Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canımmmm gordüm fotolarııı 😍😍 Bomba olmussun bombaaaa 👍 Olsun geç olsun güç olmasın derler. Yazın antalya plajlarında estirirken bugunleri hatırlamazsın bile 😂😂 Coook begendim son hali tam oldu 👍
Ay sonundaaa 💞💞💞bakalim iyice bi yerlessinler ekliycem yeni fotolarini insallah bidaha sorun yasamam 😁😁

Hayırlı olsun canım😊:nazar::halay::KK15: ben de ilk fırsatta foto eklicem, bakalım becerebilicek miyim :halay:emojileri kullanmayı bile şimdi öğreniyorum bol kullanmamdan anlaşıldığı üzere 😁😁
Ahahaha ben
Arkadaşlar peki 350cc altında taktırıp sonradan pişman olan ve revize olan var mı acaba, olduysanız kaç cc takıldı sonradan, benim 325cc iki haftalık şimdiden büyütmeyi düşünmeye başladım, çok pişmanım 😭😭😭
Kız bi dur bi dur acele etme yumusadikca guzel duruyolar bekle azcık 🥰🥰🥰

Arkadaşlar peki 350cc altında taktırıp sonradan pişman olan ve revize olan var mı acaba, olduysanız kaç cc takıldı sonradan, benim 325cc iki haftalık şimdiden büyütmeyi düşünmeye başladım, çok pişmanım 😭😭😭
Daha cok erken, hala basık seninkiler tatlımm. Biraz bekle 1 ay dolsun sonra bak :KK200: Dr a foto at ara ara surecim nasıl gidiyo diye sor, moral olur. Sıkma canını daha

Meldaaaaaaa kız benim memeler çok güzel olmuuuussss 😁😁😁😁 ahahaha ay ödemler indikce dahada guzellesiyoooo 😍😍😍 helal olsun doktoruma valla yaptığı isin arkasinda durmuş şunu ilk ameliyatta yapsaydida bu kadar cekmeseydim beee 😁😁
Beni de takibe alır mısınız ben de görmek istiyorum

Benim 325 -350 takıldı şöyle fena değil gibi bence bekle bakalım

Meldaaaaaaa kız benim memeler çok güzel olmuuuussss 😁😁😁😁 ahahaha ay ödemler indikce dahada guzellesiyoooo 😍😍😍 helal olsun doktoruma valla yaptığı isin arkasinda durmuş şunu ilk ameliyatta yapsaydida bu kadar cekmeseydim beee 😁😁
aslında öncesi sonrası resim koysan sana fikir verebilirdik

Bralet giyebiliyorum artık. Çok mutluyum yaa 😊 Albüme ekledim, Ancak ceketlerin önünü kapatırken biraz rahatsız oluyorum. Nefes alamıyormuşum gibi geliyor. Ödemden dolayı muhtemelen.. 8. günüm..

Benim aklıma gelmedi öncesini koymak. Dümdüz değildim, az da olsa göğüs dokum vardı. Alt kısım biraz daha dolgun ama üst kısım zayıftı benim. Bitişik göğüslüyüm. Destekli sütyen takınca nasıl oluyorsa öyle oluyor şu an silikonlu halimde. Sadece üst kısım daha dolgun. Daha büyük olmasını düşünmüyorum.

Alıntı yapmayı beceremiyorum. Alıntıya basıyorum ama olmuyor. Valla sitenin kullanımı eskiden çok pratikti. Ne olmuş böyle. Bir şeyler ters mi gitmiş nedir. Gerilemiş maalesef. Beceriksiz çıktım. Ki bu sitenin müdavimlerindendim çok eskiden. Gayet hakimdim site kullanımına. Sitede değişmeyen tek şey sudan bile olmayan sebeplerden ban yemek kızlar 😂😂😂 Aman şimdi bunu da polemik diye algılamasın birileri şimdi..

Denemek için giydim canım. İnsan hevesleniyor işte. 💖 Sporcu sütyeni takıyorum. Ancak henüz alışamadım. Bir yumuşasalar rahat edicem.
Ooo hic merak etme cok guzel yumusuyolar ben 3.ayin sonunda elimle birlestiriyodum ki benim yapidan oturu açık arası yumus yumuş oluyolar ama normal memeden bi tık daha sert cıvık olmuyo yani 💞💞💞💞

Ödem yüzünden mi bilemiyorum ama sanki göğüslerim üst taraftan havalanıp her an çıkacakmış, tam yerine oturmamış gibi bir garip hisse kapılıyorum. Üst tarafa bastırıp masaj yapmaya çalışıyorum. Sizde de böyle bir his oluştu mu ?

Ödem yüzünden mi bilemiyorum ama sanki göğüslerim üst taraftan havalanıp her an çıkacakmış, tam yerine oturmamış gibi bir garip hisse kapılıyorum. Üst tarafa bastırıp masaj yapmaya çalışıyorum. Sizde de böyle bir his oluştu mu ?
Merhabalar ben de yaptırmak istiyorum şuanki halinin fotoğrafı var mı ve çok ödemli mi acaba

Daha cok erken, hala basık seninkiler tatlımm. Biraz bekle 1 ay dolsun sonra bak :KK200: Dr a foto at ara ara surecim nasıl gidiyo diye sor, moral olur. Sıkma canını daha
Yaaa çok tatlısınız, çok teşekkür ederim canım :KK36::KK36:bir ay sonra foto çekip atacaktım, iki haftacık daha sabrediyorum :21::21:

Arkadaşlar, banuares33 ve _gll nickli arkadaşlar hariç diğer arkadaşları albümden çıkardım. Kimin albümünü görebiliyorsam onu eklemeye karar verdim. Sitede daha yeni bir iki mesajı olan albüm görmek istiyor. Tedirgin oldum. Umarım anlayışla karşılarsınız. 🙋‍♀️

X