 cc nin nasıl duracağı konusunda en azından fikir vermesi adına sana 3 ünlü ismi vereceğimÜçünde de 400 ve 420 cc protezler var, onlardan da bakabilirsin farklı fikrin olması adına Seyma subası. Aslısah Alkoçlar. Serenay Sarıkaya
High profil aslında ama evet basık duruyor, kas altı diye mi niye bilmiyorum ama çok canım sıkıldı bu duruma, mutlaka büyütecem. 1ay sonra değişecek falan diye düşünüyordum ama yok çok değişmicek bence zaten üç haftayı çoktan geçti 25 gün oldu. Çok mutsuzum, resmen hayal kırıklığı oldu, ama drun suçu yok benim hatam kendimi yeterince iyi ifade edemediğimi düşünüyorum artıkİdeal kilo dayım ben, tabi çok zayıf degilim ama boyuma göre kilom normal.Kum saati modelim şu an.
Protez seçerken sadece boya kiloya da bakılmaz. Omuz, kalça genişliği de önemlidir misal. Oranı doğru de gelerek kum saati model olabiliriz zatenSizin fotolarda sizi net göremedim. Protezlerinizşn öne doğru çıkıntılı yok, basık duruyor gögüsleriniz. Modali neydi Protezlerinizin? Moderate, hıgh??
Daha çok degişecek ama, 6 ay sonra çok başka olacaklar. Basıklık azalır ama büyüme ne kadar degişir belli olur bilemedim.High profil aslında ama evet basık duruyor, kas altı diye mi niye bilmiyorum ama çok canım sıkıldı bu duruma, mutlaka büyütecem. 1ay sonra değişecek falan diye düşünüyordum ama yok çok değişmicek bence zaten üç haftayı çoktan geçti 25 gün oldu. Çok mutsuzum, resmen hayal kırıklığı oldu, ama drun suçu yok benim hatam kendimi yeterince iyi ifade edemediğimi düşünüyorum artık
Yok büyüme olmaz yaa, sihirli bi değnek falan lazım, bakalım son bahar da gider değiştiririz napalmDaha çok degişecek ama, 6 ay sonra çok başka olacaklar. Basıklık azalır ama büyüme ne kadar degişir belli olur bilemedim.
Ben doktorla görüştüm bile geçen haftaÜçününki de süper ya, sen naptın canım, kesin kararlı mısın. Ben kararlıyım sonbahar da istiyorum.
Valla orda olsam ben de beklemem ama artık sınavım falan var biraz beklemem lazım, sonbaharda bi giderim ben de, tatmin olmadım yaa, durumumuz aynı, yaptır canım bi defa geliyoruz dünyaya, en güzeli olsunBen doktorla görüştüm bile geçen haftaKendisi bu hafta yurtdışında biliyorsundur, dönünce revizyon için tarih verecek bana Ben bu yazı kaçırmadan biran evvel yaptırıcam insallah 400 cc. Dr sen nasıl mutlu olacaksan dedi, amannn hayata bi kere geliyoruz valla gözüm doysun olmuşken dedimm
Yaptirda kurtulValla orda olsam ben de beklemem ama artık sınavım falan var biraz beklemem lazım, sonbaharda bi giderim ben de, tatmin olmadım yaa, durumumuz aynı, yaptır canım bi defa geliyoruz dünyaya, en güzeli olsun
Kitleleri bu ameliyatla aldırabilirsin hattamerhaba benim mememde kitle var acaba küçültmenin sıkıntısı olurum dr um hayır dedi ama
En güzel memeler bizim memeler kızlarSeranayın ve Şeymanın göğüsleri bence hiç güzel değil resmen silikonum diye bağırıyor
Beni de izleyebilir misinbenim sağ tarafta hala yukarıda gerçi ilk söylediğim zamana göre daha indi gibi ama süreci sende de görebilir miyim
Ay ben 10 gün cehennem azabi cektim resmenMillet yataktan zor kalkıyor bunlar iki, üç saate ayaklanıyor
Hele instagramda son paylastigi bir video var sporcu bir bayanlaMillet yataktan zor kalkıyor bunlar iki, üç saate ayaklanıyor
O reklamlar tabiki iyi olan şeyleri göstereceklerMillet yataktan zor kalkıyor bunlar iki, üç saate ayaklanıyor