• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

45 tl minik bir kavanozda. İnternet sitesi varsa yazayım incelersin.
Aynısefa kremi. Gözüme sürmeye korktum. En azından göğüs bölgesi gözden daha sorunsuz bölge. Kremden mi değil mi bilmem ama ben gece ve gündüz iyiyim şükür. Hatta sivilcelerede sürdüm. Akşam eve gidince tekrar sürecem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kontrole gittiğimde kantaron yağını sürebilir miyim diye sordum. Sonuçta kimyasal yerine doğal şey kullanayım dedim. Sürebilirsin dedi. Önce göz kapaklarıma sürdüm sonra göğsümde kş morluklar için sürdüm. 2 gün sonra kestim göz kapaklarım kızardı yaralar ödem yaptı şişti kaşıntı oldu. Göğsüme sürdüğümu umursamadım. Gözüm korkuttu. Bir hekimle konuştum kimyasalla başladığın için tamamen iyileşene kadar onu sürecektin sonra bitkisele geçecektin dedi. Bir arkadaşta kantaron yağı her ciöde iyi gelmiyor kimisine dokunuyor dedi. Dediğin gibi bende de sivilce oluştu alerjidir hassasım ya deyip umursamıyorum. Ama gece aynısefa kremi sürdüm korkarak. Gözüme sürmedim ne olur ne olmaz diye. Göğsüm gece iyiydi yan bike yattım. Sağ tarafım sorun olmadı. Ağrım yanma hissi yok sabah ağırlık hissi yoktu. Aynusefa geçmiş ameliyat izini bile yok ediyormuş. Özelikle bu yüzden aldım. Veren arkadaş çok övdü inanmamıştım ama galiba haklı. Doğal organik alternatif tıbbun yaptığı ilaçmış.
Bende öyle bir etki yapmadı ben de sarı kantaron sürüyorum hatta tam tersi cildim yumusadı ve yara izleri de büyük ölcüde azaldı. Çok gecmis olsun size

Son halimi yükledim kizlar yorumlar gelsin. Masaj yapiyorum 2 gundur azicik yumusadilar ama sag silikon inatlasiyor cebe inmiyor.ama alt dikislerin alti cok sertler iceri hala sis demekki. Ama masajdan sonra sanki daha bir rahatladim
Kuzum şimdiden bile çok güzeller dikiş izlerinde yok olduğunda süper olacaklar çok az iz kalmış zaten

Günaydın kızlar. Yarın ameliyatın 4 haftası bitiyor. Hem göz kapağı hem göğüs aynı anda oldum. İkisininde iyileşme süreci biraz yavaş ilerliyor. Dün arkadaşımdan AYNI SEFA kremi aldım. Çok anlattı tamamen organik doğal dedi. Dün gece masaj yaparak göğsüme sürfüm. Ondan mı değil mi bilmiyorum ama aprım acım yanmış hissi sertlik hissi yoktu. Rahatlıkla sol tarafıma yatabildim acımadı. Sabah kalktıpımda ağırlık hissini duymadım. Kendime nazar değdirmeyim çok şükür bugun rahatım...
Tatlım benim bildiğim yara izlerinde çay ağacı kremi kullanılıyor. Aynı sefa cilt yenilemelerde kullanılıyor diye biliyorum

Herkese merhaba bu işlemi özelde değilde devlet hastanesinde yaptıran be memnun kalanlar var mı bende Şuan araştırıyorum

Sabah akşam kantoran yağını sürüyorum sürmesine de kesik kısmım müthiş kasiniyor hadi geçiyor dicek sininiz göğsüm komple kasiniyor sivilcesi ayrı ve kasidikcada beyaz kabuklar cikiyor kantoron mu yapıyor acaba
Kızım ben hicbirsey kullanmadım ama benim de aşırı sivilcelenme oldu. O pul pul dökülmesi de meme derisi iyice birdenbire genişledi ya ondan. Geçen haftalarda benim de öyle oldu kuruluktan esnemekten dolayı bir kaşıntı bir acı anlatamam küçük iğneler batıyorum hissi vardı bir kere krem sürdüm. Ondan sonra 1 haftaya kalmadan geçti krem sür

Tatlım benim bildiğim yara izlerinde çay ağacı kremi kullanılıyor. Aynı sefa cilt yenilemelerde kullanılıyor diye biliyorum
İyi geldiği şeyleri okudum. Doğum ve hamilelik lekelerini gidermede! Ameliyat yaralarının gerginliğini gidermede ve yaraları iyileştirmede, yeni ve eski yara ve yanıklarda, ciltteki gerginliklerin ve sertliklerin giderilmesinde yazıyor

İyi geldiği şeyleri okudum. Doğum ve hamilelik lekelerini gidermede! Ameliyat yaralarının gerginliğini gidermede ve yaraları iyileştirmede, yeni ve eski yara ve yanıklarda, ciltteki gerginliklerin ve sertliklerin giderilmesinde yazıyor
Dogrudur canim ben oyle duymustum da

Sabah akşam kantoran yağını sürüyorum sürmesine de kesik kısmım müthiş kasiniyor hadi geçiyor dicek sininiz göğsüm komple kasiniyor sivilcesi ayrı ve kasidikcada beyaz kabuklar cikiyor kantoron mu yapıyor acaba
İyileşme sürecinde inanılmaz bir kaşıntı oluyor ben deli gibi kaşıyodum :)) çözümü bulamamıştım

Kızım ben hicbirsey kullanmadım ama benim de aşırı sivilcelenme oldu. O pul pul dökülmesi de meme derisi iyice birdenbire genişledi ya ondan. Geçen haftalarda benim de öyle oldu kuruluktan esnemekten dolayı bir kaşıntı bir acı anlatamam küçük iğneler batıyorum hissi vardı bir kere krem sürdüm. Ondan sonra 1 haftaya kalmadan geçti krem sür
Hadi ya süreyim ozaman saolasın

Back
X