- 18 Ağustos 2018
- 321
- 185
- 53
- 30
Ben kendi morluklarıma şaşırırdım sizinki en fazla moraran göğüs sanırım gördüğüm şu ana kadar.. vucudunuz fazla zorlanmış daha çok yenisiniz 2. Aya kadar ağrı sızılar devam eder dikkatli olmak lazım tabi hareketler kısıtlı olmalı yine :)) 2. Aydan sonrası çok rahat2 gün sonra 4 hafta bitecek. Benim biraz yavaş iyileşecepe benziyor. İlk günler sol çok acıyordu sağda bişey yoktu. 2.hafta sağ tarafı zorladım 3 haftadır hala geçmdi.haftaya kontrole gidince bakalım ne diyecek?
Bende hiç kimsede görmedim. İlk günler bişey yoktu sonra oluşmuş. Bir an gördüğümde bende şaşırmıştım. Benim cildim fazlasıyla hassas ufacık bir darbede morarır günlerce öyle kalır. Şimdilerde biraz daha azaldı morartılar. Ameliyattan sonra iyileşme sürecimde uzun oluyor. Belli ki bu süreçte uzun sürecek.Ben kendi morluklarıma şaşırırdım sizinki en fazla moraran göğüs sanırım gördüğüm şu ana kadar.. vucudunuz fazla zorlanmış daha çok yenisiniz 2. Aya kadar ağrı sızılar devam eder dikkatli olmak lazım tabi hareketler kısıtlı olmalı yine :)) 2. Aydan sonrası çok rahat
Umarim hayirli sonuclar alirsin canim bizleri de haberdar etPerşembe meme usg var kizlar insallah bisey çıkmaz dua edin olur mu dr dan once radyolog az cok anlar heralde su sertlik cok canımı sıkıyo
Ederim canimUmarim hayirli sonuclar alirsin canim bizleri de haberdar et
Usuttun fln mi acaba yara yerleri iyilesmistir bukdr suredeKızlar benim dikişte biraz sızlama var tek tarafta var bu sızlama. 7 ayı geçti ameliyat normal mi
Benim iki sezeryanım var 6 sene önceki ameliyat yeri üşütünce hala sızlar dikkat etmek lazımKızlar benim dikişte biraz sızlama var tek tarafta var bu sızlama. 7 ayı geçti ameliyat normal mi
Benimde agrir bazen nedense sezaryen dikisimBenim iki sezeryanım var 6 sene önceki ameliyat yeri üşütünce hala sızlar dikkat etmek lazım
Ne kadar sonra yatılırÇok yeniyseniz yatamazsınız zaten dikişler iyileşmeden :))
Ben çok geç yatmaya başladım çünkü canım yanıyodu 4 yada 5. Ayda yatmaya başladım sanırım tam :))) ama 2. Haftadan sonra bile yatan varNe kadar sonra yatılır
Bende bakayım mi :)Son halimi yükledim kizlar yorumlar gelsin. Masaj yapiyorum 2 gundur azicik yumusadilar ama sag silikon inatlasiyor cebe inmiyor.ama alt dikislerin alti cok sertler iceri hala sis demekki. Ama masajdan sonra sanki daha bir rahatladim
Kontrole gittiğimde kantaron yağını sürebilir miyim diye sordum. Sonuçta kimyasal yerine doğal şey kullanayım dedim. Sürebilirsin dedi. Önce göz kapaklarıma sürdüm sonra göğsümde kş morluklar için sürdüm. 2 gün sonra kestim göz kapaklarım kızardı yaralar ödem yaptı şişti kaşıntı oldu. Göğsüme sürdüğümu umursamadım. Gözüm korkuttu. Bir hekimle konuştum kimyasalla başladığın için tamamen iyileşene kadar onu sürecektin sonra bitkisele geçecektin dedi. Bir arkadaşta kantaron yağı her ciöde iyi gelmiyor kimisine dokunuyor dedi. Dediğin gibi bende de sivilce oluştu alerjidir hassasım ya deyip umursamıyorum. Ama gece aynısefa kremi sürdüm korkarak. Gözüme sürmedim ne olur ne olmaz diye. Göğsüm gece iyiydi yan bike yattım. Sağ tarafım sorun olmadı. Ağrım yanma hissi yok sabah ağırlık hissi yoktu. Aynusefa geçmiş ameliyat izini bile yok ediyormuş. Özelikle bu yüzden aldım. Veren arkadaş çok övdü inanmamıştım ama galiba haklı. Doğal organik alternatif tıbbun yaptığı ilaçmış.Sabah akşam kantoran yağını sürüyorum sürmesine de kesik kısmım müthiş kasiniyor hadi geçiyor dicek sininiz göğsüm komple kasiniyor sivilcesi ayrı ve kasidikcada beyaz kabuklar cikiyor kantoron mu yapıyor acaba
Bende birakayim canım öluyorum kasintisindan bir dahaki randevuda Dr ilaç yazacaktı olmadı Dr a sorayım o ilacın fiyati nedirKontrole gittiğimde kantaron yağını sürebilir miyim diye sordum. Sonuçta kimyasal yerine doğal şey kullanayım dedim. Sürebilirsin dedi. Önce göz kapaklarıma sürdüm sonra göğsümde kş morluklar için sürdüm. 2 gün sonra kestim göz kapaklarım kızardı yaralar ödem yaptı şişti kaşıntı oldu. Göğsüme sürdüğümu umursamadım. Gözüm korkuttu. Bir hekimle konuştum kimyasalla başladığın için tamamen iyileşene kadar onu sürecektin sonra bitkisele geçecektin dedi. Bir arkadaşta kantaron yağı her ciöde iyi gelmiyor kimisine dokunuyor dedi. Dediğin gibi bende de sivilce oluştu alerjidir hassasım ya deyip umursamıyorum. Ama gece aynısefa kremi sürdüm korkarak. Gözüme sürmedim ne olur ne olmaz diye. Göğsüm gece iyiydi yan bike yattım. Sağ tarafım sorun olmadı. Ağrım yanma hissi yok sabah ağırlık hissi yoktu. Aynusefa geçmiş ameliyat izini bile yok ediyormuş. Özelikle bu yüzden aldım. Veren arkadaş çok övdü inanmamıştım ama galiba haklı. Doğal organik alternatif tıbbun yaptığı ilaçmış.
45 tl minik bir kavanozda. İnternet sitesi varsa yazayım incelersin.Bende birakayim canım öluyorum kasintisindan bir dahaki randevuda Dr ilaç yazacaktı olmadı Dr a sorayım o ilacın fiyati nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?