Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlarr benim bugün tam 1 ay oldu. Hala medikal sütyeni giyiyorum son 1 haftadır falan yan yatıyorum. Bu sabah uyandığımda dikişlerim acıyordu gün içinde de memelerim hep uyuşuk gibiydi sanki yeni ameliyat olmuşum gibi anlamlandıramadım. Hala da uyuşuk gibiler ama az önce baktım da baya baya yumuşamışlar gerçek meme gibi yumuşacık olmuşlar. Normal mi bu? Ctesi doktor randevum var ona sorucam da size de danışayım dedim

Beni de ekleyin ben de ekliyorum hemen sizi :)

Merhaba 3 ay 9 gün oldu ameliyat olalı. Sağ göğsümde her zaman bir batma vardı ama iyileşme sürecinde olduğum İçin çok üstüne düşmemedim. Bir haftadır batma ve acılı bir ağrı yatıp kaldırmıyor beni. Çok huzursuzum . Yaşayan var mı acaba ya da bir fikri olan ?

Canım kapsul kont. vs olmasın ? Doktoruna göster mutlaka bence. Ara ara batmalar oluyor ama böyle şiddetli ve sürekliyse dr fikir verebilir sana en güzeli. Umarım birşey yoktur zaten

Canım kapsul kont. vs olmasın ? Doktoruna göster mutlaka bence. Ara ara batmalar oluyor ama böyle şiddetli ve sürekliyse dr fikir verebilir sana en güzeli. Umarım birşey yoktur zaten
İnşallah canım yoktur. Ondan korkuyorum bende aradım çalıştığım ve şehir dışında olduğum İçin 29 Şubat da gideceğim. Bir ay önce de aramıştım iyileşme ağrısı demişti üzerine düşmedim o yüzdende ama bir haftadır tadım tuzum kalmadı bir ağlama geliyor sinirlerim bozuldu

Masaja devam ediyor muydun düzenli olarak?

Ediyorum hafif zaten masajım ama masaj yaparken de bata bata acıyor acı çekiyorum.
Masaj hafif yapılmaz. Gögsün sertleşmiştir muhtemelen o agrı yapıyordur. Doktoruna git ve doğrudürüst masaj yapsın rahatlarsın gögsünü. Sende evde düzenli o şekilde masaj yapmaya çalış. Geçmiş olsun

Bana masajı o şekilde gösterdi. Göğüsümün dış kısmında içeriye doğru hafif haraketlerle ittir 100 defa günde yap dedi. Bir de üstten aşağıya doğru 10 kere aşağıya doğru masaj yap dedi bu kadar.

Teşekkür edeeim. Sol göğüsüm daha yumuşak ama sağ göğsüm sert hala

Ya ben denedim 1-2 tane pentiden spor sütyeni ama olmadı hiç rahat edemedim Ya cup kısımları dar oluyor ya sırt bedeni bol oluyor bi tane oyshodan aldım o bile biraz dar memelerimde izi çıkıyor ödemler inince tam olur herhalde

Ameliyat sonrası sütyen kullanım tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…