- 28 Ağustos 2014
- 3
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi dishekimim
-
Canım ben daha yeni ameliyat oldum 6.günümdeyim.Benim de göğüslerim küçük olmasına rağmen yuvarlak yaptırdım.Şu an oldukça şiş ve sert olmasına rağmen o kadar da yapay durmuyor aksine günden güne güzelleşiyor doğallaşıyor istediğin konuda yardımcı olabilirim canımArkadaşlaar ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama doğal durrmaz diye korkuyorum. Internette aradım araştırdim, memnunn olan çok kişi var ama memnun olmayanlari da göz ardı edemiyorum. Benimkiler cok ufak yuvarlak model istiyorum ama doğal durmazsa benn naparim
çok güzel bi haber tatlım gün gectıkce daha iyi olacaksın inşallah agrı durumun nasıl ?KIZLAAAR ARTIK KENDİ KENDİME AYAĞA KALKABİLİYORUM ÇOK MUTLUYUM ÇOOOOK!
kızlar 2 gündür hastenelık olu duruyorum bugun akam başka bı hastanede soluğu aldm bır suru tahlıl serum ıgne tamografı derken böbrek taşım olduğu cıktıamelıyata 10 gun kaldı bu taş çıkma durumu meme olma ameliyatıma engel olurmu endişeliym lütfen yardımmmm ?
haberdar ettim cnm ama sonuçlarını al görüşelim yüzyüze dedı fakat ben açıl olarak gıttım butun kâğıtlar prosudere gore hastanede kalmak zoundaydı sıstemde göüküyor sadece ürolojı ye bıde gözükmem soylendı bende hatta dedım ki ürolojiye gidince tekrar aynı tetkikleri isteyebılır ama herşey yapıldı nasıl olcak dedım kızda bana sıstemde gözükür zaten dedi şimdi nasıl olacakkıSanmıyorum canım engel olacağını ama şimdiden doktorunu haberdar et, ne olur ne olmaz.
Tatlim uzulme ameliyatina etki edecek bi durum olacagini sanmiyorum bende.yine de tabiki tum tetkiklerini goster dr.a.kafani takma hersey guzel olacak hayellerindeki gibihaberdar ettim cnm ama sonuçlarını al görüşelim yüzyüze dedı fakat ben açıl olarak gıttım butun kâğıtlar prosudere gore hastanede kalmak zoundaydı sıstemde göüküyor sadece ürolojı ye bıde gözükmem soylendı bende hatta dedım ki ürolojiye gidince tekrar aynı tetkikleri isteyebılır ama herşey yapıldı nasıl olcak dedım kızda bana sıstemde gözükür zaten dedi şimdi nasıl olacakkıyarın sabah ılk işm ürolojıye gıtmek olacak bide ürolojiyle konuşayım hatta soylım durumu sonra doktorumu ararrım yuzyuze goruşuruz isterse off ya niye böyle oldu k şimdi moralım cok bozuk
Hanımlar merhaba, 3 gün önce uzun araştırmalar sonucu hakan çepniye ameliyat oldum kas altı mentor 300 cc meme başı kesisi ile yapıldı . Ilk gün çok pişman oldum saatlerce ağladım doğumda bile bu denli acı çekmemiştim öyle berbattı ağrılarım . Bugün 3 gün biraz daha iyiyim ama hala ağrılarım mevcut.baZı soruların var
1.göğüslerim füze gibi ve çok büyük halbuki 300 cc yani bu kadar büyük beklemiyordm eşim bile dedi naptın kendine diye, ve şekilleri çok bozuk ayrık duruyorlar sağ göğsüm biraz daha büyük bunlar düzelirmi,
2.si göğsümün birinden emzirmeden dolayı sarkıklık plduğu için meme başından kesi yapıldı doktorum süt bezlerine zarar verilmediğimi söyledi yani emzirmede sıkıntı olmayacağını ama ben çok tedirginim yaşım 25 ve 3 4 sene yeniden çocuk düşünüyorum .emzirmede problem yaşarsam kendimi affedersem eşimde sorun yapar.
Sporcu sütyeni aldın mı canım senAmeliyatınız daha çok yeni, füze gibi olması normal ve şu an ödemleriniz var o yüzden göze hoş gelmez ilk başta.. Benim 1 ayda ancak düzeldi. İki memede eşitsizlik de başta herkeste oluyor, muhtemelen düzelecektir.
öncelıkle tşk ederim , bugun sabah ürolojide soluğu aldım önümüzdeki cumaya kadar düşmesini bekle dedi eger düşmezse alacaklar öyle küçük değilmiş :/ amelıyat tarıhım ıptal oldu doktorumlar görüştüm önce taştan kurtulmam gerekiyor iletişim halınde olalım haberleşelim dedi taşımdan kurtulur kurtulmaz yenıden tarıh belirliycezTatlim uzulme ameliyatina etki edecek bi durum olacagini sanmiyorum bende.yine de tabiki tum tetkiklerini goster dr.a.kafani takma hersey guzel olacak hayellerindeki gibi
canım yaa çok geçmiş olsun üzme kendini allahın izniyle kurtulursun inşallah kendi kendine düser..biraz daha beklersin silikon için de canım öncelikle önemli olan sağlığın..sonra ne de olsa yaptırırsın.:)öncelıkle tşk ederim , bugun sabah ürolojide soluğu aldım önümüzdeki cumaya kadar düşmesini bekle dedi eger düşmezse alacaklar öyle küçük değilmiş :/ amelıyat tarıhım ıptal oldu doktorumlar görüştüm önce taştan kurtulmam gerekiyor iletişim halınde olalım haberleşelim dedi taşımdan kurtulur kurtulmaz yenıden tarıh belirliycez
Sporcu sütyeni aldın mı canım sen
Birde ameliyat olanların resimlerine nasıl bakabiliyoruz. Şu an hala büyük pişmanlık yaşıyorum bide kimsenin haberi yok kızkardeşim biliyor sadece oğlum 2,5 yaşında olduğu için o geldi bakmaya bugün kendin wc ye gidebildim ama ağrılarım halen var özellikle yatıp kalkarken bıçak saplanıyor gibi oluyor inşallah çektiğim acılara değer eğer kötü olmuşsa yandığımın resimidir bi sürü para ve aşırı ağrı
merhaba bende yeni katıldım bu kulübe.. meme büyütme estetiği yaptırmak istiyorum. benim ergenlikte hiç gelişmedi göğüslerim hiç yok gibi birşey bursada birkaç doktor araştırdım. en son Alper bayraktar a gittim. her şeyi baştan sona kadar anlattı.27 yaşındayım birde 3 yaşında bir oğlum var. aslında hala tedirginliğim var ama kara verdim sonunda öyle yada böyle yaptırıcam. bana yardımcı olur musunuz lütfen.. aşamalarını çok merak ediyorum.. şimdiden teşekkürler
öncelıkle tşk ederim , bugun sabah ürolojide soluğu aldım önümüzdeki cumaya kadar düşmesini bekle dedi eger düşmezse alacaklar öyle küçük değilmiş :/ amelıyat tarıhım ıptal oldu doktorumlar görüştüm önce taştan kurtulmam gerekiyor iletişim halınde olalım haberleşelim dedi taşımdan kurtulur kurtulmaz yenıden tarıh belirliycez
Merhaba gecmis olsun. Benim de 4. Gunum bugun. Ayni sekilde 300cc kasalti oldu ve benim de 2yasinda cocugum var. Cok ortak noktamiz varmis:) bence hic canini sikma benim de cok sis fuze gibi duruyor ve ozellikle sirt agrilarim devam ediyor. Ama dr bile bir sure aynaya bakma su an cok sis dedi. Biraz zamana ihtiyacimiz var. ben eminim eski halimizden cok daha iyi olacak.Birde ameliyat olanların resimlerine nasıl bakabiliyoruz. Şu an hala büyük pişmanlık yaşıyorum bide kimsenin haberi yok kızkardeşim biliyor sadece oğlum 2,5 yaşında olduğu için o geldi bakmaya bugün kendin wc ye gidebildim ama ağrılarım halen var özellikle yatıp kalkarken bıçak saplanıyor gibi oluyor inşallah çektiğim acılara değer eğer kötü olmuşsa yandığımın resimidir bi sürü para ve aşırı ağrı
Canım benim ya çok geçmiş olsun görüyor musun talihsizliği.. Umarım ameliyatına bir engel teşkil etmiyordur ama her şeyden önce canının sağlığını düşün.Sen iyi ol da her şey zamanla yapılır zaten.Heves edip gün saydığını biliyorum canım ama böbrek taşı düşürmenin acısı çok büyüktür derler,ikisinin acısını aynı anda kaldırabilecek misin bir onu düşün sonra karar ver derim ben.Doktorunla görüştükten sonra bize yazarsın değil mi?Dualarımız seninle..kızlar 2 gündür hastenelık olu duruyorum bugun akam başka bı hastanede soluğu aldm bır suru tahlıl serum ıgne tamografı derken böbrek taşım olduğu cıktıamelıyata 10 gun kaldı bu taş çıkma durumu meme olma ameliyatıma engel olurmu endişeliym lütfen yardımmmm ?
Geçmiş olsun öncelikle.Ben kas üstü 300 cc oldum vücuduma göre en iyisi buymuş ama hala acaba biraz daha mı büyük olsaydı diyorum çünkü ameliyat öncesinde göğüslerim yok denecek kadar azdı.Acaba sizin ameliyat öncesinde göğüs durumunuz nasıldı?Ayrıca acı konusunda ben de çok çektim,bu kişiden kişiye değişiyor tamamen bünye meselesi.Hala ağrılarım geçmedi ama zamana bırakmaya çalışın bu acılarınıza odaklanmamaya çalışın derim ben.Göğüslerinin füze gibi durması çok normal.Oldukça dik ve sert duruyor benimkiler de.Göğüs uçlarım çok belli oluyor kıyafetten o yüzden fazla dışarı çıkamıyorum.Ayrıca benim göğüslerim de şu an ayrık duruyor baya ama zamanla kullanacağımız sütyenlerle şeklini biraz daha toparlayacaktır.Fakat bu ayrık durma durumu daha çok anatomik yapınızla alakalı.Yani önceden de ayrıksa şu an farklı bir şey beklemeyin,iki göğsün bitişmesi farklı bir operasyona giriyor öğrendiğim kadarıyla.Süt bezlerine de zarar gelmiş olduğunu hiç sanmıyorum ama böyle bir tedirginliğin varsa keşke en başından doktoruna göğüs altı kesisi olmak istediğini söyleseydin.Süt vermek biraz da psikolojiktir.Sen kendini buna şartlarsan ileride olacak çocuklarında sütün az gelebilir veya gelmeyebilir.Bunun sebebi ameliyat değil psikolojin olur ama.O yüzden lütfen moralini yüksek tut ve bol bol dinlenip iyileşmene bak.Umarım yardımcı olabilmişimdir bir nebze.Hanımlar merhaba, 3 gün önce uzun araştırmalar sonucu hakan çepniye ameliyat oldum kas altı mentor 300 cc meme başı kesisi ile yapıldı . Ilk gün çok pişman oldum saatlerce ağladım doğumda bile bu denli acı çekmemiştim öyle berbattı ağrılarım . Bugün 3 gün biraz daha iyiyim ama hala ağrılarım mevcut.baZı soruların var
1.göğüslerim füze gibi ve çok büyük halbuki 300 cc yani bu kadar büyük beklemiyordm eşim bile dedi naptın kendine diye, ve şekilleri çok bozuk ayrık duruyorlar sağ göğsüm biraz daha büyük bunlar düzelirmi,
2.si göğsümün birinden emzirmeden dolayı sarkıklık plduğu için meme başından kesi yapıldı doktorum süt bezlerine zarar verilmediğimi söyledi yani emzirmede sıkıntı olmayacağını ama ben çok tedirginim yaşım 25 ve 3 4 sene yeniden çocuk düşünüyorum .emzirmede problem yaşarsam kendimi affedersem eşimde sorun yapar.
doktorumla goruştum cnm amelıyat ertelendı once bu sorundan kurtulmam gerekiyor ondan sonra yapılacak bakalım bu hafta böbrekten düşmesini beklıycem düşmezse cuma günü doktora gıtmem gerekiyor o zaman bellı olacak alabılırlermışCanım benim ya çok geçmiş olsun görüyor musun talihsizliği.. Umarım ameliyatına bir engel teşkil etmiyordur ama her şeyden önce canının sağlığını düşün.Sen iyi ol da her şey zamanla yapılır zaten.Heves edip gün saydığını biliyorum canım ama böbrek taşı düşürmenin acısı çok büyüktür derler,ikisinin acısını aynı anda kaldırabilecek misin bir onu düşün sonra karar ver derim ben.Doktorunla görüştükten sonra bize yazarsın değil mi?Dualarımız seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?