Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun doktorunuz kim?

2 fotoğraf daha ekledim. Ancak şu reklamları kapatmaktan illallah geldi., Kişiler albüm için nereden ekleniyordu bulamıyorum bir türlü. Tarif ederseniz sevinirim...

2 fotoğraf daha ekledim. Ancak şu reklamları kapatmaktan illallah geldi., Kişiler albüm için nereden ekleniyordu bulamıyorum bir türlü. Tarif ederseniz sevinirim...
dimi ya reklamlar nasil da sinir ediyor. Sirf reklamlardan dolayi siteye girmeyesim geliyor.
her neyse geçmis olsun canim , umarim istedigin memelere kavusursun. beni de eklermisin bende göreyim :)

Meldaaaaaaa kız benim memeler çok güzel olmuuuussss ahahaha ay ödemler indikce dahada guzellesiyoooo helal olsun doktoruma valla yaptığı isin arkasinda durmuş şunu ilk ameliyatta yapsaydida bu kadar cekmeseydim beee
Hayırlı olsun canım ben de ilk fırsatta foto eklicem, bakalım becerebilicek miyim emojileri kullanmayı bile şimdi öğreniyorum bol kullanmamdan anlaşıldığı üzere

Arkadaşlar peki 350cc altında taktırıp sonradan pişman olan ve revize olan var mı acaba, olduysanız kaç cc takıldı sonradan, benim 325cc iki haftalık şimdiden büyütmeyi düşünmeye başladım, çok pişmanım

Meldaaaaaaa kız benim memeler çok güzel olmuuuussss ahahaha ay ödemler indikce dahada guzellesiyoooo helal olsun doktoruma valla yaptığı isin arkasinda durmuş şunu ilk ameliyatta yapsaydida bu kadar cekmeseydim beee
Canımmmm gordüm fotolarııı Bomba olmussun bombaaaa Olsun geç olsun güç olmasın derler. Yazın antalya plajlarında estirirken bugunleri hatırlamazsın bile Coook begendim son hali tam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…