- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- Konu Sahibi dishekimim
-
Bana eriyen dikiş koymuş yok zaten dışarıda uç filan yok kesilebilecek dikişin başlangıç ve bitiş yerleri anlamında uç demek istedim. Sinir oldum ya bileti pazara aldım bide erken gidiyorum ist a dersem cin Kv şüphelenir:)
Yok canım ya hiç göremedim doktorda bişey demedi hiç. Ya yok ben havuza girdim 5-10 dakika kesin ondan oldu. Doktor izin verdi ama gaza gelmeyeyim dedim Allah'tan 5-10 dakika girdim yani:)
Nessiracigim benim de ameliyatim cumartesi oldu. Cikisimi ptesi sabah yaptigim icin orada ilk pansumanimi yapti doktor. Yani ayni 2 gun sonra olmus oldu. 2.pansuman icin de cuma gunu cagirdi canim[/QUOT
sureklı pansumanları doktorunmu yapıcan peki ? dikiş alınmıyor ozamanumarım daha iyisindr cnm..ben bugun cok kötü bır gun gecırdım annemlere gıdıyordum otobüste böbrek kas arası bide bele vuran bı agrı gırdı annemlere geldıgımde ağrım şiddetlendi derken can cekışmeye başladım abart topar hastaneye gıttık canım okdar yanıyorduku hem agllıyor hem acı acı bağırışlarım oldu ayakta duramıyor baygınlı gecırıyordum sonra doktor muayene ettı iğne vurdular agrı ıcın idrar ve kan tahlılı yaptılar kan temizdi ıdrarda kan cıktı ama ben reglıyım son gunum yarın doktor sordu zaten hastayım dedım kum olabılır ama böyle durumda pek anlaşılamıyor dedı hastaılgın bıtınce tekrar tahlıl yaptırmamı soyledı ıgneden sonra ağrım 5 dk içinde gectı canımdan can gıtmişti sankı o ağrılarla..şimdi sol agırm yok ama oraya darbe almış gıbıyım neden oyle oldum bılmıyorum umarım kum fılan yoktur bıtsın tahlıl yaptırıcam inş öyle ağrımaz tekrar.. ablamda meme ameliyatına nasıl dayanıcaksın perişan oldun dedı eger bende kum fılan çıkarsa ameliyatıma engel midir acaba bı fıkrın varmı ?
son umut hamiş kalmak o da büyütmezse bunları ben de yaptırcam sanırım kızlar..
orası da doğru da işte benm yine de umudum var ablamın da küçüktü evlendi illk bebeğinde büyüdü emzirse de küçülmedi şimdi 2. bebeğini emziriyo ve kafam kadar küçüleceğini de sanmıyorum ben de ona çeksem keşkemCanım aksine küçülüyor emzirdikten sonra..
Canım selam.Destekli sütyenler neden olmuyor acaba henüz sütyen konusunda fransızım malum :) Benim aldığım sporcu sütyeni şu şekilde :Ten rengi almakla iyi etmişsin canım.. 1 haftadır balensiz sütyene geçiş yaptım, NBB ve Penti nin balensiz sütyenlerini kullanıyorum. 1 ay da bu şekilde geçecek, sonra özgürüm. Sütyen alışverişi için erken değil canım çünkü artık ödemlerim indi, yalnız destekli sütyenler olmuyor henüz boş cup alıyorum. Sporcu sütyeni dediğin nasıl bir şey senin 2 tür oluyor çünkü.. Sporcu sütyeni hiç demedi bana doktorum.
Canım yaa aynı yollardan geçiyoruz vallahi ben de 6.günümde kendi kendime kalkabilmeyi başardım çok şükür.İnat ettim başardım.Senin kaç gün oldu ameliyatından beri?Ameliyat sonrası sütyeni kullandın mı sen ya da sporcu sütyeni?Yoksa şu anda hiçbir şey kullanmıyor musun?Benim de direnlerim alindi kizlar ama hala tam olarak kendim yatip kalkamiyorum. Dikisler de kendi eriyecek dedi doktorum ucundan da kesme gibi bise yokmus. Pzt ise goderken balensiz sutyen takabilirsin dedi malum bu sicakta incecik seyler giyecegim ve memelerim dimdik duruyor gerginlikten. Sizce nasil bi styen almam mantikli olur.
Cok sevindim canimmm darisi benim basima artikk:)))KIZLAAAR ARTIK KENDİ KENDİME AYAĞA KALKABİLİYORUM ÇOK MUTLUYUM ÇOOOOK!
Tekrardan geçmiş olsun canım..Artık her geçen gün kendini çok daha iyi hissedeceksinKIZLAAAR ARTIK KENDİ KENDİME AYAĞA KALKABİLİYORUM ÇOK MUTLUYUM ÇOOOOK!
Canım selam.Destekli sütyenler neden olmuyor acaba henüz sütyen konusunda fransızım malum :) Benim aldığım sporcu sütyeni şu şekilde :
KIZLAAAR ARTIK KENDİ KENDİME AYAĞA KALKABİLİYORUM ÇOK MUTLUYUM ÇOOOOK!
Canim ben pazartesi aksam oldum. Hic sutyen vermedi drum.hicbirsey kullanmiyorum su anda. Ama tabi disari cikarken takmamiz gerekecek malum. Senin adina cok sevindim yaaa cogu gitti azi kaldi iste mutlu gunler yakindirr:)Canım yaa aynı yollardan geçiyoruz vallahi ben de 6.günümde kendi kendime kalkabilmeyi başardım çok şükür.İnat ettim başardım.Senin kaç gün oldu ameliyatından beri?Ameliyat sonrası sütyeni kullandın mı sen ya da sporcu sütyeni?Yoksa şu anda hiçbir şey kullanmıyor musun?
Cok sevindim canimmm darisi benim basima artikk:)))
Çok teşekkür ederim canım darısı senin de başına :) Sen benden 2 gün sonra olmuşsun ameliyatını.Ben de hiçbir şey kullanmıyorum şu anda,sanırım ameliyat sonrası sütyeni kullanmadan sporcu sütyeni kullanmaya başlayacağım.Yarın kontrolüm var.Canim ben pazartesi aksam oldum. Hic sutyen vermedi drum.hicbirsey kullanmiyorum su anda. Ama tabi disari cikarken takmamiz gerekecek malum. Senin adina cok sevindim yaaa cogu gitti azi kaldi iste mutlu gunler yakindirr:)
Arzum77 çok teşekkür ederim tatlııım.Evet kollarımı zorlamamaya çalışıyorum yine de ya nolur nolmaz kaş yapalım derken göz çıkarmayalım değil miTekrardan geçmiş olsun canım..Artık her geçen gün kendini çok daha iyi hissedeceksinİlk bir ay biraz kendine dikkat et lütfen,iyiyim diye zorlama sakın kendini olurmu
Ben okula başlayana kadar benimkiler de bayağı yumuşar o zaman canım seviniyorum gelişmelerini duydukça :) Bugün akşam fotoğraf da çekeceğim.Daha göğüslerimi ölçmedim bileBayağı yumuşadılar ama çok az daha yumuşamaları gerekiyor sanırım destekli için.. Gerçi ben bundan sonra destekli giyer miyim bilmiyorum, gerek yok ki.. Senin aldığın sütyen de güzelmiş canım..
Çok sevindim, zamanla rahatlarsın artık daha da..
Ameliyat sütyeni kıssa sürelik kullanılıyor zaten.. 4-5 ay sporcu sütyeni kullanman gögüslerinin doğru şekil almasını sağlarArzum77 çok teşekkür ederim tatlııım.Evet kollarımı zorlamamaya çalışıyorum yine de ya nolur nolmaz kaş yapalım derken göz çıkarmayalım değil miArzum belki görmüşsündür konuşmaları ama doktorum bana ameliyat sütyeni kullandırtmadı sence bunun sebebi ne ve sakıncası olabilir mi?
Evet canikom ayyıldızın sütyenini aldım,sanırım yarın kontrolden sonra onu kullanmaya başlarım.Ya doktor bana duş alma kontrole kadar dedi yemin ederim suyu özledim.. Ama göğüslerime su değse su bile ağır gelir gibi hissediyorum korkuyorum açıkçası duştan da.Ameliyat sütyeni kıssa sürelik kullanılıyor zaten.. 4-5 ay sporcu sütyeni kullanman gögüslerinin doğru şekil almasını sağlarBalenli,demirli,destekli sütyenlerden kaçın.Yumuşak,iz yapmayan,ince sütyenler kullan.Çok sıkı olmasın,çokta rahat olmasın..Ay yıldızın sütyeninden almıştın sanırım zaten,o çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?