önceki gün yine ameliyat olduğumu gördüm. 2 gün geçmiş üzerinden. yüzüstü uyuyorum, sonra diyorum ki, daha yeni olmuşum ameliyatımı, böyle uyumamam gerek. inanamıyordum ameliyat olduğuma ve çoook mutluydum... yaza kadar böyle rüyalarla geçecek gecelerim. dua ediyorum, en azından en geç bu yaz bu sorunumdan kurtulayım ve mutlu olayım diye. hiç bir şey bu kadar eksik hissettirmedi beni. bu eksikliğimi ve bunun neden olduğu güvensizliğimi yok etmedikçe asla mutlu olamayacağım... geç 7 ay! içimi daha fazla çürütmeden. beni daha fazla yıpratmadan doldur içimdeki dişilik duygusunu. canım çok acıyor... bugün hiiiç iyi hissetmiyorum....
arzum sekerim kim ameliyat olacak ben miaman allahim inanamiyorum .hic gelmeyecek sandigim gun yaklasmis ben daha hala var diyorum sali 10:15.
ah canim benim geldin migecmis olsun gule gule kullan darisi ben ve olmak isteyenlerin basina
salı günü ameliyatın vardı ama hiç ses çıkmadı senden, merak ettim nasıl oldu nasıl gitti bizleri bilgilendirirsen seviniriz....
ayyy cnm bnim ya okuyunca kendimin dşüncelerini gördüm sende bende yaza kadar böyle geçiririm herhalde artık bıktım kendmden ufakların yada yaşıtlarımın gögüslerine özenmeye bende straplez giymek istiyorummbende hep görüyorum doktorum başıma geliyo nasıl hissediyosun kendini diye inş olucak allahım isteyenlere o güzel duyuguyu yaşatsın hepimizeee bende mutlu olmak istiyorum inş maddiyatımı düzeltirsem olucam
inşallah canım. yıllardır acı çektim bu yüzden. önümüzdeki yazdan itibaren de mutlu olmak istiyorum!!! benim de dileğim bu acıyı derinden yaşayan tüm bayanlar için.
merhaba, ameliyat olmuş kişilere daha cok sanırım bu sorum :/
ben ocak 17den sonra ameliyat olmayı planladım ama henüz hangi doktora yaptıracagımıda belirlemedim. merakım su yönde:
* ameliyat oldum ama 2sene sonra falan doğum yaptım. Çocuk emzirdikten sonra ameliyatlı gögüslerde sarkma oluyor mu? (bide dikleştirme ameliyatı gerektirmesin :/)
bunu en iyisi doktorlara sormak. kişi evli değilse ve bu konuda gerçekten eksiklik hissediyorsa evlilik öncesi yaptırabilmeli.inşallah bu eksikliği duyan tüm bayanlar ameliyat olacak maddi manevi desteği bulurlar...
herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar...
Canım ben zaten evlenmeden önce yaptırmayın demiyorumki,ben daha önce bu ameliyatı olupta sonradan dogum yapınca oluşacak gögüs defomasyonundan bahsettim,kendi şahsi fikrimi beyan ettim.Birçok sanatçı bile hamilelikten önce silikonlarını çıkarıyorlar.Her doktorda sen şimdi bu ameliyatı olma,dogumlarını yap,gel öyle ameliyat edelim demez...Sözüm bütün doktorlara degil tabi,içlerinde sadece parayı degil,hastanın geleceginide düşünüp ikaz eden,gerçekleri söyleyen,uyaran doktorlarımızda var tabi..
Tabiki evlenmeden öncede yaptırılır bu ameliyat,kişi psikolojik rahatsızlık hissediyorsa mutlaka yaptırmalı,sürekli özgüven eksikligi içinde hayatını sürdüremez,o güzel yıllarını bunalımla geçirmesi hiçte hoş bir durum degil tabiki.İlerisinde bir sorun çıkarsa düzeltip toparlanacak bir durumdur bu..
Çok karışığım... Hangi doktor hangi yöntem avantaj dezavantaj maliyet... Benimle aynı duyguları paylaşan arkadaslar size sesleniyorum..