meme büyütme boyutundan memnun degilim..:(

canım ben mayıs 22 de ameliyat oldum ilk günlerdeki şişliklerle inan çok mutluydum sonra şişlikler indiğinde hayal kırıklığı yaşadım ve hala yaşıyorum dr 260 cc takmış vucut ölçülerimde 157 kilom 57 moralim sıfır bu ay da olan şeyi sölim sarktılar bugün dr agörünücem ona kalsa normal küçük olması demek kapsül oluşmasını engellemek miş iyide ben küçük istemedim diyorum yapcak bişi yok diyor dicem o ki 325 takılmış sana haline şükret emi :KK43: mutlu ol

haklı olailirsin ama seninkini görmem lazım ne akdar küçük ki acaba..bide hiç dokun yok muydu..ben biraz kilo alınca belki daha güzel durabilir bana kilo yakışıyor bide ince belliyim ve belim kalınlaşmıyor orantılı kilo alıyorum..ama bi türlü alamadım :KK70: keyfim başka şeylere bozuluyor şuanda ama kızalrla da bunu paylaşıcam hatta ama yeni konu açmayı öğrenemedim bir türlü

bayanlar sevgilimle çok feci bir şeklde ayrıldık içim nasıl acıyor size anlatamam..ama olanlrı anltmak istiyorum yeni konu nasılaçılıyor link atarsanız sevinirm..size danışmak istyiroum :KK43: çokk mutsuzum

canım ben mayıs 22 de ameliyat oldum ilk günlerdeki şişliklerle inan çok mutluydum sonra şişlikler indiğinde hayal kırıklığı yaşadım ve hala yaşıyorum dr 260 cc takmış vucut ölçülerimde 157 kilom 57 moralim sıfır bu ay da olan şeyi sölim sarktılar bugün dr agörünücem ona kalsa normal küçük olması demek kapsül oluşmasını engellemek miş iyide ben küçük istemedim diyorum yapcak bişi yok diyor dicem o ki 325 takılmış sana haline şükret emi :KK43: mutlu ol

senden 1.cm uzunum ve kilo olarak zayıfım ama üzüldüm cünkü doktor banada 250-280 arası cc söylemisti belki canım zayıflasan daha orantılı durur göğüslerin bu kapsül olayı yüzünden kücük cc taktıklarını biliyorum :KK43: Dokun varmıydı mesela benim hiç yok...ve protezin yuvarlakmıydı damlamıydı?

Zulkut canım bende nerelerdesin diye merak ediyordum üzüldüm hayırlısı olsun belki iyi birseye vesile olacaktır konu bak bu linke tıkla üstte yeni konu ac butonu var.

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz-f351/

evet konuma burdan devam edebilirm yardımcı olursanız sevinirm ya da düşüncelerinize ihtyacm var..:KK43: ben 17 temmuzda 325 cc kas altı yuvarlak mentor protez taktırdım ve küçük buldum boyutundan memnun degilim..neler yapabilirm bilmiyorum mutsuzum çaresizim kısaca çok şikayetciyim :KK43:

benimde en çok korktugum sey bu :KK43: acaba canımcım sana mı öle gelıyor ?

ayyy bayanlarrr benim dikş yerlerim deli gibi kaşınıyorrrr off yırta yırta kaşıyasım var..

canım keske ameliyatlı olsamda benimde kaşınsaaa :d

senden 1.cm uzunum ve kilo olarak zayıfım ama üzüldüm cünkü doktor banada 250-280 arası cc söylemisti belki canım zayıflasan daha orantılı durur göğüslerin bu kapsül olayı yüzünden kücük cc taktıklarını biliyorum :KK43:

sadece boy, kilo oranına bakarak protez boyutu belirlenmez. istediğiniz boyutu doktorunuza iyi anlatın. doktorunuz da işinin ehliyse büyük boyut istemekten korkmayın. yine de tavsiyem, abartı olmasını istemediğinizi söylemenizdir. protez yüksekliğini de konuşun doktorunuzla, sadece cc oranına takılı kalmayın. yukarda mı istiyorsunuz, daha aşağıda mı... bunun gibi. (profil konusu)

Son düzenleme:
canım keske ameliyatlı olsamda benimde kaşınsaaa :d

ay bebeğim ben kaşıntıdan şikayetçi değilim zaten..bide büyük olsaydı ne güzel olurdu..sevgilimle ayrılmadan önce bulştgmuzda dekolte bişey giymiştim bide sütyen taktım ama bida takmcam ..sevgilim senin göğüslerin ne kadr güzelleşmiş demişti :) biz konşurduk böyle şeyleri samimiyetmiz vardı yanlış anlaşılmasın şimdi :) bu arada tienen onu çok özlüyorum :KK43:

ay bebeğim ben kaşıntıdan şikayetçi değilim zaten..bide büyük olsaydı ne güzel olurdu..sevgilimle ayrılmadan önce bulştgmuzda dekolte bişey giymiştim bide sütyen taktım ama bida takmcam ..sevgilim senin göğüslerin ne kadr güzelleşmiş demişti :) biz konşurduk böyle şeyleri samimiyetmiz vardı yanlış anlaşılmasın şimdi :) bu arada tienen onu çok özlüyorum :KK43:

canim dikis yerlerin iyilestiginden kasiniyordur krem falan sur kuru kalmasin.ayrilmanada uzuldum belkide hayirlisi budur bilinmez

bayanlar ya benim ameliyatım 17 temmuzda yapılmıştı 1 buçuk ay flan oldu yani 2. ayıma yaklaştım göğüs ucum hala şişik gibi iner mi acaba ? bide sağ göğsümün üst tarafı digerine göre daha şişik gibi hani aşşağıya inmesi gerekiyor ya damla şekline gelmesi için ondan bahsediyorum..

bayanlar ya benim ameliyatım 17 temmuzda yapılmıştı 1 buçuk ay flan oldu yani 2. ayıma yaklaştım göğüs ucum hala şişik gibi iner mi acaba ? bide sağ göğsümün üst tarafı digerine göre daha şişik gibi hani aşşağıya inmesi gerekiyor ya damla şekline gelmesi için ondan bahsediyorum..

slm ...doktorun ne diyor konuyla ilgili????

slm ...doktorun ne diyor konuyla ilgili????

bide boyle ucundan içine dogru dokunup basrınca sanki böyle bişi iniyo kakıyo giib tarif edemediğim garip bişi hisediyorum orda..protez midr o benim snirlerim falan degildir dimi..

arkadaşım RESİM ekler misin LÜTFEN ...:))) yorumu yazmıştım aslında Yaprağın sayfasında....RESİM LÜTFEN :)))))

Arkadaşlar Merhaba; bu forumda yazılanları ara ara okumaya çalışıyorum bende ameliyat olmaya karar verdim bu ay içinde olucam ama boyut konusunda karar veremıyorum büyük gögüs istemiyorum bu gün silikonları koyarak denedık,boy 172 kılo 58 ve 220 cc bana normal geldi acaba çokmu küçük olur doktorum 250cc normal olur dedı ama bana büyük geldi öneri yada tavsiye niteliğinde söyleyebilceginiz birşey var mı yorum yapabilirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar Merhaba; bu forumda yazılanları ara ara okumaya çalışıyorum bende ameliyat olmaya karar verdim bu ay içinde olucam ama boyut konusunda karar veremıyorum büyük gögüs istemiyorum bu gün silikonları koyarak denedık,boy 172 kılo 58 ve 220 cc bana normal geldi acaba çokmu küçük olur doktorum 250cc normal olur dedı ama bana büyük geldi öneri yada tavsiye niteliğinde söyleyebilceginiz birşey var mı yorum yapabilirseniz çok sevinirim.

Bence cok büyük istemiyosan doktorunun söyledigi gibi 250cc iyi 220 yi düsünme bile bence sonradan pisman olmaman icin benim boyum 1.60 kilom 51 1 ay oldu ameliyat olali 300 cc kondu doktorum daha büyük koyabilecegini söyledi meme dokum uygunmus ama ben istemedim büyük ama biliyomusun simdi diyorum bazen keske 325 olsaydi aslinda cok dogal oldular

tatlım şuan kendmi hiç iyi hissetmesem de seni daha sonradan pişma olmamak için uyarıcam 220 bana az gibi geldi doktorunda zaten 250 önermiş..sen nasıl istiyorsan o tarz bir resim bul ve bu sayfaya ekle ona göre sana bi yorum yapabilirz..ama 250 den aşağı düşünme derim..hatta 300 e kadar cık..kötü durmicaksa doktorunda onaylarsa memnun kalırsın..

Günaydın, bu boy ve kiloya 220cc bana az geldi ama omuzların dar mı acaba? Tabii büyüklük de göreceli bir kavram, benimkiler bence pek büyük değiller ama 2 gün önce bir arkadaşım ooo seninkiler kocaman dedi mesela.

merhaba ......
bence 300 cc altı asla düşünme!!! hele boyun uzunmuş..sonra memnun kalmazsın...300 cc altında olan silikon taktırdığında cc aynı ama biraz daha dolgun gösteriyorlar..bu kadar karar alıp ta meme büyütme ameliyatı oluyorsan en az 300 cc taktır...pişman olursun sonra...
benim boyum 160 cm, kilo 52 ve 300 cc takıldı...asla büyük durmuyor...gayet doğallar...
şimdiden geçmiş olsun !!!:KK42:

Günaydın, bu boy ve kiloya 220cc bana az geldi ama omuzların dar mı acaba? Tabii büyüklük de göreceli bir kavram, benimkiler bence pek büyük değiller ama 2 gün önce bir arkadaşım ooo seninkiler kocaman dedi mesela.
haklısın Alexus...bence de çok küçük...değmez yani....

merhaba ......
bence 300 cc altı asla düşünme!!! hele boyun uzunmuş..sonra memnun kalmazsın...300 cc altında olan silikon taktırdığında cc aynı ama biraz daha dolgun gösteriyorlar..bu kadar karar alıp ta meme büyütme ameliyatı oluyorsan en az 300 cc taktır...pişman olursun sonra...
benim boyum 160 cm, kilo 52 ve 300 cc takıldı...asla büyük durmuyor...gayet doğallar...
şimdiden geçmiş olsun !!!:KK42:

foto sana aitse gerçekten çok güzel gözüküyo :))

X