• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

2 gün sonra 4 hafta bitecek. Benim biraz yavaş iyileşecepe benziyor. İlk günler sol çok acıyordu sağda bişey yoktu. 2.hafta sağ tarafı zorladım 3 haftadır hala geçmdi.haftaya kontrole gidince bakalım ne diyecek?
Ben kendi morluklarıma şaşırırdım sizinki en fazla moraran göğüs sanırım gördüğüm şu ana kadar.. vucudunuz fazla zorlanmış daha çok yenisiniz 2. Aya kadar ağrı sızılar devam eder dikkatli olmak lazım tabi hareketler kısıtlı olmalı yine :)) 2. Aydan sonrası çok rahat

Ben kendi morluklarıma şaşırırdım sizinki en fazla moraran göğüs sanırım gördüğüm şu ana kadar.. vucudunuz fazla zorlanmış daha çok yenisiniz 2. Aya kadar ağrı sızılar devam eder dikkatli olmak lazım tabi hareketler kısıtlı olmalı yine :)) 2. Aydan sonrası çok rahat
Bende hiç kimsede görmedim. İlk günler bişey yoktu sonra oluşmuş. Bir an gördüğümde bende şaşırmıştım. Benim cildim fazlasıyla hassas ufacık bir darbede morarır günlerce öyle kalır. Şimdilerde biraz daha azaldı morartılar. Ameliyattan sonra iyileşme sürecimde uzun oluyor. Belli ki bu süreçte uzun sürecek.

Perşembe meme usg var kizlar insallah bisey çıkmaz dua edin olur mu dr dan once radyolog az cok anlar heralde su sertlik cok canımı sıkıyo

Kızlar benim dikişte biraz sızlama var tek tarafta var bu sızlama. 7 ayı geçti ameliyat normal mi

Kızlar emzirme biteli 2,5 ay doldu foto koydum sarkiyo mu ne bi bakın ilk fotodan daha sönük ve sanki porusuk

Son halimi yükledim kizlar yorumlar gelsin. Masaj yapiyorum 2 gundur azicik yumusadilar ama sag silikon inatlasiyor cebe inmiyor.ama alt dikislerin alti cok sertler iceri hala sis demekki. Ama masajdan sonra sanki daha bir rahatladim

Günaydın kızlar. Yarın ameliyatın 4 haftası bitiyor. Hem göz kapağı hem göğüs aynı anda oldum. İkisininde iyileşme süreci biraz yavaş ilerliyor. Dün arkadaşımdan AYNI SEFA kremi aldım. Çok anlattı tamamen organik doğal dedi. Dün gece masaj yaparak göğsüme sürfüm. Ondan mı değil mi bilmiyorum ama aprım acım yanmış hissi sertlik hissi yoktu. Rahatlıkla sol tarafıma yatabildim acımadı. Sabah kalktıpımda ağırlık hissini duymadım. Kendime nazar değdirmeyim çok şükür bugun rahatım...

Sabah akşam kantoran yağını sürüyorum sürmesine de kesik kısmım müthiş kasiniyor hadi geçiyor dicek sininiz göğsüm komple kasiniyor sivilcesi ayrı ve kasidikcada beyaz kabuklar cikiyor kantoron mu yapıyor acaba

Sabah akşam kantoran yağını sürüyorum sürmesine de kesik kısmım müthiş kasiniyor hadi geçiyor dicek sininiz göğsüm komple kasiniyor sivilcesi ayrı ve kasidikcada beyaz kabuklar cikiyor kantoron mu yapıyor acaba
Kontrole gittiğimde kantaron yağını sürebilir miyim diye sordum. Sonuçta kimyasal yerine doğal şey kullanayım dedim. Sürebilirsin dedi. Önce göz kapaklarıma sürdüm sonra göğsümde kş morluklar için sürdüm. 2 gün sonra kestim göz kapaklarım kızardı yaralar ödem yaptı şişti kaşıntı oldu. Göğsüme sürdüğümu umursamadım. Gözüm korkuttu. Bir hekimle konuştum kimyasalla başladığın için tamamen iyileşene kadar onu sürecektin sonra bitkisele geçecektin dedi. Bir arkadaşta kantaron yağı her ciöde iyi gelmiyor kimisine dokunuyor dedi. Dediğin gibi bende de sivilce oluştu alerjidir hassasım ya deyip umursamıyorum. Ama gece aynısefa kremi sürdüm korkarak. Gözüme sürmedim ne olur ne olmaz diye. Göğsüm gece iyiydi yan bike yattım. Sağ tarafım sorun olmadı. Ağrım yanma hissi yok sabah ağırlık hissi yoktu. Aynusefa geçmiş ameliyat izini bile yok ediyormuş. Özelikle bu yüzden aldım. Veren arkadaş çok övdü inanmamıştım ama galiba haklı. Doğal organik alternatif tıbbun yaptığı ilaçmış.

Kontrole gittiğimde kantaron yağını sürebilir miyim diye sordum. Sonuçta kimyasal yerine doğal şey kullanayım dedim. Sürebilirsin dedi. Önce göz kapaklarıma sürdüm sonra göğsümde kş morluklar için sürdüm. 2 gün sonra kestim göz kapaklarım kızardı yaralar ödem yaptı şişti kaşıntı oldu. Göğsüme sürdüğümu umursamadım. Gözüm korkuttu. Bir hekimle konuştum kimyasalla başladığın için tamamen iyileşene kadar onu sürecektin sonra bitkisele geçecektin dedi. Bir arkadaşta kantaron yağı her ciöde iyi gelmiyor kimisine dokunuyor dedi. Dediğin gibi bende de sivilce oluştu alerjidir hassasım ya deyip umursamıyorum. Ama gece aynısefa kremi sürdüm korkarak. Gözüme sürmedim ne olur ne olmaz diye. Göğsüm gece iyiydi yan bike yattım. Sağ tarafım sorun olmadı. Ağrım yanma hissi yok sabah ağırlık hissi yoktu. Aynusefa geçmiş ameliyat izini bile yok ediyormuş. Özelikle bu yüzden aldım. Veren arkadaş çok övdü inanmamıştım ama galiba haklı. Doğal organik alternatif tıbbun yaptığı ilaçmış.
Bende birakayim canım öluyorum kasintisindan bir dahaki randevuda Dr ilaç yazacaktı olmadı Dr a sorayım o ilacın fiyati nedir

Back
X