- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
Ay sonundaaaCanımmmm gordüm fotolarıııBomba olmussun bombaaaa Olsun geç olsun güç olmasın derler. Yazın antalya plajlarında estirirken bugunleri hatırlamazsın bile Coook begendim son hali tam oldu
Ahahaha benHayırlı olsun canımben de ilk fırsatta foto eklicem, bakalım becerebilicek miyim emojileri kullanmayı bile şimdi öğreniyorum bol kullanmamdan anlaşıldığı üzere
Kız bi dur bi dur acele etme yumusadikca guzel duruyolar bekle azcıkArkadaşlar peki 350cc altında taktırıp sonradan pişman olan ve revize olan var mı acaba, olduysanız kaç cc takıldı sonradan, benim 325cc iki haftalık şimdiden büyütmeyi düşünmeye başladım, çok pişmanım
Daha cok erken, hala basık seninkiler tatlımm. Biraz bekle 1 ay dolsun sonra bakArkadaşlar peki 350cc altında taktırıp sonradan pişman olan ve revize olan var mı acaba, olduysanız kaç cc takıldı sonradan, benim 325cc iki haftalık şimdiden büyütmeyi düşünmeye başladım, çok pişmanım
Beni de takibe alır mısınız ben de görmek istiyorumMeldaaaaaaa kız benim memeler çok güzel olmuuuussssahahaha ay ödemler indikce dahada guzellesiyoooo helal olsun doktoruma valla yaptığı isin arkasinda durmuş şunu ilk ameliyatta yapsaydida bu kadar cekmeseydim beee
Benim 325 -350 takıldı şöyle fena değil gibi bence bekle bakalımArkadaşlar peki 350cc altında taktırıp sonradan pişman olan ve revize olan var mı acaba, olduysanız kaç cc takıldı sonradan, benim 325cc iki haftalık şimdiden büyütmeyi düşünmeye başladım, çok pişmanım
Arkadaşlar peki 350cc altında taktırıp sonradan pişman olan ve revize olan var mı acaba, olduysanız kaç cc takıldı sonradan, benim 325cc iki haftalık şimdiden büyütmeyi düşünmeye başladım, çok pişmanım
aslında öncesi sonrası resim koysan sana fikir verebilirdikMeldaaaaaaa kız benim memeler çok güzel olmuuuussssahahaha ay ödemler indikce dahada guzellesiyoooo helal olsun doktoruma valla yaptığı isin arkasinda durmuş şunu ilk ameliyatta yapsaydida bu kadar cekmeseydim beee
Merhaba, rica etsem ben de fotolarınızı görebilir miyimEklerimvalla kim bilgi istiyosa yardimci oluyorum doktorumun adinida veriyorum herkes baksin gorsun
Ama medikal sutyeni cikarma tatlim henuz erken bralet giymek icinBralet giyebiliyorum artık. Çok mutluyum yaaAlbüme ekledim, Ancak ceketlerin önünü kapatırken biraz rahatsız oluyorum. Nefes alamıyormuşum gibi geliyor. Ödemden dolayı muhtemelen.. 8. günüm..
Cok uzgunum yeni üye ve operasyon olmayanları eklemiyorumMerhaba, rica etsem ben de fotolarınızı görebilir miyim
Ooo hic merak etme cok guzel yumusuyolar ben 3.ayin sonunda elimle birlestiriyodum ki benim yapidan oturu açık arası yumus yumuş oluyolar ama normal memeden bi tık daha sert cıvık olmuyo yaniDenemek için giydim canım. İnsan hevesleniyor işte.Sporcu sütyeni takıyorum. Ancak henüz alışamadım. Bir yumuşasalar rahat edicem.
Merhabalar ben de yaptırmak istiyorum şuanki halinin fotoğrafı var mı ve çok ödemli mi acabaÖdem yüzünden mi bilemiyorum ama sanki göğüslerim üst taraftan havalanıp her an çıkacakmış, tam yerine oturmamış gibi bir garip hisse kapılıyorum. Üst tarafa bastırıp masaj yapmaya çalışıyorum. Sizde de böyle bir his oluştu mu ?
Tamammmm, bekliyorummmmmAhahaha ben
Kız bi dur bi dur acele etme yumusadikca guzel duruyolar bekle azcık
Yaaa çok tatlısınız, çok teşekkür ederim canımDaha cok erken, hala basık seninkiler tatlımm. Biraz bekle 1 ay dolsun sonra bakDr a foto at ara ara surecim nasıl gidiyo diye sor, moral olur. Sıkma canını daha