Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar forum da fotolarim yok olmus. Sonra baktım kimsenin yok. Neler oluyor bilgisi olan var mı?

Güncelleme yapılmış görünüm tamamen değişmiş. İnşallah eksiklikleri düzeltirler. Profil bilgileri gelir ya da imha edilmiştir.

Canim dr defne erkaradaki gorusmenden bahsedermsiin gittiginde naasil tecrubelimi.ben maille fiyat almistim sadece cok merak ediyorum bende kadin doktor istiyorum istanbulda.tum bilgileri paylasirsan cok sevinirim.bide sende beni izlermisin.
Canim simdi geliyorum doktordan defne hanimdan cok iyi kadin guler yuzlu her seyi detayli anlatti 375 cc takicak bana uygun olan oymus gogus kafesim biraz kucuk oldugu icin hemen ameliuat gunu bile aldik 12 mart sali gunune leventdeki estethicada olucam insallah ben cok memnun kaldim fiyatida 12000 dedi daha alta inemiyorum dedi

Arkadaşlar bi de bu sitenin bircok yeri ingilizceye donmus neler oluyo anlamadim ben
Bence eski haline cevirin ingilizce de neyin nesi hayirdir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…