Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar merhaba yeni geldim aranıza=)
doktorla görüştüm hazır hissettiğim anda bende göğüs büyütme ameliyatı olucam en geç ocak diye düşünüyorum..
44 kiloyum boyum 1.63 doktor 220yada 240cc damla önerdi.benimle de görüşlerinizi paylaşırmısınız
büyük olmalarını istemiyorum sadece normal ve dolgun görünseler yeter.34B'yi ancak destekle doldurabiliyorum ki oda boşluk kalıyo ne dersiniz bu konuda ?

merhaba kucukkuzu.

ölçülerimiz nerdeyse aynı.ama ben henuz hıcbır doktorla gorusmedım.önumuzdekı hafta baslayacagım görüşmelere.

ölçülerimiz aynı oldugu ıcın sanırım benzer seyler soyler doktor.doktorun kim?

Öncelikle niye bu kadar sinirlendiğini anlayamadım elbetteki kötü niyetle yazmadım. Ama sen burada yeni olduğun için belki bilgin yok bazı sapık ruhlular bu siteye üye olup buradakilerle arkadas oluyorlar ve onların burada iyi niyetle yaptıkları paylaşımları suistimal ediyorlar. Kaldı ki henüz yeni üye olmuş biri hemen derse ki "yüzyüze görüşelim daha pratik olur" ben de bu kişi acaba bir erkek ve buradaki iyi niyetli kadınları kandırmaya mı uğraşıyor diye düşünebilirim ayrıca ben kesin erkek demedim "OLABİLİR" dedim. Burada her tür paylaşım yapılıyor ben de eğer böyle bir hisse kapıldıysam elbetteki paylaşırım bu benim hakkım. Fakat burada insanları bu boş konularla meşgul etmeye hakkımız yok çünkü ben de dahil buradaki pek çok kadın tabiri caizse can derdindeyiz. Yine de eğer bir kadınsan Allah senin de yardımcın olsun tekrar söylüyorum niyetim kimseyi kırmak değil herkes istediği kişiyle görüşebilir benim bunu yazmam kimsenin fikrini etkilemez sadece ufak bir uyarı olur sadece.bir de bana hiçbirşey ıspatlamak zorunda değilsin ancak sen de beni yargılama yeter bu bana. Saygılar

uzun süren bir araştırma ve korku döneminen sonra ankara ONEP e dr ünal beyle görüşmeye gittim
verdiği güvenle dün amaliyat oldum. bunu daha önce yapmadığım için pişmanım
aslında buna küçük bi müdahalede denebilir iki saat süren amaliyattan sonra 2 saatlik bir gözlem süresinin ardından eve geldim
o koca koca destekli çamaşırlara elvedaaa

gecmiş olsun :) senin adına çok sevındım.. unal bey ameliyat için ne kadar ücret talep ediyor?

ankara sincan lokman hekim hastanesi'ne yeni bir doktor başlıyormuş. estetik cerrahi üzerine. ben göğüs büyütme istiyorum da acaba bu hastaneyi bilen var mı?
kusura bakmayın tam da nasıl soru soruluyor bilemiyorum.

gecmiş olsun :) senin adına çok sevındım.. unal bey ameliyat için ne kadar ücret talep ediyor?

fiat konusunda çook yardımcı olduğunu söyleyebilirim benim içinde bu önemliydi ve kendisine iletim
işinize geldiği şekilde taksit yada indirim yapabiliyolar ben bir ortak tanıdık vesilesi ile gittiğim için ödediğim fiatı vemeyi doğru bulmuyorum
ama artık onu bende tanıyorum belki vesile olabilirim:))

ben yazını yeni okudum siteyi nasıl kullanacağımıda çok iyi bilmiyorum
ocakta düğüünün varsa bu işi haftaya bile bırakma derim
yada düğünden sonraya bırak nihayetinde müdahaledir. olmaz olmaz ya enfeksiyon olur zaman alır
rahat hareket edemezsin. 3 ay gibi bir süre sona tam iyileşmeden bahsediliyor
cuma pansumanlarım alınacak istersen sana o zaman dikişi izlerinden ve yara iyileşme hızından da bahsederim

bu arada ben görüştüğüm hafta amaliyat oldum sadece tetkikler için iki gün gerekliydi

Aynen bende anneme söyledim evlenince büyür dedi bende istiyordum göğüslerimin biraz daha büyük ve daha dik olmasını hem cinsel ilişkideki hazzı daha artırdığını umuyorum.ama annelerin bi bildiği daima vardır kırma anneni sonra daha beter olur Allah korusun.Rabbime şükürler olsun sağlıklıyız.neler var malesef...

sculpture güzellik merkezndeki bi doktorla görüştüm..sen kiminle görüştün biraz geç cevapladım sen görüşmüşsündür sanırım birileriyle merak ediyorum sana ne dediler=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…