Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

evet ağrısı cok fena ıgne serumla fılan ayaktayım ıkı gundur

Merhaba canım benim.Tarihi belirlemenize çok sevindim artık sayaçlar işlemeye başlasın! :) cc'lerin duruşu kişiden kişiye değişiyor canım ama senin için rahat edecekse 375 yaptır.Şimdiye kadar okuduğum forumlarda bazı arkadaşlarımızın doktorları da dren takmamışlardı.Endişelenecek bir durum yok yani canım,doktorun kendinden emin demek ki.Benim doktorum da ameliyat sonrası sütyeni kullanmadı bana sporcu sütyeni aldırdı.Bu arada inşallah hepimiz bu güzel hayallerimize en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşuruz canım iyi dileklerin için teşekkür ederim sana

Nessiracığım bak biz hep burada senin yanında olacağız.Ameliyat gününde seni iz yolculayacağız ameliyattan döndüğünde merakla seni yine biz bekleyeceğiz.Ne dedik hep:geç olsun güç olmasın.Sen bize lazımsın memişler daha sonra da gelir :)

Canım sen çok stres yapıyorsun ama daha bir hafta bile olmamış ameliyat olalı.İyileşme sürecini yavaşlatıyorsun böyle yaparak..Ben bugün resim yüklemeyi düşünüyorum canım takipte kal..

cnmcım ya haklısın amelıyatın iptal olduğuna üzülmüyorum hatta mutluyum olmadan once cıktı dıye ya denk gelseydı sorunum geçınce olacağım artık gec olsun güç olmasın dediğin gibi.. sen nasıl oldun bu arada daha iyi misin ?

Canım ben sana yardımcı olurum.Bu konuyu da zaten ameliyat olmayı düşünenlere yardımcı olmak amacıyla açtım.Ne zaman istersen buradan da özelden de yazabilirsin.Forumu sık sık kontrol ediyorum.

Bugün kontrolüm vardı canım doktora gittim.Kanamalarımdan bahsettim,bunlar çok normal dedi.Sadece sol göğsümden kanamam olmuştu.Sağ göğsüme de biraz masaj uygulayıp dren yerlerimden kan gelmesini sağladı.Bu gelen kanlar taze kan değilmiş orada biriken kanlarmış.Kan çıkınca korkma aksine sevin içeride kalmasındansa çok daha iyi böylesi dedi.Zaten 1-2 güne iyice kurur dedi.Sonra ameliyat sonrası sütyenini sordum,bana takmamıştı neden kullanmadığını sordum."Herkesin bir tarzı var ben olağan dışı bir durum olmadığı sürece hiçbir hastamda ameliyat sonrası sütyeni kullanmadım,hiçbir sıkıntı da yaşamadım bu zamana kadar."dedi.İçim rahatladı :) Almış olduğum Ayyıldız sporcu sütyenini de yanımda götürdüm göstermek için."Bunlar da iyi ama şu an benim istediğim biraz daha sıkı olması."dedi.Kom'un Barbara modelinin 75C'sini almamı istedi.Bir süre Kom'un bu modelini kullandıktan sonra Ayyıldız'a geçiş yapacağım sanırım.Kom'un sitesinden siparişte bulundum bugün.

dishekimim canım iyileşmene sevindim:)
Artık onların tadını çıkarmanın vakti geldii..
Bende bugün doktora gidip dikiş aldırdım. Sanırım tikabillanın dediği gibi uçlardan jiletle kesti. Ben pek bir şey hissetmedim. Boşuna korkutmuşum kendimi:)

Teşekkür ederim canım benim :) Ay şu diklikler biraz inse,göğüs uçlarım çok belli olduğundan dışarı çıkmak istemiyorum.. Ay benimkini de kesti bugün söylemeyi unuttum hiçbir şey hissetmedim ben de

Allah sizinde yardımcını olsun Umarım bir an önce düzeliriz

Aynen boşuna sıkmışız canımızı
Zaten zorlama şuan dışarı falan çıkma dinlen bol bol.
Gerçi sizin dikişleriniz benmki kadar fazla değil.. Ben geçen sevgilimle çıkmıştm ya kanamış benimkisi. 2 haftayı doldurmadan uzun yürüyüş yapmamam gerektiğini söyledi doktorumda.

Hadi ya doğru diyorsun canım dinlenmek şart.. Seninki bizimkinden de zor bir ameliyattı yine iyi toparladın maşallah

Senin kas üstü olmuş niye o kadar ağrı oldu ki, genelde kas üstü hemen çıkıyorlarmış hasteneden öyle rahatmış dediler. Benim göğüs dokum biraz vardı ama doktor kas Altın'ın silikonlu daha iyi gizlediğini , kapsül oluşumunu aza indirdiğini ve sarkma ihtimalinin çok olmadıgını söyledi kas altı takıyormuş genelde.ayrıklığa gelince ayrık değildi ama gerginlik gidince biraz birleşir diye umut ediyorum .

İşte kişiden kişiye değişiyor canım bu ağrılar,bizim duyumlarımız sadece genellemeler.Genelleme dışında kalanlarımız da var benim gibi.Gerginlik inince biraz daha birleşiyormuş canım tikkabillanın fotoğraflarında ben de farkettim bunu.

endişelenme tatlım doktor her şeyın en ıyısını bılr hadı bak baya yol katlettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…