Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar.antalyada yasayan arkadaslar bana yazabılırler mı[

slm ben yeni üye oldum. antalyada yaşıyorum ama henüz ameliyat olmadım tüm ön görüşmelerimi yaptm son bi görüşmeyle ameliyat tarihini belirliyeceğiz ben biran önce olsun istiyorum ama eşim yaza doğru yaptıralım diyo ama ben kararlıyım oda beni hiç kırmaz ama maddiyat zorluyo tabiki.inşallah günümü belirleyince ve yeni memişlerime kavuşuncada burada paylaşmayı allah nasip etsin.arkadaşlar isteyen herkese nasip olur inşallah yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum harika bi duyguuuuuu:)

kızlar merhaba yeni geldim aranıza=)
doktorla görüştüm hazır hissettiğim anda bende göğüs büyütme ameliyatı olucam en geç ocak diye düşünüyorum..
44 kiloyum boyum 1.63 doktor 220yada 240cc damla önerdi.benimle de görüşlerinizi paylaşırmısınız
büyük olmalarını istemiyorum sadece normal ve dolgun görünseler yeter.34B'yi ancak destekle doldurabiliyorum ki oda boşluk kalıyo ne dersiniz bu konuda ?

slm ben yeni üye oldum. antalyada yaşıyorum ama henüz ameliyat olmadım tüm ön görüşmelerimi yaptm son bi görüşmeyle ameliyat tarihini belirliyeceğiz ben biran önce olsun istiyorum ama eşim yaza doğru yaptıralım diyo ama ben kararlıyım oda beni hiç kırmaz ama maddiyat zorluyo tabiki.inşallah günümü belirleyince ve yeni memişlerime kavuşuncada burada paylaşmayı allah nasip etsin.arkadaşlar isteyen herkese nasip olur inşallah yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum harika bi duyguuuuuu:)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

merhaba diefee
sana özelden mesaj yazmak ıstedım ama yenı uye oldugum için 100 mesaj ladan özelden yazımı kabul etmıyor sıte.ben antalyadayım .yenı basladım bu konuyu arastırmaya sen arastırma asamasındaymıssın ben antalyadakı arkadaslarla yuzyuze konusarak bılgı almanın hem daha pratik hem daha saglıklı oldugunu düşündüm

bana yazarsan sevınırım

Ya Antalya'daki arkadaşlar dikkatli olun çünkü eğer rumuzu eğer yanılmıyorsam s21 olan kişi yüzyüze görüşmekten falan bahsediyor erkek olabilir dikkat oyuna gelmeyin. Ayrıca forum yöneticisinden de bu konuda dikkatli olmasını rica ediyorum. Saygılar

Ya Antalya'daki arkadaşlar dikkatli olun çünkü eğer rumuzu eğer yanılmıyorsam s21 olan kişi yüzyüze görüşmekten falan bahsediyor erkek olabilir dikkat oyuna gelmeyin. Ayrıca forum yöneticisinden de bu konuda dikkatli olmasını rica ediyorum. Saygılar

merhaba elaebru.bir erkek degilim.öncelikle sunu söyleyeyim 1 mesajla bu kanıya nerden vardın? ne kötü br ön yargı olmus ! tavrın üzücü !

ne yapalım ıstersın mesela gercek adımı soyadımı yazayım . yanısızler gıbı rumuz kullanmayayım.ben meme estetıgı yaptıracagım tc kimlik numaram bu mu dıyeyım !!!!! tavrın üzücü .üstelik ön yargı insanı yanlısa göturu önce bil ondan sonra dikkat diye mesaj yaz.insanlarla ilgili bilmeden muglaklık yaratmak hos karsılanacak bır yaklasım degıl.ben bu forumda bılgı almak ortak duyguları paylasmak ve ve ınsanlara merhaba dıyebılmek ıcın burdayım.gordugun gıbı bu forum baslıgına yazalar gıbı estetık doktorlarını arastırıyorum.

ama emın olamadıysan msn dıye bır sey var ıstersen acayım gor kadın mıyım erkek mı! ya da bıldıgın emın olacagın bır yontem varsa oyle yapalım ( tabı bu zorunlulugum yokken )

yaptıgın hos degıl
yıne de kötu nıyetlı yazmadıgını dusunuyorum

saygılar
s21

kızlar merhaba yeni geldim aranıza=)
doktorla görüştüm hazır hissettiğim anda bende göğüs büyütme ameliyatı olucam en geç ocak diye düşünüyorum..
44 kiloyum boyum 1.63 doktor 220yada 240cc damla önerdi.benimle de görüşlerinizi paylaşırmısınız
büyük olmalarını istemiyorum sadece normal ve dolgun görünseler yeter.34B'yi ancak destekle doldurabiliyorum ki oda boşluk kalıyo ne dersiniz bu konuda ?

merhaba kucukkuzu.

ölçülerimiz nerdeyse aynı.ama ben henuz hıcbır doktorla gorusmedım.önumuzdekı hafta baslayacagım görüşmelere.

ölçülerimiz aynı oldugu ıcın sanırım benzer seyler soyler doktor.doktorun kim?

merhaba deefee senı arkadas listeme ekledım.ben de antalyadayım.

merhaba s21..bende yeni üye olduğum için öle bu sitenin nasıl kullanıldığını süper bilmiyorum yani arkadaş ekleme flan karıştırıp bakmaya şu ara fazla vaktim olmuyor bebeğim var çünkü 11 aylık.bende seni ekliyim fikir alışverişinde bulunalım evet ben bu hafta ameliyat günü almaya gidicem ama dr demiştiki en erken nisan a gün verebilirim diye bakalım hayırlısı yazarım burdan haberleşiriz tm cnm

s21 bişey daha söylemek istedim devlet hastanesiyle ilgilide senin bi sorun var sanırım.şunu dicemki benim sürekli gittiğim bi özel hastane var.bu işiçinde orayla görüştüm önce ama bana çok fazla geldi 5000 dediler herşey dahil.benimde durumum buna elvermiyo şuan.bende devlet hastanesiyle görüştüm ve aklımada yattı açıkcası.devlette olamyı düşünüyorum.ordaki dr 2000-2500 arası dedi ama ameliyttan sonra belli olur bundan azda tutabilir daha fazlada dedi.şöylede bi avantajın var,silikon parasını peşin veriyorsun hastane masrafınıda taksitlendirebiliyorsun.özele girdiği için sigorta veya bağkur karşılamıyo cnm.dr içine siniyorsa bence devlette çok iyi memnun olan arkadaşlarda çok yanii başka sorusu olann:))

Öncelikle niye bu kadar sinirlendiğini anlayamadım elbetteki kötü niyetle yazmadım. Ama sen burada yeni olduğun için belki bilgin yok bazı sapık ruhlular bu siteye üye olup buradakilerle arkadas oluyorlar ve onların burada iyi niyetle yaptıkları paylaşımları suistimal ediyorlar. Kaldı ki henüz yeni üye olmuş biri hemen derse ki "yüzyüze görüşelim daha pratik olur" ben de bu kişi acaba bir erkek ve buradaki iyi niyetli kadınları kandırmaya mı uğraşıyor diye düşünebilirim ayrıca ben kesin erkek demedim "OLABİLİR" dedim. Burada her tür paylaşım yapılıyor ben de eğer böyle bir hisse kapıldıysam elbetteki paylaşırım bu benim hakkım. Fakat burada insanları bu boş konularla meşgul etmeye hakkımız yok çünkü ben de dahil buradaki pek çok kadın tabiri caizse can derdindeyiz. Yine de eğer bir kadınsan Allah senin de yardımcın olsun tekrar söylüyorum niyetim kimseyi kırmak değil herkes istediği kişiyle görüşebilir benim bunu yazmam kimsenin fikrini etkilemez sadece ufak bir uyarı olur sadece.bir de bana hiçbirşey ıspatlamak zorunda değilsin ancak sen de beni yargılama yeter bu bana. SaygılarEn Büyük KK

merhaba s21..bende yeni üye olduğum için öle bu sitenin nasıl kullanıldığını süper bilmiyorum yani arkadaş ekleme flan karıştırıp bakmaya şu ara fazla vaktim olmuyor bebeğim var çünkü 11 aylık.bende seni ekliyim fikir alışverişinde bulunalım evet ben bu hafta ameliyat günü almaya gidicem ama dr demiştiki en erken nisan a gün verebilirim diye bakalım hayırlısı yazarım burdan haberleşiriz tm cnm

oyyyy oyy allah bagıslasın bebegını sana.

canım adımınustune tıklayınca arkadas lıstene ekle cıkıyor zaten .eklemek kolay.1 sn lık.bende bu hafta doktora gıdebılırm.yarın degılde salı randevu ıcın bır doktordan baslayacagım.bencede haberleselım.bana kalırsa bulup tanısıp beraer de gıdebılırız doktora.hem kımbılır belkı ındırm bıle alırız ..ne bıleyımmm...aklıma boyle geldı

oyyyy oyy allah bagıslasın bebegını sana.

canım adımınustune tıklayınca arkadas lıstene ekle cıkıyor zaten .eklemek kolay.1 sn lık.bende bu hafta doktora gıdebılırm.yarın degılde salı randevu ıcın bır doktordan baslayacagım.bencede haberleselım.bana kalırsa bulup tanısıp beraer de gıdebılırız doktora.hem kımbılır belkı ındırm bıle alırız ..ne bıleyımmm...aklıma boyle geldı

sağol cnm.ben perşembe gigiyorum dr a.kesinleşti artık off strese girdim valla..ama heyecenım daha çok ocak ayına sıkıştırabilse beni araya süper olcak bakalım ikna edebilecekmiyim beni sıkıştırabilecekmi nisandan önce dua edin arkadaşlarrr..

sağol cnm.ben perşembe gigiyorum dr a.kesinleşti artık off strese girdim valla..ama heyecenım daha çok ocak ayına sıkıştırabilse beni araya süper olcak bakalım ikna edebilecekmiyim beni sıkıştırabilecekmi nisandan önce dua edin arkadaşlarrr..

bol sanslar canım.bızı haberdar et.bende yarın arayıp doktorlardan bırınden randevu alıcam.ama oyle gec tarıhemı atıyorlar...off cok kotu bende ocakta ıstıyordum.dugunum var ocak sonu ımmmmm

uzun süren bir araştırma ve korku döneminen sonra ankara ONEP e dr ünal beyle görüşmeye gittim
verdiği güvenle dün amaliyat oldum. bunu daha önce yapmadığım için pişmanım
aslında buna küçük bi müdahalede denebilir iki saat süren amaliyattan sonra 2 saatlik bir gözlem süresinin ardından eve geldim
o koca koca destekli çamaşırlara elvedaaa

uzun süren bir araştırma ve korku döneminen sonra ankara ONEP e dr ünal beyle görüşmeye gittim
verdiği güvenle dün amaliyat oldum. bunu daha önce yapmadığım için pişmanım
aslında buna küçük bi müdahalede denebilir iki saat süren amaliyattan sonra 2 saatlik bir gözlem süresinin ardından eve geldim
o koca koca destekli çamaşırlara elvedaaa

gecmiş olsun :) senin adına çok sevındım.. unal bey ameliyat için ne kadar ücret talep ediyor?

ankara sincan lokman hekim hastanesi'ne yeni bir doktor başlıyormuş. estetik cerrahi üzerine. ben göğüs büyütme istiyorum da acaba bu hastaneyi bilen var mı?
kusura bakmayın tam da nasıl soru soruluyor bilemiyorum.

gecmiş olsun :) senin adına çok sevındım.. unal bey ameliyat için ne kadar ücret talep ediyor?

fiat konusunda çook yardımcı olduğunu söyleyebilirim benim içinde bu önemliydi ve kendisine iletim
işinize geldiği şekilde taksit yada indirim yapabiliyolar ben bir ortak tanıdık vesilesi ile gittiğim için ödediğim fiatı vemeyi doğru bulmuyorum
ama artık onu bende tanıyorum belki vesile olabilirim:))

ben yazını yeni okudum siteyi nasıl kullanacağımıda çok iyi bilmiyorum
ocakta düğüünün varsa bu işi haftaya bile bırakma derim
yada düğünden sonraya bırak nihayetinde müdahaledir. olmaz olmaz ya enfeksiyon olur zaman alır
rahat hareket edemezsin. 3 ay gibi bir süre sona tam iyileşmeden bahsediliyor
cuma pansumanlarım alınacak istersen sana o zaman dikişi izlerinden ve yara iyileşme hızından da bahsederim

bu arada ben görüştüğüm hafta amaliyat oldum sadece tetkikler için iki gün gerekliydi

Bende istiyorum ama daha öncede konu açmıştım annem sıcak bakmıyodu konuya. Eninde sonunda bir gün dedim ben ameliyat olmak istiyorum, göğüslerimi büyütcem. Kızdı ihtiyacın mı var kilo al hamile kalınca büyür falan dedi. Bende beklemek istemiyorum dedim.Hararetli bi şekılde tartıştık. En son iyi napıyosan yap dedi kzıdı gitti yatmaya.ertesi gün 5 karış surat la dolaştı. Biraz konuşmadı bende konuyu açmadım bir daha . Araya da yaz girince erteledim eylül ekim gibi tekrar açıcam konuyu . Çok istiyorum yaa napıcam :KK14: Üstelik maddi durumum özele el vermediğinden Devlet hastanesi yada araştırma hastanesinde olcam. Kızlar dua edin annemi ikna edeyimde bitsin bu iş hayırlısıyla :97:

Aynen bende anneme söyledim evlenince büyür dedi bende istiyordum göğüslerimin biraz daha büyük ve daha dik olmasını hem cinsel ilişkideki hazzı daha artırdığını umuyorum.ama annelerin bi bildiği daima vardır kırma anneni sonra daha beter olur Allah korusun.Rabbime şükürler olsun sağlıklıyız.neler var malesef...

merhaba kucukkuzu.

ölçülerimiz nerdeyse aynı.ama ben henuz hıcbır doktorla gorusmedım.önumuzdekı hafta baslayacagım görüşmelere.

ölçülerimiz aynı oldugu ıcın sanırım benzer seyler soyler doktor.doktorun kim?

sculpture güzellik merkezndeki bi doktorla görüştüm..sen kiminle görüştün biraz geç cevapladım sen görüşmüşsündür sanırım birileriyle merak ediyorum sana ne dediler=)

X