merhaba arkadaşlar.antalyada yasayan arkadaslar bana yazabılırler mı[
slm ben yeni üye oldum. antalyada yaşıyorum ama henüz ameliyat olmadım tüm ön görüşmelerimi yaptm son bi görüşmeyle ameliyat tarihini belirliyeceğiz ben biran önce olsun istiyorum ama eşim yaza doğru yaptıralım diyo ama ben kararlıyım oda beni hiç kırmaz ama maddiyat zorluyo tabiki.inşallah günümü belirleyince ve yeni memişlerime kavuşuncada burada paylaşmayı allah nasip etsin.arkadaşlar isteyen herkese nasip olur inşallah yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum harika bi duyguuuuuu:)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------merhaba arkadaşlar.antalyada yasayan arkadaslar bana yazabılırler mı[
slm ben yeni üye oldum. antalyada yaşıyorum ama henüz ameliyat olmadım tüm ön görüşmelerimi yaptm son bi görüşmeyle ameliyat tarihini belirliyeceğiz ben biran önce olsun istiyorum ama eşim yaza doğru yaptıralım diyo ama ben kararlıyım oda beni hiç kırmaz ama maddiyat zorluyo tabiki.inşallah günümü belirleyince ve yeni memişlerime kavuşuncada burada paylaşmayı allah nasip etsin.arkadaşlar isteyen herkese nasip olur inşallah yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum harika bi duyguuuuuu:)
merhaba diefee
sana özelden mesaj yazmak ıstedım ama yenı uye oldugum için 100 mesaj ladan özelden yazımı kabul etmıyor sıte.ben antalyadayım .yenı basladım bu konuyu arastırmaya sen arastırma asamasındaymıssın ben antalyadakı arkadaslarla yuzyuze konusarak bılgı almanın hem daha pratik hem daha saglıklı oldugunu düşündüm
bana yazarsan sevınırım
Ya Antalya'daki arkadaşlar dikkatli olun çünkü eğer rumuzu eğer yanılmıyorsam s21 olan kişi yüzyüze görüşmekten falan bahsediyor erkek olabilir dikkat oyuna gelmeyin. Ayrıca forum yöneticisinden de bu konuda dikkatli olmasını rica ediyorum. Saygılar
Ya Antalya'daki arkadaşlar dikkatli olun çünkü eğer rumuzu eğer yanılmıyorsam s21 olan kişi yüzyüze görüşmekten falan bahsediyor erkek olabilir dikkat oyuna gelmeyin. Ayrıca forum yöneticisinden de bu konuda dikkatli olmasını rica ediyorum. Saygılar
merhaba elaebru.bir erkek degilim.öncelikle sunu söyleyeyim 1 mesajla bu kanıya nerden vardın? ne kötü br ön yargı olmus ! tavrın üzücü !
ne yapalım ıstersın mesela gercek adımı soyadımı yazayım . yanısızler gıbı rumuz kullanmayayım.ben meme estetıgı yaptıracagım tc kimlik numaram bu mu dıyeyım !!!!! tavrın üzücü .üstelik ön yargı insanı yanlısa göturu önce bil ondan sonra dikkat diye mesaj yaz.insanlarla ilgili bilmeden muglaklık yaratmak hos karsılanacak bır yaklasım degıl.ben bu forumda bılgı almak ortak duyguları paylasmak ve ve ınsanlara merhaba dıyebılmek ıcın burdayım.gordugun gıbı bu forum baslıgına yazalar gıbı estetık doktorlarını arastırıyorum.
ama emın olamadıysan msn dıye bır sey var ıstersen acayım gor kadın mıyım erkek mı! ya da bıldıgın emın olacagın bır yontem varsa oyle yapalım ( tabı bu zorunlulugum yokken )
yaptıgın hos degıl
yıne de kötu nıyetlı yazmadıgını dusunuyorum
saygılar
s21
kızlar merhaba yeni geldim aranıza=)
doktorla görüştüm hazır hissettiğim anda bende göğüs büyütme ameliyatı olucam en geç ocak diye düşünüyorum..
44 kiloyum boyum 1.63 doktor 220yada 240cc damla önerdi.benimle de görüşlerinizi paylaşırmısınız
büyük olmalarını istemiyorum sadece normal ve dolgun görünseler yeter.34B'yi ancak destekle doldurabiliyorum ki oda boşluk kalıyo ne dersiniz bu konuda ?
merhaba deefee senı arkadas listeme ekledım.ben de antalyadayım.
merhaba s21..bende yeni üye olduğum için öle bu sitenin nasıl kullanıldığını süper bilmiyorum yani arkadaş ekleme flan karıştırıp bakmaya şu ara fazla vaktim olmuyor bebeğim var çünkü 11 aylık.bende seni ekliyim fikir alışverişinde bulunalım evet ben bu hafta ameliyat günü almaya gidicem ama dr demiştiki en erken nisan a gün verebilirim diye bakalım hayırlısı yazarım burdan haberleşiriz tm cnm
s21 bişey daha söylemek istedim devlet hastanesiyle ilgilide senin bi sorun var sanırım.şunu dicemki benim sürekli gittiğim bi özel hastane var.bu işiçinde orayla görüştüm önce ama bana çok fazla geldi 5000 dediler herşey dahil.benimde durumum buna elvermiyo şuan.bende devlet hastanesiyle görüştüm ve aklımada yattı açıkcası.devlette olamyı düşünüyorum.ordaki dr 2000-2500 arası dedi ama ameliyttan sonra belli olur bundan azda tutabilir daha fazlada dedi.şöylede bi avantajın var,silikon parasını peşin veriyorsun hastane masrafınıda taksitlendirebiliyorsun.özele girdiği için sigorta veya bağkur karşılamıyo cnm.dr içine siniyorsa bence devlette çok iyi memnun olan arkadaşlarda çok yanii başka sorusu olann:))
merhaba s21..bende yeni üye olduğum için öle bu sitenin nasıl kullanıldığını süper bilmiyorum yani arkadaş ekleme flan karıştırıp bakmaya şu ara fazla vaktim olmuyor bebeğim var çünkü 11 aylık.bende seni ekliyim fikir alışverişinde bulunalım evet ben bu hafta ameliyat günü almaya gidicem ama dr demiştiki en erken nisan a gün verebilirim diye bakalım hayırlısı yazarım burdan haberleşiriz tm cnm
oyyyy oyy allah bagıslasın bebegını sana.
canım adımınustune tıklayınca arkadas lıstene ekle cıkıyor zaten .eklemek kolay.1 sn lık.bende bu hafta doktora gıdebılırm.yarın degılde salı randevu ıcın bır doktordan baslayacagım.bencede haberleselım.bana kalırsa bulup tanısıp beraer de gıdebılırız doktora.hem kımbılır belkı ındırm bıle alırız ..ne bıleyımmm...aklıma boyle geldı
oyyyy oyy allah bagıslasın bebegını sana.
canım adımınustune tıklayınca arkadas lıstene ekle cıkıyor zaten .eklemek kolay.1 sn lık.bende bu hafta doktora gıdebılırm.yarın degılde salı randevu ıcın bır doktordan baslayacagım.bencede haberleselım.bana kalırsa bulup tanısıp beraer de gıdebılırız doktora.hem kımbılır belkı ındırm bıle alırız ..ne bıleyımmm...aklıma boyle geldı
sağol cnm.ben perşembe gigiyorum dr a.kesinleşti artık off strese girdim valla..ama heyecenım daha çok ocak ayına sıkıştırabilse beni araya süper olcak bakalım ikna edebilecekmiyim beni sıkıştırabilecekmi nisandan önce dua edin arkadaşlarrr..
sağol cnm.ben perşembe gigiyorum dr a.kesinleşti artık off strese girdim valla..ama heyecenım daha çok ocak ayına sıkıştırabilse beni araya süper olcak bakalım ikna edebilecekmiyim beni sıkıştırabilecekmi nisandan önce dua edin arkadaşlarrr..
bol sanslar canım.bızı haberdar et.bende yarın arayıp doktorlardan bırınden randevu alıcam.ama oyle gec tarıhemı atıyorlar...off cok kotu bende ocakta ıstıyordum.dugunum var ocak sonu ımmmmm
uzun süren bir araştırma ve korku döneminen sonra ankara ONEP e dr ünal beyle görüşmeye gittim
verdiği güvenle dün amaliyat oldum. bunu daha önce yapmadığım için pişmanım
aslında buna küçük bi müdahalede denebilir iki saat süren amaliyattan sonra 2 saatlik bir gözlem süresinin ardından eve geldim
o koca koca destekli çamaşırlara elvedaaa
gecmiş olsun :) senin adına çok sevındım.. unal bey ameliyat için ne kadar ücret talep ediyor?
gecmiş olsun :) senin adına çok sevındım.. unal bey ameliyat için ne kadar ücret talep ediyor?
Bende istiyorum ama daha öncede konu açmıştım annem sıcak bakmıyodu konuya. Eninde sonunda bir gün dedim ben ameliyat olmak istiyorum, göğüslerimi büyütcem. Kızdı ihtiyacın mı var kilo al hamile kalınca büyür falan dedi. Bende beklemek istemiyorum dedim.Hararetli bi şekılde tartıştık. En son iyi napıyosan yap dedi kzıdı gitti yatmaya.ertesi gün 5 karış surat la dolaştı. Biraz konuşmadı bende konuyu açmadım bir daha . Araya da yaz girince erteledim eylül ekim gibi tekrar açıcam konuyu . Çok istiyorum yaa napıcamÜstelik maddi durumum özele el vermediğinden Devlet hastanesi yada araştırma hastanesinde olcam. Kızlar dua edin annemi ikna edeyimde bitsin bu iş hayırlısıyla :97:
merhaba kucukkuzu.
ölçülerimiz nerdeyse aynı.ama ben henuz hıcbır doktorla gorusmedım.önumuzdekı hafta baslayacagım görüşmelere.
ölçülerimiz aynı oldugu ıcın sanırım benzer seyler soyler doktor.doktorun kim?