iyi akşamlar arkadaşlar, ben de aranıza yeni katılanlardanım. lise yıllarımdan beri özellikle özgüven eksikliğine sebep olan bir derdi paylaşıyorum hepinizle. uzun zamandır araştırma yapmadan ameliyat olma niyeti güdüyordum. ama ne demişler "yan gel yat osman bu iş bitmez o zaman" ; ben de bu sözü kendime ders edinip araştırmalara koyuldum ve birkaç aydır bir arkadaşımın önerisiyle bu forumu üye olmadan inceledim.
özellikle "arzum77", "oralet", "kalem1981" ve daha adını sayabileceğim birçok arkadaşın deneyimleri ve tavsiyeleri emin olun bu yolda ilerlememde birçoğunuz gibi bana da çok yardımcı oldu. bu yüzden öncelikle onlara yürekten teşekkür ediyorum.
gelelim benim foruma üye olma ve yazma sebebime. bugün itibariyle niyetimi somutlaştırmış ve ilk doktor görüşmemi yapmış bulunuyorum. bugün Eser Hn.la randevum vardı. açıkçası çok samimi ve sorularınıza içtenlikle cevap veren bir doktor. görüşme de olumlu geçti tabi benim onun karşısında heyecanlanıp soracağım bütün soruları unutmamı saymazsak. :)
benim en kısa sürede ameliyat olma isteğime de olumlu yanıt verdi ve ayrıntılara geçtik. boyum 1.63 ve kilom 50. göğüs çevremi vs ölçmedik burada bu ölçülerin de önemli olduğu yazılıyor ama görüşme sonunda doktorum dokumun çok az, göğüs kafesiminse dar olduğunu bu yüzden bana 260 cc mentor marka protezi kas altından meme altı kesisiyle koyacağını söyledi. açıkçası denediğimde benim gözüme küçük geldiler ama tabi işin ehli doktor olunca onun sözünün de bir kıymeti oluyor haliyle.
kasımın sonuna kadar bir iki doktorla daha görüşmem var ama açıkçası özellikle tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum. çünkü tek doktorla karar verecek kadar net bilgilere ve kesin çizgilere sahip değilim. yardımcı olacak ve olmayacak herkese şimdiden teşekkür ederim. sevgiler.!
Canım..Eser hanımla görüşmeye giderek ilk adımı atmışsın.Hadi hayırlısı olsun diyelim öncelikle..
Boy,kilo,gögüs çevresi ölçüleri,kalça genişligi,meme dokusu ne kadar var yok,belinin inceligi,yapın..kıssaca herşey çok önemli protez büyüklügü seçiminde.Bizler doktor degiliz tabi,seni göremiyor net bir fikir veremeyiz.Aslında burada asıl önemli olanda senin nasıl bir gögüs büyüklügü istemedir ve bu istegini doktoruna en güzel şekilde anlatabilmendir.Sonrasında seni anladıgını düşündügün doktora ameliyat olmandır.Eser hanım başarılı bir doktor tabi,kendi başarılarına,tecrübelerine göre senin vücudun için en uygun yöntemi ve protez büyüklügünü seçmiştir muhakakki..Meme doun az ve gögüs kafesi bölgen darsa büyük ihtimal bütün doktorların sana uygun görecegi yöntem kas altı olacaktır.Çünkü kas altı yöntemi protezi tamamen kapatıp kesinlikle belli etmeyen bir yöntemdir.Hiçkimse yanlardan yöresinden azda olsa protezin belli olmasını istemez..260cc li,k bir protez kas altına koyulursa kasda proteze baskı yapacagından ötürü normal büyüklügünden bir iki beden daha küçük bir görünüm verir.Sanırım siz sütyen içinde protez denemesi yaptınız.Bu görüntüden mutlaka daha küçük duracaktır.
Bu forumda Gizeml isimli arkadaşımızda hiç gögüs dokusu olmadıgı halde dual planla ameliyat olmuş ve dolu dolu gögüslere sahip olmuştur.Arkadaşımıza teklif gönderip fotolarına bakabilirsin.
Benim şahsi fikrim birkaç doktora daha randevu alıp görüşmeniz olacaktır.Başka bir doktor size başka bir yöntemle daha büyük bir silikon önerebilir.Fikir almanızda fayda var.Çünkü bu ameliyatı hiçkimse iki kere olmak istemez.İlk ameliyatta istedigi görünümdeki gögüslere kavuşmayı ister..İki doktorla daha görüşmem var yazmışsınız zaten.Bu doktorlarlada görüşün,fikirlerini alın,hepsini toplayın..biz buradayız elimizden gelen yardımı yaparız tabiki.Sevgiler..
Çok güzel bir haber buuu..Sakın korkma canım benim,korkulacak hiçbirşey yok,sendeki sadece heyecandır,korku degil..eminimm..Nasıl bir yöntem uygulayacak doktorun,bunlarıda bizimle paylaşırsan sana daha çok yardımcı olabiliriz.Bizler burada sizlere yardım etmek için bulunuyoruz tatlım..herşey çok güzel olacak emin ol,geçen o mutsuz günlerine üzülecek ve keşke daha önce ameliyat olsaydım diyeceksin.Buradan gelişmeleri yazılarını farketmeyebilirim benim konuyada ugrar yazarsan çok mutlu olurum,güzel haberlerini bekliyruz,hiç korkma...herşey çok güzel olacakk..olacakkk...:118:
arkadaşlar meraba
bugün ikinci doktor randevuma gitmiş bulunmaktayım. ikinci randevum Zekeriya Bey ileydi. çok sempatik, her şeyi ayrıntısına kadar anlatan, hasta isteklerini ön planda tutan ama cerrah bilgilerini de yabana atmayan bir doktor. maddiyat noktasında da gözü aç biri değil sağolsun. ama herhangi bir ölçüm ya da kaç cc olabileceğine dair bir tahmin yapmadı. eğer ameliyat kararı verirsem bir iki gün öncesinde her şeyi hallederiz dedi. bu biraz tuhaf geldi açıkçası ama içime de sindi gibi. ben biraz da aceleci olduğum için bu hafta yurt dışına çıkacağını en geç haftaya ameliyatı halledebileceğimizi belirtti.
ben anadolu yakasında oturduğum için genellikle bu yakadaki doktorları tercih etmeye çalışıyorum. çarşamba günü de kısmetse naci beyle randevum var bir de onun fikirlerini almak istiyorum. bir de hasan fındık adını burada çok duydum ama acaba bu kadar fazla doktor kafamı karıştırır mı diye de korkmuyor değilim. neyse ben yeni bir gelişme olursa elimden geldiğince paylaşacağım. tecrübeli arkadaşlardan da fikir istiyorum. sevgiler.
Canım öncelikle şunu belirtmek isterimine kadar doktora muayene olur fikir alırsan dogru doktoru seçme derecende o kadar iyi olur.Bende ameliyattan önce yaklaşık 20 doktorla görüşme yaptım,hepsinden benimle ilgili söyledikleri yöntemleri protez boyutlarını ve markalarını,ameliyat fiyatlarını not aldım.Aklıma bütçeme en yakın doktoru daha kolay seçtim böylelikle.Çünkü eger araştırmassan sonrasında keşke şu doktorada gidip görüşseydim,fiyat ve bilgi alsaydım belki ona ameliyat olur daha iyi olurdum deme durumun var.Onun için aklında olan bütün doktorlarla tek tek görüşüp bilgi almanı öneriyorum.Ben çok araştırdım ve dogru doktoru buldum,kendime göre tabi.Sonuçtan ve doktorumdan çok memnunum.İnşallah sende benim kadar mutlu olursun,istedigin gögüslere en kıssa zamanda kavuşursun...
Hasan Fındık a ameliyat oldum ben.Hasan beyede randevu alıp görüşmeni tavsiye ederim..Sonrasında bütün doktorların görüşlerini fiyatlarını topla ve aklına ve bütçene yatan doktoru seç..Sonrasında pişman olmaman için söylüyorum bunları canım.
Neyse Naci beylede görüş bakalım,sonuçları nı,ne diyecegini bizimle paylaş,yardımcı oluruz sana..
arzum'cum yine yardıma ve tavsiyelere hazırsın her zamanki gibi. seninle ilgili her yorumuma aynı şekilde başlıyorum ama bunu bir teşekkür olarak kabul et. :) önceki yazımda da belirttiğim gibi bugün Naci Beye gideceğim kısmetse. onun tekniğini, fikirlerini, öngörülerini çok merak ediyorum. ve dediğin gibi birden fazla doktor kafa da karıştırabiliyor, sonrasında oluşabilecek pişmanlıkları da ortadan kaldırabiliyor. yani yolundan geliyorum. :)
veee perşembe günü için de Hasan Beyden randevu aldım. zaten aklımdaki son doktor da o. şimdilik Naci Bey ve Hasan Beyle henüz görüşmediğim için yüreğiim Zekeriya Beyden yana. senin gibi tecrübeli birinin de iyi bir doktor demesi bu fikrimde etkili açıkçası. ama bakalım günler ve durumlar neler getirecek. Allah'tan tek dileğim bu seçimlerin, araştırmaların sonucunda pişman olmadan çok mutlu şekilde istediğim sonuca kavuşmak. sevgiler.
Perşembe derken yarınmı gideceksin canım Hasan beyle görüşmeye??Saat kaçta görüşmen?
Ohh ohhh..bunlar ne güzel ne mutlu haberler öyle..Hadi bakalım Hasan beylede görüş bakalım,ne diyecek sana.Ona göre kararını verir ve en kıssa zamanda buradan açtıgın konuyuda okur senden güzel haberler duyarız inşallahh..Hakkında hayırlısı arkadaşım..yine ben, yine ben. sanki yakında kendi adıma bir başlık açacakmışım gibi bir his var içimde. :) evet kızlar bugün Naci Beyle görüştüm. çok ama çok ama çok ama çok yani siz anlayın işte o kadar sempatik bir beyfendi. ameliyat dahil her şeyi konuştuk. çok zevkli ve samimi bir görüşmeydi kısacası. kendinden oldukça emin bir şekilde ölçümü aldı ve senelerdir fark etmediğim bikaç şeyi bana söyledi, aydınlandım yani.kullanılabilecek protez boyutu için o da 260-300 arası deneriz. çok büyük takamayız çünkü göğüs ve çene mesafen çok yakın, kötü durur dedi. şanslısın derin kalın hissedilmez protez dokunulduğunda dedi. tabi ben bunu duyunca ankaradan abim gelmiş bizde bir bayram havası. :) fasya altı da olabilir dual plan da deneriz bakarız dedi. kısacası her şey güzeldi. hmm bu arada ilk kez göğüs çevresi ölçümü de öğrendim. 70-71 miş. :)
aklımda anlatacak birçok şey vardı ama hepsi uçup gitti. hmm bi de bana "kız sen botokslu msun" dedi çok güldük. kaşlarım, göz kısmım kalkıkmış da dikkat çekiyomuş, e tabi ben yine dört köşe. Allah bi yerden kısınca diğer yerden veriyo demek ki dedim. :) durum bu. yarın hasan beyle de görüşmemi yapıp artık nihai kararı vereceğim hayırlısıyla.
arzumcum evet randevum yarın öğleden sonra. bakalım inşallah o görüşmem de güzel geçer ve doğru kararı verebilirim. şimdilik benden bu kadar, sevgiler!
Aminn canım aminn...iNŞALLAHHHHHHH DARISI BAŞINA....Bu arada bu rumuzlu üyemiz erkektir bilginize,lütfen daha dikkatli olalım yeni üyeler hakkında...
mrb kızlar bugün çok istedğim memişlerime kavuşmamın ilk görüşmesını yaptım doktorumla görüştüm oraya gidene kadar çok heycanlıydım :18: ama doktoru gördükten sonra heycanım gitti. zaten sizlerin sayesınde çogu seyı bılıyordum. sadce doktorun kaç cc yı bana uygun göreceğinı merak edıyodum ki onuda ögrenmiş oldum.. sadece resim göstermedi yoğun oldugu ıcın haftaya hem resimlere bakmaya hemde amelıyat ıcın gün almaya gidicemmm şuan çok mutluyum . inşallh devamıda öyle olur. sagolun kızlar sızın sayenızde bukadr kesın kararlıyım ve daha rahatım musmutluyummm öpüldünuzzzz
Aminn canım aminn...iNŞALLAHHHHHHH DARISI BAŞINA....Bu arada bu rumuzlu üyemiz erkektir bilginize,lütfen daha dikkatli olalım yeni üyeler hakkında...
Arkadaşlar size çok önemli bir haberim var. Cake göğüs büyütücü freeshp.com da 300 tl ye inmiş ya 200 tl indirime gitmişler. Hemen 2 tane aldım :) bu fırsatı kaçırmayın yoksa fiyat yine yükselebilir. türkiyede bu kadar ucuz satan yok çünkü.
merhaba arkadaşlar.antalyada yasayan arkadaslar bana yazabılırler mı[
slm ben yeni üye oldum. antalyada yaşıyorum ama henüz ameliyat olmadım tüm ön görüşmelerimi yaptm son bi görüşmeyle ameliyat tarihini belirliyeceğiz ben biran önce olsun istiyorum ama eşim yaza doğru yaptıralım diyo ama ben kararlıyım oda beni hiç kırmaz ama maddiyat zorluyo tabiki.inşallah günümü belirleyince ve yeni memişlerime kavuşuncada burada paylaşmayı allah nasip etsin.arkadaşlar isteyen herkese nasip olur inşallah yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum harika bi duyguuuuuu:)