Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben 25 gün önce izmirde Prof.Dr. Ahmet Seyhan ' a oldum. çok memnunum, çok mutluyum, herşey sorunsuzdu, sonuç tam istediğim ,hayal ettiğim gibi, şiddetle tavsiye ederim ))

kızlar merhaba bende foruma yenı uye olabıldım uc gun once bende gogus buyutme amelıyatı oldum su an gozume cok buyuk gorunuyorlar 300 cc takıldı bana normalde daha kucuk takılıcaktı ama amelıyatta doktor karar degıstırıp daha buyuk takmıs sısler ne zaman ınıyor kızlar bırde ben gogsumde su an sılıkonları hıseedıyorum bunları sızde yasadınızmı cok merak edıyorum.,

Öncelikle geçmiş olsun. Benim 2. haftam bugün. kas altı olmasına rağmen hala üst kısımlarda masaj yaparken silikonu hissediyorum.

çok teşekkür ederim cevap verdiğin için, peki hala gerginlermi yani ben aynaya baktığımda gergin iki tane top görüyorum :)moralim bozuluyor

oncelıkle gecmıs olsun canım..aynı zamanda hayırlıda olsun..doktorun 300 cc yı yakıstırmıs demekkı o yusden oyle yapmıstır..zamanla oturunca ve yumusayınca gozune cok buyuk gelmez..benım ılk baslarda 375 olmasına ragmen kucuk gıbı gelıyodu aslında buyukler aama bızım gıbı memesı olmayıp sonradan yaptıranlarının gözü doymuyo..bılmıyorum herkes aynımıdır ama bende durum böyleydı ılk zamanlar..
protezlerı nasıl hıssedıyosun anlamadım..ılk baslarda agırlık yapıyo sert oldukları ıcın tas gıbıde gelebılır ama yumusayınca ve yerıne oturunca daha cok seveceksın ..
saglıkla kal

Öncelikle geçmiş olsun. Benim 2. haftam bugün. kas altı olmasına rağmen hala üst kısımlarda masaj yaparken silikonu hissediyorum.

kas altına takmadılarmı nasıl hıssedıyosunuz acaba kas ustunemı taktılar bı sorsanız ya bana degısık geldı

kk yı yaklaşık dört ay önce keşfettim. ameliyat olmuş arkadaşlardan bir çok bilgi edindim. uzun uzun yazdınız yaşadıklarınızı, moral verdiniz, güç verdiniz. ve benim de bu ameliyat kararını gecikmeden vermeme neden oldunuz. bunun için sizlere minnettarım. gelin görün ki, ben özel durumumdan ötürü ameliyat serüvenimi ertelemek zorunda kaldım. ki bu en az iki seneyi bulacak... o nedenle kkdan, güzel mesajlarıyla beni bilgilendiren, rahatlatan arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. iy ki sizi tanıdım. bir gün yine burada karşılaşmak ümidiyle şimdilik hoşçakalın... artn

çok özür dilerim arkadaşlar dün giremedim elektrik probleminden ötürü,bilmiyorum elimi göğsüme attığımda onun jel olduğunu hissediyorum acaba piskolojikmidir?birde bu kesi yerlerimizin izi ne zaman geçicektir onuda çok merak ediyorum doktorum su an yurt dısında o yuzden kendıyle gorusemıyorum bu arada kas ustune takıldı protezler kas altına doktor tercıh etmedı spor yapıyor olmamdan oturu

kasustunde bıras hıssedılebılır ama jelı hıssetmene sasırdım..ızler altı aya kadar kırmızılıkları gecıyo bır seneye kadarda bellı olmuyo tenınle aynı renk yanı..bazı arkadaslarda (sigara içmeyen, alkol almayan) yara ıyılesmesı daha cabuk oluyo..sen takma bunları goguslerının keyfını cıkar..
izleri zamana bırak ve goguslerın oturuncada cok begeneceksınn..
daha erken bence zaman gectıkce asık olacaksın goguslerıne..benden soylemesı )

arzu abla slm :) inci ablamın net arkadasımısın ben memnun oldum bu silikon implant hakkında benı aydınlatırmısın ha bu arada senın resımlerı gordum denız kıyısındakı acıkcası mukemmele sarısı benım de basıma dıyorum

kas altına takmadılarmı nasıl hıssedıyosunuz acaba kas ustunemı taktılar bı sorsanız ya bana degısık geldı

Kas altına takıldı. ve üst tarafta olması gerekenden daha fazla şişlik var. sürekli aşağı doğru bastırıyorum masaj yaparken. baskı sırasında sanki protezin en üst kısmı elime geliyormuş gibi hissediyorum. Doktorla tekrar konuştum. protez değil ödem olduğunu söyledi. ikna oldum mu? hala emin değilim. nedense hala bana ödem değil protez gibi geliyor. Neyse doktor daha iyi bilir. ödem diyorsa ödem dir. yeterki üst taraftaki fazla şişlik insin ve artık doğru düzgün yerine yerleşsin protezler. Ben de aynaya bakınca daha mutlu hissedeyim. :

resımlerı nerden bakıyorsunuz ben bır sey goremedımm?

gızeml haklısın zaman gectıkce daha da hosuma gıtmeye basladılar hatta sımdı gozum alsıtıgı ıcın kucuk bıle gorunuyorlar gozume boyum 1.75 kılom 52 doktor 250 cc takıcaktı fakat amleıyatta 300 cc karar vermıs ıyıkıde ole olmus sımdı kucuk gorunmeye basladılar

Aminn canım aminn...iNŞALLAHHHHHHH DARISI BAŞINA....Bu arada bu rumuzlu üyemiz erkektir bilginize,lütfen daha dikkatli olalım yeni üyeler hakkında...

merhaba bu foruma uzun süredir üyeyim göğüs estetiğini uzun zamandır araştırıyordum hatta olma noktasına kadar gelip vazgeçmek zorunda kaldığım anlarımda oldu. forumda çoğu kişinin ameliyat sürecini takip ettim onlarda bana çok yardımcı oldu sağolsunlar hep bilgi paylaşımı yaptılar. şimdi bu yıl tamamen kararlaştırdım. fakat fiyatlar bayağı artmış aklımda bir doktor vardı hemen mail attım. buradaki arkadaşlar geçen yıl 5000 tlye ameliyat olduklarını söylüyorlardı fakat 7000 tl olmuş. çok geldi gözüme. bu yüzden şuan güvenebileceğim başka bir doktor arıyorum belki tekrar içime sinebilir. boğaziçi tıp merkeznn fiyatları daha uygun sanırım orada ameliyat olmuş olanlar var mı ? forumda arattım fakat bu konuda pek bir bilgi yok

Canım ben Şubat ayında Hasan Fındık a ameliyat oldum 5000 ytl ye olmuştum.Şu anda sanırım 6000 ytl ye yapıyor meme büyütme ameliyatını.Fiyatta yardımcı oluyor,gidip görüşmeni öneririm..

Bogaziçi Tıp Merkezinde Op.Dr Defne Erkara ya arkadaşım meme küçültme,toparlama ameliyatı oldu,başka bir arkadaşımın eşide burun ameliyatı oldu.Fiyatlar evet Bogaziçi Tıp Merkazinde daha uygun ama tabi gidip görüşmeni öneririm.Hem Hasan beye hemde Defne hanıma.Hangisi sana daha uygun gelir,içine sinerse o doktoru seçer ve ameliyat olursun

merhaba arzum77 tüm yorumlarını okudum sanırım çok sağol yardımların için. ben de günümü aldım Ankarada Ferruh Beye ameliyat oluyorum kısmetse 20 ocakta.öğretmenim umarım kolay ve çabuk iyileşirim sömestrde iyileşmiş olmalıyım gün aldıktan sonra daha bi korku sardı beni size, deneyimli arkadaşların deneyimlerine daha çok ihtiyacım var sevgilerle...

Çok güzel bir haber buuu.. Sakın korkma canım benim,korkulacak hiçbirşey yok,sendeki sadece heyecandır,korku degil..eminimm..Nasıl bir yöntem uygulayacak doktorun,bunlarıda bizimle paylaşırsan sana daha çok yardımcı olabiliriz.Bizler burada sizlere yardım etmek için bulunuyoruz tatlım..herşey çok güzel olacak emin ol,geçen o mutsuz günlerine üzülecek ve keşke daha önce ameliyat olsaydım diyeceksin.Buradan gelişmeleri yazılarını farketmeyebilirim benim konuyada ugrar yazarsan çok mutlu olurum,güzel haberlerini bekliyruz,hiç korkma...herşey çok güzel olacakk..olacakkk...:118:

çok teşekkür ederim cevabın için :) evet boğaziçinde neredeyse yarı fiyatına geliyor. tabiki doktorla olan iletişim vsde çok önemli bir kaç doktor vardı boğaz içinde hangisine gideceğimi bilememiştim önce defne hanıma gideyim o zaman çook teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…