- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
Beni de takip eder misin canoSagol canim yavas yavas ilerliyoruz iste birgun iyiyiz birgun kotuyuz gececekkkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de takip eder misin canoSagol canim yavas yavas ilerliyoruz iste birgun iyiyiz birgun kotuyuz gececekkkkk
Kusura bakma ben kuzum yazdım otomatik yazımda kızım çıkmış yanlış anlama lütfen daha yeni farkettim tekrar özürHadi ya süreyim ozaman saolasın
Canım kişiye göre değişiyor sanırım bende hiç morarma falan olmadı ama cildi hassas olan bazı arkadaslarda morarma olmusKizlar bide cok morariyo mu operasyondan sonrakendimi hazirlayim
Ben beyaz tenliyim morarma olabilir bide sakarim bi yere vursam cildim hemen çürürCanım kişiye göre değişiyor sanırım bende hiç morarma falan olmadı ama cildi hassas olan bazı arkadaslarda morarma olmus
Benim çok kötü morardı. Yarın 1 ay olacak tamamen geçmesede yavaş yavaş azalmaya başladı. Benim cildimde çok hassas en ufak şeyde morarır kızarır. Morartıları Görünce şok oldum ama benden beklenir bir durumdu. Beyaz hassas ve alerjik bir cilt olunca normal sonuçta operasyondan çıkıyorsun.Ben beyaz tenliyim morarma olabilir bide sakarim bi yere vursam cildim hemen çürür
O zaman kesin benim de kapkara olacak kuzum yapacak bisey yok 20 lik diş çekilince bile 1 hafta yüzüm mor gezmiştimBenim çok kötü morardı. Yarın 1 ay olacak tamamen geçmesede yavaş yavaş azalmaya başladı. Benim cildimde çok hassas en ufak şeyde morarır kızarır. Morartıları Görünce şok oldum ama benden beklenir bir durumdu. Beyaz hassas ve alerjik bir cilt olunca normal sonuçta operasyondan çıkıyorsun.
Annem bişey oldumu güzellik kolay olmuyor derdi. Hangi acılara ağrılara zorluklara morarmalara katlanmadık ki bu da geçiyor zamanla. Benim fotolarada vardı bakıpta gözün korkmasın.:)O zaman kesin benim de kapkara olacak kuzum yapacak bisey yok 20 lik diş çekilince bile 1 hafta yüzüm mor gezmiştim
Öyle tabi elimiz kesilse aciyo dayanicaz sonu iyi olsun daAnnem bişey oldumu güzellik kolay olmuyor derdi. Hangi acılara ağrılara zorluklara morarmalara katlanmadık ki bu da geçiyor zamanla. Benim fotolarada vardı bakıpta gözün korkmasın.:)
Yooo takılmadim sorun değil :)Kusura bakma ben kuzum yazdım otomatik yazımda kızım çıkmış yanlış anlama lütfen daha yeni farkettim tekrar özür
Ben 3 ay sadece sporcu sütyeni kullandım. Sonra telli sütyene geçtim akşam yatarken çıkartıyorum ve halaa haftada bikaç gün mutlaka bi sorun olmasın diye sporcu sütyeni takıyorum.Kizlar bu arada sporcu sutyenini hala takiyorum. 45 gunumdeyim. Ama son 1 haftadir geceleri cikartiyorum gunduz yine takiyorum.
bence her beden farklı yapıda önceden kesin bende de olacak diye şartlamamak lazim, tamam kendimizi hazırlıyoruz ama iyi olanı düşünelim, çabuk iyilesecegiz ve sonuç güzel olacak :))))O zaman kesin benim de kapkara olacak kuzum yapacak bisey yok 20 lik diş çekilince bile 1 hafta yüzüm mor gezmiştim
Inşallah canim bi zaman geçse artikbence her beden farklı yapıda önceden kesin bende de olacak diye şartlamamak lazim, tamam kendimizi hazırlıyoruz ama iyi olanı düşünelim, çabuk iyilesecegiz ve sonuç güzel olacak :))))
Dr mu dedi benim 6 şubatta protez takıldı 5 martta randevum var o zaman cikartcaz artık dedi. Sıkıldım artık günde 5 10 dk çıkarıyorum rahatliyorumKizlar bu arada sporcu sutyenini hala takiyorum. 45 gunumdeyim. Ama son 1 haftadir geceleri cikartiyorum gunduz yine takiyorum.
Hayırlı olsun ve gecmis olsun canımmKızlar usg temiz operasyon için Hiç bir engel yok![]()
Haydi bakalim guzel gunler yaklasiyor deseneKızlar usg temiz operasyon için Hiç bir engel yok![]()