Ya Antalya'daki arkadaşlar dikkatli olun çünkü eğer rumuzu eğer yanılmıyorsam s21 olan kişi yüzyüze görüşmekten falan bahsediyor erkek olabilir dikkat oyuna gelmeyin. Ayrıca forum yöneticisinden de bu konuda dikkatli olmasını rica ediyorum. Saygılar
merhaba elaebru.bir erkek degilim.öncelikle sunu söyleyeyim 1 mesajla bu kanıya nerden vardın? ne kötü br ön yargı olmus ! tavrın üzücü !
ne yapalım ıstersın mesela gercek adımı soyadımı yazayım . yanısızler gıbı rumuz kullanmayayım.ben meme estetıgı yaptıracagım tc kimlik numaram bu mu dıyeyım !!!!! tavrın üzücü .üstelik ön yargı insanı yanlısa göturu önce bil ondan sonra dikkat diye mesaj yaz.insanlarla ilgili bilmeden muglaklık yaratmak hos karsılanacak bır yaklasım degıl.ben bu forumda bılgı almak ortak duyguları paylasmak ve ve ınsanlara merhaba dıyebılmek ıcın burdayım.gordugun gıbı bu forum baslıgına yazalar gıbı estetık doktorlarını arastırıyorum.
ama emın olamadıysan msn dıye bır sey var ıstersen acayım gor kadın mıyım erkek mı! ya da bıldıgın emın olacagın bır yontem varsa oyle yapalım ( tabı bu zorunlulugum yokken )
yaptıgın hos degıl
yıne de kötu nıyetlı yazmadıgını dusunuyorum
saygılar
s21