• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

doktorumla goruştum cnm amelıyat ertelendı once bu sorundan kurtulmam gerekiyor ondan sonra yapılacak bakalım bu hafta böbrekten düşmesini beklıycem düşmezse cuma günü doktora gıtmem gerekiyor o zaman bellı olacak alabılırlermış
evet ağrısı cok fena ıgne serumla fılan ayaktayım ıkı gundur :(

Dişhekimim, arzum77 ve diğer arkadaşlarım merhaba :KK24: Dün doktorumun yanına gittim ve aneliyat tarihini 20 Eylül olarak belirledik. Doktorum 400 cc dedi ama ben sanırım 375 yaptıracağım kararsızım çok büyük durursa diye :KK43: Doktorum şimdiye kadar hiçbir hastama diren takmadım dedi. yani ameliyatlar hep kontrolümde ve iyiydi dedi. Bakalım artık neler olacak? bu arada ben medikal sütyeni sordum o da sen adidas ya da nike 85 C sporcu sütyeni al onu 2 ay taktıktan sonra istediğini kullanırsın dedi.. :KK71: çok heyecanlıyım... devlet memuru olup da bu ameliyatı yaptıran arkadaşlarım lütfen bana özelden yazabilir mi
bu arada dişhekimim kendi kendine kalkabilmene çok sevindim darısı başıma inşallah:KK61:
Merhaba canım benim.Tarihi belirlemenize çok sevindim artık sayaçlar işlemeye başlasın! :) cc'lerin duruşu kişiden kişiye değişiyor canım ama senin için rahat edecekse 375 yaptır.Şimdiye kadar okuduğum forumlarda bazı arkadaşlarımızın doktorları da dren takmamışlardı.Endişelenecek bir durum yok yani canım,doktorun kendinden emin demek ki.Benim doktorum da ameliyat sonrası sütyeni kullanmadı bana sporcu sütyeni aldırdı.Bu arada inşallah hepimiz bu güzel hayallerimize en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşuruz canım iyi dileklerin için teşekkür ederim sana

doktorumla goruştum cnm amelıyat ertelendı once bu sorundan kurtulmam gerekiyor ondan sonra yapılacak bakalım bu hafta böbrekten düşmesini beklıycem düşmezse cuma günü doktora gıtmem gerekiyor o zaman bellı olacak alabılırlermış
Nessiracığım bak biz hep burada senin yanında olacağız.Ameliyat gününde seni iz yolculayacağız ameliyattan döndüğünde merakla seni yine biz bekleyeceğiz.Ne dedik hep:geç olsun güç olmasın.Sen bize lazımsın memişler daha sonra da gelir :)

Birde ameliyat olanların resimlerine nasıl bakabiliyoruz. Şu an hala büyük pişmanlık yaşıyorum bide kimsenin haberi yok kızkardeşim biliyor sadece oğlum 2,5 yaşında olduğu için o geldi bakmaya bugün kendin wc ye gidebildim ama ağrılarım halen var özellikle yatıp kalkarken bıçak saplanıyor gibi oluyor inşallah çektiğim acılara değer eğer kötü olmuşsa yandığımın resimidir bi sürü para ve aşırı ağrı
Canım sen çok stres yapıyorsun ama daha bir hafta bile olmamış ameliyat olalı.İyileşme sürecini yavaşlatıyorsun böyle yaparak..Ben bugün resim yüklemeyi düşünüyorum canım takipte kal..

Nessiracığım bak biz hep burada senin yanında olacağız.Ameliyat gününde seni iz yolculayacağız ameliyattan döndüğünde merakla seni yine biz bekleyeceğiz.Ne dedik hep:geç olsun güç olmasın.Sen bize lazımsın memişler daha sonra da gelir :)
cnmcım ya haklısın amelıyatın iptal olduğuna üzülmüyorum hatta mutluyum olmadan once cıktı dıye ya denk gelseydı sorunum geçınce olacağım artık gec olsun güç olmasın dediğin gibi.. sen nasıl oldun bu arada daha iyi misin ?

merhaba bende yeni katıldım bu kulübe.. meme büyütme estetiği yaptırmak istiyorum. benim ergenlikte hiç gelişmedi göğüslerim hiç yok gibi birşey bursada birkaç doktor araştırdım. en son Alper bayraktar a gittim. her şeyi baştan sona kadar anlattı.27 yaşındayım birde 3 yaşında bir oğlum var. aslında hala tedirginliğim var ama kara verdim sonunda öyle yada böyle yaptırıcam. bana yardımcı olur musunuz lütfen.. aşamalarını çok merak ediyorum.. şimdiden teşekkürler
Canım ben sana yardımcı olurum.Bu konuyu da zaten ameliyat olmayı düşünenlere yardımcı olmak amacıyla açtım.Ne zaman istersen buradan da özelden de yazabilirsin.Forumu sık sık kontrol ediyorum.

cnmcım ya haklısın amelıyatın iptal olduğuna üzülmüyorum hatta mutluyum olmadan once cıktı dıye ya denk gelseydı sorunum geçınce olacağım artık gec olsun güç olmasın dediğin gibi.. sen nasıl oldun bu arada daha iyi misin ?
Bugün kontrolüm vardı canım doktora gittim.Kanamalarımdan bahsettim,bunlar çok normal dedi.Sadece sol göğsümden kanamam olmuştu.Sağ göğsüme de biraz masaj uygulayıp dren yerlerimden kan gelmesini sağladı.Bu gelen kanlar taze kan değilmiş orada biriken kanlarmış.Kan çıkınca korkma aksine sevin içeride kalmasındansa çok daha iyi böylesi dedi.Zaten 1-2 güne iyice kurur dedi.Sonra ameliyat sonrası sütyenini sordum,bana takmamıştı neden kullanmadığını sordum."Herkesin bir tarzı var ben olağan dışı bir durum olmadığı sürece hiçbir hastamda ameliyat sonrası sütyeni kullanmadım,hiçbir sıkıntı da yaşamadım bu zamana kadar."dedi.İçim rahatladı :) Almış olduğum Ayyıldız sporcu sütyenini de yanımda götürdüm göstermek için."Bunlar da iyi ama şu an benim istediğim biraz daha sıkı olması."dedi.Kom'un Barbara modelinin 75C'sini almamı istedi.Bir süre Kom'un bu modelini kullandıktan sonra Ayyıldız'a geçiş yapacağım sanırım.Kom'un sitesinden siparişte bulundum bugün.

dishekimim canım iyileşmene sevindim:)
Artık onların tadını çıkarmanın vakti geldii..
Bende bugün doktora gidip dikiş aldırdım. Sanırım tikabillanın dediği gibi uçlardan jiletle kesti. Ben pek bir şey hissetmedim. Boşuna korkutmuşum kendimi:)

dishekimim canım iyileşmene sevindim:)
Artık onların tadını çıkarmanın vakti geldii..
Bende bugün doktora gidip dikiş aldırdım. Sanırım tikabillanın dediği gibi uçlardan jiletle kesti. Ben pek bir şey hissetmedim. Boşuna korkutmuşum kendimi:)
Teşekkür ederim canım benim :) Ay şu diklikler biraz inse,göğüs uçlarım çok belli olduğundan dışarı çıkmak istemiyorum.. Ay benimkini de kesti bugün söylemeyi unuttum hiçbir şey hissetmedim ben de

Merhaba gecmis olsun. Benim de 4. Gunum bugun. Ayni sekilde 300cc kasalti oldu ve benim de 2yasinda cocugum var. Cok ortak noktamiz varmis:) bence hic canini sikma benim de cok sis fuze gibi duruyor ve ozellikle sirt agrilarim devam ediyor. Ama dr bile bir sure aynaya bakma su an cok sis dedi. Biraz zamana ihtiyacimiz var. ben eminim eski halimizden cok daha iyi olacak.
Allah sizinde yardımcını olsun Umarım bir an önce düzeliriz

Teşekkür ederim canım benim :) Ay şu diklikler biraz inse,göğüs uçlarım çok belli olduğundan dışarı çıkmak istemiyorum.. Ay benimkini de kesti bugün söylemeyi unuttum hiçbir şey hissetmedim ben de
Aynen boşuna sıkmışız canımızı :D
Zaten zorlama şuan dışarı falan çıkma dinlen bol bol.
Gerçi sizin dikişleriniz benmki kadar fazla değil.. Ben geçen sevgilimle çıkmıştm ya kanamış benimkisi. 2 haftayı doldurmadan uzun yürüyüş yapmamam gerektiğini söyledi doktorumda.

Aynen boşuna sıkmışız canımızı :D
Zaten zorlama şuan dışarı falan çıkma dinlen bol bol.
Gerçi sizin dikişleriniz benmki kadar fazla değil.. Ben geçen sevgilimle çıkmıştm ya kanamış benimkisi. 2 haftayı doldurmadan uzun yürüyüş yapmamam gerektiğini söyledi doktorumda.
Hadi ya doğru diyorsun canım dinlenmek şart.. Seninki bizimkinden de zor bir ameliyattı yine iyi toparladın maşallah :nazar::nazar:

Geçmiş olsun öncelikle.Ben kas üstü 300 cc oldum vücuduma göre en iyisi buymuş ama hala acaba biraz daha mı büyük olsaydı diyorum çünkü ameliyat öncesinde göğüslerim yok denecek kadar azdı.Acaba sizin ameliyat öncesinde göğüs durumunuz nasıldı?Ayrıca acı konusunda ben de çok çektim,bu kişiden kişiye değişiyor tamamen bünye meselesi.Hala ağrılarım geçmedi ama zamana bırakmaya çalışın bu acılarınıza odaklanmamaya çalışın derim ben.Göğüslerinin füze gibi durması çok normal.Oldukça dik ve sert duruyor benimkiler de.Göğüs uçlarım çok belli oluyor kıyafetten o yüzden fazla dışarı çıkamıyorum.Ayrıca benim göğüslerim de şu an ayrık duruyor baya ama zamanla kullanacağımız sütyenlerle şeklini biraz daha toparlayacaktır.Fakat bu ayrık durma durumu daha çok anatomik yapınızla alakalı.Yani önceden de ayrıksa şu an farklı bir şey beklemeyin,iki göğsün bitişmesi farklı bir operasyona giriyor öğrendiğim kadarıyla.Süt bezlerine de zarar gelmiş olduğunu hiç sanmıyorum ama böyle bir tedirginliğin varsa keşke en başından doktoruna göğüs altı kesisi olmak istediğini söyleseydin.Süt vermek biraz da psikolojiktir.Sen kendini buna şartlarsan ileride olacak çocuklarında sütün az gelebilir veya gelmeyebilir.Bunun sebebi ameliyat değil psikolojin olur ama.O yüzden lütfen moralini yüksek tut ve bol bol dinlenip iyileşmene bak.Umarım yardımcı olabilmişimdir bir nebze.
Senin kas üstü olmuş niye o kadar ağrı oldu ki, genelde kas üstü hemen çıkıyorlarmış hasteneden öyle rahatmış dediler. Benim göğüs dokum biraz vardı ama doktor kas Altın'ın silikonlu daha iyi gizlediğini , kapsül oluşumunu aza indirdiğini ve sarkma ihtimalinin çok olmadıgını söyledi kas altı takıyormuş genelde.ayrıklığa gelince ayrık değildi ama gerginlik gidince biraz birleşir diye umut ediyorum .

Senin kas üstü olmuş niye o kadar ağrı oldu ki, genelde kas üstü hemen çıkıyorlarmış hasteneden öyle rahatmış dediler. Benim göğüs dokum biraz vardı ama doktor kas Altın'ın silikonlu daha iyi gizlediğini , kapsül oluşumunu aza indirdiğini ve sarkma ihtimalinin çok olmadıgını söyledi kas altı takıyormuş genelde.ayrıklığa gelince ayrık değildi ama gerginlik gidince biraz birleşir diye umut ediyorum .
İşte kişiden kişiye değişiyor canım bu ağrılar,bizim duyumlarımız sadece genellemeler.Genelleme dışında kalanlarımız da var benim gibi.Gerginlik inince biraz daha birleşiyormuş canım tikkabillanın fotoğraflarında ben de farkettim bunu.

Bugün kontrolüm vardı canım doktora gittim.Kanamalarımdan bahsettim,bunlar çok normal dedi.Sadece sol göğsümden kanamam olmuştu.Sağ göğsüme de biraz masaj uygulayıp dren yerlerimden kan gelmesini sağladı.Bu gelen kanlar taze kan değilmiş orada biriken kanlarmış.Kan çıkınca korkma aksine sevin içeride kalmasındansa çok daha iyi böylesi dedi.Zaten 1-2 güne iyice kurur dedi.Sonra ameliyat sonrası sütyenini sordum,bana takmamıştı neden kullanmadığını sordum."Herkesin bir tarzı var ben olağan dışı bir durum olmadığı sürece hiçbir hastamda ameliyat sonrası sütyeni kullanmadım,hiçbir sıkıntı da yaşamadım bu zamana kadar."dedi.İçim rahatladı :) Almış olduğum Ayyıldız sporcu sütyenini de yanımda götürdüm göstermek için."Bunlar da iyi ama şu an benim istediğim biraz daha sıkı olması."dedi.Kom'un Barbara modelinin 75C'sini almamı istedi.Bir süre Kom'un bu modelini kullandıktan sonra Ayyıldız'a geçiş yapacağım sanırım.Kom'un sitesinden siparişte bulundum bugün.
endişelenme tatlım doktor her şeyın en ıyısını bılr hadı bak baya yol katlettin ;)

Back