- 2 Şubat 2020
- 114
- 41
Geçmiş olsun doktorunuz kim?Merhaba. Site o kadar değişmiş ki, biri eski mesajlarda bir alıntı yapsa, bildirimlere baktığımda xxxx mesajınızdan alıntı yaptı diye görüyorum ama o mesajı bulamıyorum, Belki de benim beceriksizliğimdir bilemedim
Her neyse. Ben geçen salı ameliyat oldum.. Son anda fikir değiştirdim ve başka bir dr a muayne oldum ve hemen ertesi gün ameliyat oldum özel bir hastanede. Ameliyatım iyi geçti. Salı günü oldum. İlk 3 gün yataktan kalkmak zordu. Şu an daha iyiyim. Kas zarı altı, dual plan 1 yöntemi ile 400 cc yuvarlak protezler, 1. derece yumuşaklıkta takıldı. İlk 4 gün bandajlıydım. Şimdi göğüs altı bantlı. Görüntüden memnunum. Ne çok küçük ne de aşırı büyük. Ancak dolgun ve dik bir görüntüsü var. Gerçi kendi göğsümde de hiç sarkıklık yoktu. Dr takdir etti bu konuda beniŞu an pek alışamadım. Göğsümün içinde balon varmış gibi geliyor.Veya hala destekli sütyen takmışım gibi geliyor. Henüz sertler. Üst kısım ödemli. Biraz yumuşarsa alışırım belki zamanla inşallah. Üstte kendi göğüs dokum olduğu için herhangi bir his kaybım yok. Yazmayı unutmuşum Mentor marka.
BEnide eklermisinizSelim Çelebioglu
Tamam beni de ekler misiniz rica etsem?Başka ekleyeceğim ama şarjım azaldı
dimi ya reklamlar nasil da sinir ediyor. Sirf reklamlardan dolayi siteye girmeyesim geliyor.2 fotoğraf daha ekledim. Ancak şu reklamları kapatmaktan illallah geldi., Kişiler albüm için nereden ekleniyordu bulamıyorum bir türlü. Tarif ederseniz sevinirim...
Canimm albumu aç sayfayı aşağıya dogru indir görceksin gizlilik ayarlariniBir arkadaşı ekledim tesadüf eseri yöntemi bulup. Bulursam nereden nasıl eklendiğini.Teşekkür ederim
Simdi gordum mesajını ama kendin başarmışın zatenSonunda başardım..
Meldaaaaaaa kız benim memeler çok güzel olmuuuussssSimdi gordum mesajını ama kendin başarmışın zaten
Hayırlı olsun canımMeldaaaaaaa kız benim memeler çok güzel olmuuuussssahahaha ay ödemler indikce dahada guzellesiyoooo helal olsun doktoruma valla yaptığı isin arkasinda durmuş şunu ilk ameliyatta yapsaydida bu kadar cekmeseydim beee
Canımmmm gordüm fotolarıııMeldaaaaaaa kız benim memeler çok güzel olmuuuussssahahaha ay ödemler indikce dahada guzellesiyoooo helal olsun doktoruma valla yaptığı isin arkasinda durmuş şunu ilk ameliyatta yapsaydida bu kadar cekmeseydim beee