Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

Göğüs altından koydular ameliyattan 3gün sonra duş aldım ama riske atmamak için ameliyat yerini streç filmle sarıp duş aldım. Su değerse enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksekmiş bu da beni korkuttu açıkçası. Şuan 7.günümdeyim hep araba kullanabildim ama arabada arka koltuktan oturmak çok zor oluyo çünkü arabanın sarsıntısı insanın canını yakıyo. Koskoca bi bayramı atlattığımı düşünüyorum bide çevremde birsürü minik çocuğun benle uğraşması üstüme tırmanması da cabası:KK70: bugün ilk kez 8kilo olan yiğenimi kucağıma aldım bi sıkıntı yaşamadım. Tshirt giyebiliyorum ama fermuarsız ya da düğmesiz bi elbise giyemiyorum. Dediğim gibi mesele tamamen rahat olmakta ne kadar kasıyorsa insan kendini o kadar canı yanıyo. Bu arada eğer olacaksan ameliyattan sonra sakın sırtüstü tamamen uzanıp yatma insan tek başına kalkarken çok zorlanıyo. Ben yatarken başımın altına 2-3tane yastık koyup yatıyorum yarı yatar pozisyonda
teşekkür ederim deneyimlerini paylaştığın içinn 15 gün yasak diyorlar ama çoğu kişi de kullanabildiğinden bahsediyor umarım sorunsuz kısa zamanda çabucak iiyileşirsin:)

teşekkür ederim deneyimlerini paylaştığın içinn 15 gün yasak diyorlar ama çoğu kişi de kullanabildiğinden bahsediyor umarım sorunsuz kısa zamanda çabucak iiyileşirsin:)
Aaa yasak mıymış bilseydim yasak olduğunu kullanmazdım ama dr bana bişey demediği için kullandım:) rica ederim dün dr a gittim hiç bi sıkıntı yokmuş tamamen iyileşmiş

Arkadaslar merhaba. Ben de gecen cumartesi meme buyutme ameliyati oldum.bu gun tam bir hafta oldu yani. Doktorum ismail sahin.cukurambarda. ameliyati medicanada yapti. Gogus ucundan 300 cc yuvarlak silikon koyduk.inanin daha bir hafta olmasina ragmen cok dogal ve guzel gorunuyor.saniyorum beden olarakta 80b ya da 85b kullanabilcem.Tecrubemi paylasmak istedim. Oncelike herkesin aci esigi ve iyilesme suresi birbirinden farkli. Benim ilk iki gun yatarken sirtim, kalkinca gogsum cok agridi.agri kas tutulmasi,hareket zorlugu seklinde bir agri.ancak 3.gun mucize gibiydi.nerdeyse sadece kollarim tutulmus gibi hissettim.4.gun bayram gezmesi hatta lunapark yaptim.5.gun alisverise ciktim, arabada uyuyakalan oglumu kucagimda eve getirdim.6.gun ise gittim. Bu gun de sadece gogsumde hafif bir agirlik var ve doktoruma gittim.bu Arada bantlar 3. Gun alindi.dren bende yoktu.ismail bey cok ilgili ve cok keyifli bir hoca.tecrubeli de bir docent.ameliyattan sonra surekli telefonla gorustuk.bu gunde herseyin cok.iyi gittigini soyledi. Sisler inince daha da dogal olacakmis.ben cok konforlu bir iyilesme sureci gecirdim ve sonuctan da cok memnunum.isteyen,dusunen herkesin ismail hocayla gorusmesini siddetle tavsiye ederim.
Bende aynı Dr la görüştüm banada göğüs ucu dedi ama endişeliyim göğüs ucu daha çok acılı ve his kaybı yaşatır ı sonrasında diye. His kaybımız oldumu göğüs ucunda

Kas üstü yöntemi emzirmeye engel değildir..Meme ucu kesiside emzirmeye engel değildir!! Süt kanalları meme ucuna bağlıdır,meme ucu kesisinde meme ucu zarar görmez.Kahverengi halkanın tam kenarından kesi yapılır ve meme dokusu kesilmeden meme dokusu altından yol alınarak protez işin açılacak cebe ilerlenir :KK66:
Kızlar,iki doğum yaptım ve emzirdim.Bu dönmede daha ameliyat olmamıştım.İki çocukta sür miktarım,emzirme dönemim farklı idi.Her iki çocukta farklı miktarda sütüm oldu.Her çocuk kendi rızkı ile gelir dünyaya..Sizin beslenmeniz,hayat tarzınız,psikolojiniz ve çocuğun rızkına göre sütünüz olur merak etmeyin :KK66:
Meme ucu kesisini het doktor yapamaz,başarılı olamaz.Doktorum ben çocuk istemiyorum artık,emzirme gibi bir problemim yok,dememe rağmen -Belli olmaz,çocuğun olabilir.Ama emzirmede hiçbir sorun yaşamazsın,diyip bunun garantisinide vermişti zaten.Ayrıca his kaybıda olmadı.. Meme ucunda his kaybı olabilirde deniliyor.Oysa forumda meme altı kesisi ile kalıcı his kaybı yaşayan arkadaşlarımızda olmuştu ! Herşey doktorun becerisi,başarısına bağlı !! Iyi ellerde,Allah'ında izni ile bir sorun yaşamazsınız.. Ama kul yapısı olacak tabi,her ameliyatında riskleri ve komplikasyonları vardır.Bunları bilin,bilinçlenin öyle ameliyat olun lütfen. Ufak tefek sıkıntılar olacaktır.Bazı şeylerinde zamana bırakmalı,sabırlı olmalısınız :KK66: En az altı ay,bir sene öncesinden sıkıntı yapmak gereksiz olacaktır...
Banada meme ucundan dedi Dr iz kalsın istemiyorum dediğim için izi bellimi ordan peki. Birde his kaybını sorun ediyordum onu yazmışsınız zaten
Kas üstü yöntemi emzirmeye engel değildir..Meme ucu kesiside emzirmeye engel değildir!! Süt kanalları meme ucuna bağlıdır,meme ucu kesisinde meme ucu zarar görmez.Kahverengi halkanın tam kenarından kesi yapılır ve meme dokusu kesilmeden meme dokusu altından yol alınarak protez işin açılacak cebe ilerlenir :KK66:
Kızlar,iki doğum yaptım ve emzirdim.Bu dönmede daha ameliyat olmamıştım.İki çocukta sür miktarım,emzirme dönemim farklı idi.Her iki çocukta farklı miktarda sütüm oldu.Her çocuk kendi rızkı ile gelir dünyaya..Sizin beslenmeniz,hayat tarzınız,psikolojiniz ve çocuğun rızkına göre sütünüz olur merak etmeyin :KK66:
Meme ucu kesisini het doktor yapamaz,başarılı olamaz.Doktorum ben çocuk istemiyorum artık,emzirme gibi bir problemim yok,dememe rağmen -Belli olmaz,çocuğun olabilir.Ama emzirmede hiçbir sorun yaşamazsın,diyip bunun garantisinide vermişti zaten.Ayrıca his kaybıda olmadı.. Meme ucunda his kaybı olabilirde deniliyor.Oysa forumda meme altı kesisi ile kalıcı his kaybı yaşayan arkadaşlarımızda olmuştu ! Herşey doktorun becerisi,başarısına bağlı !! Iyi ellerde,Allah'ında izni ile bir sorun yaşamazsınız.. Ama kul yapısı olacak tabi,her ameliyatında riskleri ve komplikasyonları vardır.Bunları bilin,bilinçlenin öyle ameliyat olun lütfen. Ufak tefek sıkıntılar olacaktır.Bazı şeylerinde zamana bırakmalı,sabırlı olmalısınız :KK66: En az altı ay,bir sene öncesinden sıkıntı yapmak gereksiz olacaktır...

Banada meme ucundan dedi Dr iz kalsın istemiyorum dediğim için izi bellimi ordan peki. Birde his kaybını sorun ediyordum onu yazmışsınız zaten
Canım, iz belli belirsiz. O kadar silikki, bilmeyen biri asla anlamıyor. Söylediğim kişilerde izi arıyor bulamıyor o derece. Ben gösterirsem elimle bumu diyorlar 😊 Ama tabi benim vücut yara izlerini de çok iyi iyileştiriyor. Ben karın germe ameliyatı da oldum, kocaman bir iz var ama Maşallah 🧿 hiç rahatsız etmedi, güzel iyileşti güzel baktım dikkat ettim! His kaybı olmadı zaten. O doktorun dikkatli ve özenli çalışmasıyla ilgili biraz. Sinir damarlarına zarra verirse tabi hissizlik olur. Ama ilk başlarda hissizlik olur muhakkak, nede olsa kesi oluyor, doku kaldırılıyor ve ödem oluyor. Ödemler azaldıkça ve dokular kendini onardıkça his geri gelecek 😉 O başka bir olay, her ameliyatta okur. Elimizi kestiğimiz zaman bile olur bir süre

X