Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

erzurumda ameliyat olan varmı yada doktor tavsiyesi... ben 29 yaşında 2 çocuk annesiyim hala emzirmeme rağmen göğüslerim çok küçük eşim de durumdan rahatsız ama estetiğe sıcak bakmıyor çok mutsuzum

arkadaşlar subfacial yöntemle ameliyat olmuş olanlar bana lütfeeennn operasyon sonrası günlerle ilgili ve protezinizin markası ve şekliyle ilgili bilgi verin20 gün sonra olucam ben de ama aklım çok karışık.cemil tugaya ameliyat olanlan arkadaşlar da varsa biraz yorum yazarlarsa sewinirim.sağ olun

bir arkadasım cemil beye amalıyat oldu hem toplama hem silikon takıldı ve su an cok menun hıc agrısı olmadı dıyebılırım amalıyat anında bır sprey sıkıyormus buda agrıyı engellıyormus gecmıs olsun bende ayın 21 de olucam hem karın hem goıgus ...

Merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum ve istediklerime özel mesaj atamıyorum. Yılbaşından sonra ben de göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum, forumlarda yazılanların tamamını okudum herhalde. Silikonlar hakkında hep şekil ve büyüklükten bahsedilmiş, bir de 3 farklı yükseklik var, silikon seçerken yüksekliğine nasıl karar verdiniz?

çok teşekkür ederim sibelcim.sana da şimdiden geçmiş olsun.sen kime olacaksın ameliyatını?

ankara sincandaki bu hastanede ameliyat olan var mı?

selam svarol, benim ilk ameliyatımdan tam 7 sene geçti. nasıl olduğunu hatırlamıyorum bile. meme altı mı üstü mü onu da bilmiyorum. acıdı mı ağrıdı mı bimiyorum. şimdi protezlerimi biraz daha büyüttürmek istiyorum. ilkini ankara üniversitesinde olmuştum. bir hemşire arkadaşım aracılığıyla gitmişim. üç kuruş birşeyler vermiştim. ama şimdi öyle olmuyor ben de istemiyorum doğrusu. bir özel hastane arıyorum. istersen beraber gidelim yarın (salı) günü. belki indirim yapar doktor?

selam alexus, bence bir doktor seç, ne istediğini anlat bırak o karar versin. biraz önce svarol'a da söyledim isterseniz hep beraber gidelim.

merhaba..bende yılbaşından sonra ameliyat olmayı planlıyorum.genelde doktorlar seçer diye biliyorum ve hep high profil takıyolar.sonuçta göğsün olmadığı için bu ameliyatı oluyosun high profil daha iyi ve dolgun duruyo..ama belki yüksekliğin seçilmesinin de bi nedeni vardır bilmediğimiz

Yükseklik arttıkça taban küçülür..Onun için doktorunuz gögüs yapınıza göre protez seçimi yapacaktır

bende yilbasndan sonra buyutmeyi dusunuyorum.doktor olrkta aklimdaki tek isim serdar eren..ancak boyut olrk kendisine birakicam cunku burdaki bazi arkdslarn resmlerne baktm cok buyuk geldi bana acikcasi o kdr buyuk olmasada yinede dolgun sexy bsy istiyorum en iyisi doktora birakmak sanirim//

canım çok geçmiş olsun sigara içmen ameliyat sonrası senin için zor olmuştur ama

canıııım ne güzel aramıza biri daha katılacak :) serdar eren in işini hakkıyla yapan çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum bir arkadaş burnunu yaptırmıştı ona ve burnu muhteşemm tek kelimeyle..boyut olarak sen nasıl bir şey istediğini doktora anlat o kaç cc olacağına karar verir zaten canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…