Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arkadaşlar bugün tam 2 hafta oldu,,, hiç bir ağrım sızım yok,, hatta 4. 5. günden itibaren çok rahattım,,şimmdi ise sadece ani hareketlerde 2-3 saniye dikiş yerim acıyıp geçiyor... Bazı arkadaşlar göğüslerinin ilk 2-3 ay cok sert hatta taş gibi oldugunu söylemişllerdi,, ben benimkilere dokunuyorumda hiç de öyle taş gibi değiller hatta böyle bile iyiler yani,, markasından kaynaklanıyor olabilir tabi.. Haftaya tekrar kontrole gidicem,,masajı gösterecek doktor.. büyüklüklerine gelince bu halleri harika,, inmelerini istemiyorum hiç,, zaten inecek gibi de hissetmiyorum,,sanki ödem falan yok,, hissetmiyorum bile ameliyat oldugumu artık...ne güzel bir şeymiş yaa iyiki olmuşum

önceki gün yine ameliyat olduğumu gördüm. 2 gün geçmiş üzerinden. yüzüstü uyuyorum, sonra diyorum ki, daha yeni olmuşum ameliyatımı, böyle uyumamam gerek. inanamıyordum ameliyat olduğuma ve çoook mutluydum... yaza kadar böyle rüyalarla geçecek gecelerim. dua ediyorum, en azından en geç bu yaz bu sorunumdan kurtulayım ve mutlu olayım diye. hiç bir şey bu kadar eksik hissettirmedi beni. bu eksikliğimi ve bunun neden olduğu güvensizliğimi yok etmedikçe asla mutlu olamayacağım... geç 7 ay! içimi daha fazla çürütmeden. beni daha fazla yıpratmadan doldur içimdeki dişilik duygusunu. canım çok acıyor... bugün hiiiç iyi hissetmiyorum....

ayyy cnm bnim ya okuyunca kendimin dşüncelerini gördüm sende bende yaza kadar böyle geçiririm herhalde artık bıktım kendmden ufakların yada yaşıtlarımın gögüslerine özenmeye bende straplez giymek istiyorumm bende hep görüyorum doktorum başıma geliyo nasıl hissediyosun kendini diye inş olucak allahım isteyenlere o güzel duyuguyu yaşatsın hepimizeee bende mutlu olmak istiyorum inş maddiyatımı düzeltirsem olucam

Ameliyat olalı 1 hafta oldu. Süper iyiyim, hayatımın en mutlu günlerini geçiriyorum. Ameliyat olduğum gün benim için zaten doğum yaptığım gün gibi yada evlendiğim gün gibi özel bir gün, bu gün yine deseler o güne geri dönücez hemen tamam derim ki evli ve çocuklu olmadığım için yani o gün benim hayatımın en güzel özel günü, sanki yeniden doğduğum gün. sedyeye kendim yattım ve ailemi öpmedim bile biranönce ameliyathaneye gideyim diye atladım hemen sedyenin üzerine ve gülerek el salladım herkese... birkere of,ay demedim... kimi diyor ya o kadar acı çektim keşke şöyle olsaydı diye, ne keşkelerim var nede öle acı dolu anılarım. Hayatımın en güzel en mutlu haftasıydı o kadar söylüyorum size. sonuçtan acayip mutluyum. çok çok doğal ve kullanışlı olmuşlar.tam tam istediğim gibi olmuş ne büyük ne küçük umarım fazla küçülmez. her aynaya baktığımda doktoruma minnet duyuyorum. çarşamba gününden beri sabahtan akşama dışarlardayım. bu günden itibaren araba kullanabiliyorum. hiç dikişlerim yokmuş gibi ordan oraya koşturuyorum. dün 3 saat gidiş 3 saat geliş araba yolculuğu yaptım hiç rahatsızlık yaşamadım. iki gündür girdiğim her mağazadan arkası açık elbise ve bluz alıyorum umarım tüm isteyen arkadaşlar biranönce bu mutluluğu yaşarlar. ve herkesin ameliyatı böyle sıkıntısız,ağrısız,sızısız geçer...

arzum sekerim kim ameliyat olacak ben mi aman allahim inanamiyorum.hic gelmeyecek sandigim gun yaklasmis ben daha hala var diyorum sali 10:15.

salı günü ameliyatın vardı ama hiç ses çıkmadı senden, merak ettim nasıl oldu nasıl gitti bizleri bilgilendirirsen seviniriz....

salı günü ameliyatın vardı ama hiç ses çıkmadı senden, merak ettim nasıl oldu nasıl gitti bizleri bilgilendirirsen seviniriz....

sekerim oldum ameliyati hatta topik bile actim hele biraz asagi topiklere gelmemislerime bir getir cok guzeller

inşallah canım. yıllardır acı çektim bu yüzden. önümüzdeki yazdan itibaren de mutlu olmak istiyorum!!! benim de dileğim bu acıyı derinden yaşayan tüm bayanlar için.

inşallah canım. yıllardır acı çektim bu yüzden. önümüzdeki yazdan itibaren de mutlu olmak istiyorum!!! benim de dileğim bu acıyı derinden yaşayan tüm bayanlar için.

ben bugün işe girdim herşey yolundA gidiyo inş daha hızlı para biriktirebilicem :) hayırlısıyla canım inş hepimizin dilediği olur

merhaba, ameliyat olmuş kişilere daha cok sanırım bu sorum :/

ben ocak 17den sonra ameliyat olmayı planladım ama henüz hangi doktora yaptıracagımıda belirlemedim. merakım su yönde:

* ameliyat oldum ama 2sene sonra falan doğum yaptım. Çocuk emzirdikten sonra ameliyatlı gögüslerde sarkma oluyor mu? (bide dikleştirme ameliyatı gerektirmesin :/)

Canım sordugun soruya burada cevap bulamazsın gibime geliyor.Çünkü bu forumdaki ameliyat olmuş bayanlar ya bekar,yada evlenip çoluk çocuk yaptıktan sonra bu ameliyatı olan bayanlar.Ben kendi nacizane fikrimi belirtiyim ama.Ben evli iki çocuk annesi 34 yaşında bir anneyim.İlk bebegimi dogurduktan sonra süt verme dönemlerinde gögüslerim inanılmaz büyümüştü,sütten kesince tabi içi boşaldı,biraz kötü bir görünüme geldi.Ben dogumdan sonra kiloda almadım,kilo alsaydım otomatik olarak gögüslerim zaten büyüyecekti..İkinci çocugumdan sonra tekrar gögüslerim büyüdü ve emzirme dönemi bittikten sonra gögüsler fıssladı..Birkaç kilo fazlalıgım vardı,rejimde yapınca gögüsler iyice küçüldü ve bakmak bile istemedigim gögüslerim oldu malesef.
Sen bu ameliyatı olupta iki sene veya kaç sene geçerse geçsin aradan senin gögüslerin süt dolmasından dolayı yine dogal olarak büyüyecek,gögüslerinin protez büyüklügü sabittir,ona birşey olmaz ama kendi dokun şişip daha sonra geri çekilecek.Haliyle gögsün yumuşayacak..Sence bu durumda gögüste sarkıklık olmazmı?? Bence olur..Silikonlu ünlüler hamile kalmaya karar verdikleri zaman genelde hamilelikten önce silikonlarını çıkarttırıyorlar.Süt verme dönemi bittikten sonrada tekrar gerek görürlerse toparlama ameliyatıyla protezlerini yeniliyorlar.Tabi bu bazı kişilere göre lüks bir durum..

Kararı sen vereceksin...ben fikrimi beyan ettim,bence sarkma olur,yerçekimine karşı koyulmaz..

bunu en iyisi doktorlara sormak. kişi evli değilse ve bu konuda gerçekten eksiklik hissediyorsa evlilik öncesi yaptırabilmeli.inşallah bu eksikliği duyan tüm bayanlar ameliyat olacak maddi manevi desteği bulurlar...
herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar...

Canım ben zaten evlenmeden önce yaptırmayın demiyorumki,ben daha önce bu ameliyatı olupta sonradan dogum yapınca oluşacak gögüs defomasyonundan bahsettim,kendi şahsi fikrimi beyan ettim.Birçok sanatçı bile hamilelikten önce silikonlarını çıkarıyorlar.Her doktorda sen şimdi bu ameliyatı olma,dogumlarını yap,gel öyle ameliyat edelim demez...Sözüm bütün doktorlara degil tabi,içlerinde sadece parayı degil,hastanın geleceginide düşünüp ikaz eden,gerçekleri söyleyen,uyaran doktorlarımızda var tabi..
Tabiki evlenmeden öncede yaptırılır bu ameliyat,kişi psikolojik rahatsızlık hissediyorsa mutlaka yaptırmalı,sürekli özgüven eksikligi içinde hayatını sürdüremez,o güzel yıllarını bunalımla geçirmesi hiçte hoş bir durum degil tabiki.İlerisinde bir sorun çıkarsa düzeltip toparlanacak bir durumdur bu..

canım arzummm, yazdıklarına karşılık yazmadım onları. senin her lafının arkasındayım. çok güzel de anlatmışsın ayrıntısıyla. yani ben diyorum ki özgüvenini zedeliyorsa çocuktan önce de yaptırabilmelisin, sen diyorsun ki, eğer bekleyebiliyorsan çocuktan sonra düşün. ikimiz de aynı şeyi söylüyoruz aslında.
bu arada, karşılaşamıyoruz bu ara.

Çok karışığım... Hangi doktor hangi yöntem avantaj dezavantaj maliyet... Benimle aynı duyguları paylaşan arkadaslar size sesleniyorum..

Çok karışığım... Hangi doktor hangi yöntem avantaj dezavantaj maliyet... Benimle aynı duyguları paylaşan arkadaslar size sesleniyorum..

Ameliyat öncesi bu karmaşık düşüncelerin olması gayet dogal tatlım..Bunlara birkaç doktora gidip görüş aldıktan sonra karar verebilirsin.Yöntem olarakta senin vücuduna,gögüs dokuna en uygun yöntem tabikide.Bunuda biz degil seni muayene edecek olan doktor karar verecek..Maliyet olarak 3000-10000 ytl arası,degişiyor..Doktoruna ve ameliyat oldugun hastaneye göre..

cok zor bır karar bu vucudunuzun goruntusu ıle ılgılı bır sey ya kotu olursa bıde cektıgınız acılar cabası bu yuzden bu ısı ıyı yapan bır doktor ıstıyorum cok yere gıttım ama bır turlu karar vermedım en son abru durmus a karar verdım gıdıp tekrar goruscem inşallah hayırlısı olur eger menun kalırsam karın gerdırme amalıyatıda dusunuyorum...lutfen olanlar bana yazssınn?

Kızlar ben önceden göğüslerim küçük olduğu için şanssız olduğumu düşünüyordum ama çok yanılıyormuşum bence aksine çok daha fazla şanslıyız iyiki küçükmüşki biz büyüklüğünü kendi isteğimize göre yaptırabildik vücudumuzla orantılı bize yakışanı kendimiz karar verebildik ve uzun yıllar dimdik duracak hiç sarkmayacak göğüslere sahip olabildik. kendi doğal göğüslerinden %100 memnun olan kaç tane tanıdığınız varki bence sayıları çok az memnun olmayanlarında ya sarkıktır ya çok büyüktür v.s. en azından bizim küçücüktüde istediğimiz şekilde yaptırabildik... çok büyük bir nimet bence bu.... allahım iyiki bu imkana sahip olabildim ve bu ameliyatı yaptırabildim önce allaha sonra aileme ve doktoruma minnettarım... yıllardır hayalini kurarak yaşadığım olayın gerçek olduğuna inanamıyrum ve bunu düşündükçede heran şükrediyorum... ailemin,nişanlımın ve ailesinin bu konuda bana verdikleri desteği düşündükçede çok duygulanıyorum. Böyle bir ailem olduğu için çok şanslıyım... hayatımda eksikliğini hisssettiğim tek şey oydu ve onada kavuştum. çooooooook mutluyum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…