Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

45 tl minik bir kavanozda. İnternet sitesi varsa yazayım incelersin.
Aynısefa kremi. Gözüme sürmeye korktum. En azından göğüs bölgesi gözden daha sorunsuz bölge. Kremden mi değil mi bilmem ama ben gece ve gündüz iyiyim şükür. Hatta sivilcelerede sürdüm. Akşam eve gidince tekrar sürecem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende öyle bir etki yapmadı ben de sarı kantaron sürüyorum hatta tam tersi cildim yumusadı ve yara izleri de büyük ölcüde azaldı. Çok gecmis olsun size

fotrolarınızı göremiyorum bende bu cuma ameliyat olacağım 300 cc dr dedi ama ben 350 düşünyorum sizce 300 küçük mü

Son halimi yükledim kizlar yorumlar gelsin. Masaj yapiyorum 2 gundur azicik yumusadilar ama sag silikon inatlasiyor cebe inmiyor.ama alt dikislerin alti cok sertler iceri hala sis demekki. Ama masajdan sonra sanki daha bir rahatladim
Kuzum şimdiden bile çok güzeller dikiş izlerinde yok olduğunda süper olacaklar çok az iz kalmış zaten

Tatlım benim bildiğim yara izlerinde çay ağacı kremi kullanılıyor. Aynı sefa cilt yenilemelerde kullanılıyor diye biliyorum

Herkese merhaba bu işlemi özelde değilde devlet hastanesinde yaptıran be memnun kalanlar var mı bende Şuan araştırıyorum

Kızım ben hicbirsey kullanmadım ama benim de aşırı sivilcelenme oldu. O pul pul dökülmesi de meme derisi iyice birdenbire genişledi ya ondan. Geçen haftalarda benim de öyle oldu kuruluktan esnemekten dolayı bir kaşıntı bir acı anlatamam küçük iğneler batıyorum hissi vardı bir kere krem sürdüm. Ondan sonra 1 haftaya kalmadan geçti krem sür

Tatlım benim bildiğim yara izlerinde çay ağacı kremi kullanılıyor. Aynı sefa cilt yenilemelerde kullanılıyor diye biliyorum
İyi geldiği şeyleri okudum. Doğum ve hamilelik lekelerini gidermede! Ameliyat yaralarının gerginliğini gidermede ve yaraları iyileştirmede, yeni ve eski yara ve yanıklarda, ciltteki gerginliklerin ve sertliklerin giderilmesinde yazıyor

Dogrudur canim ben oyle duymustum da

İyileşme sürecinde inanılmaz bir kaşıntı oluyor ben deli gibi kaşıyodum :)) çözümü bulamamıştım

Hadi ya süreyim ozaman saolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…