Kas üstü yöntemi emzirmeye engel değildir..Meme ucu kesiside emzirmeye engel değildir!! Süt kanalları meme ucuna bağlıdır,meme ucu kesisinde meme ucu zarar görmez.Kahverengi halkanın tam kenarından kesi yapılır ve meme dokusu kesilmeden meme dokusu altından yol alınarak
protez işin açılacak cebe ilerlenir
Kızlar,iki doğum yaptım ve emzirdim.Bu dönmede daha ameliyat olmamıştım.İki çocukta sür miktarım,emzirme dönemim farklı idi.Her iki çocukta farklı miktarda sütüm oldu.Her çocuk kendi rızkı ile gelir dünyaya..Sizin beslenmeniz,hayat tarzınız,psikolojiniz ve çocuğun rızkına göre sütünüz olur merak etmeyin
Meme ucu kesisini het doktor yapamaz,başarılı olamaz.Doktorum ben çocuk istemiyorum artık,emzirme gibi bir problemim yok,dememe rağmen -Belli olmaz,çocuğun olabilir.Ama emzirmede hiçbir sorun yaşamazsın,diyip bunun garantisinide vermişti zaten.Ayrıca his kaybıda olmadı.. Meme ucunda his kaybı olabilirde deniliyor.Oysa forumda meme altı kesisi ile kalıcı his kaybı yaşayan arkadaşlarımızda olmuştu ! Herşey doktorun becerisi,başarısına bağlı !! Iyi ellerde,Allah'ında izni ile bir sorun yaşamazsınız.. Ama kul yapısı olacak tabi,her ameliyatında riskleri ve komplikasyonları vardır.Bunları bilin,bilinçlenin öyle ameliyat olun lütfen. Ufak tefek sıkıntılar olacaktır.Bazı şeylerinde zamana bırakmalı,sabırlı olmalısınız
En az altı ay,bir sene öncesinden sıkıntı yapmak gereksiz olacaktır...