• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

bende ne kadar hazırlamıştım kendimi az kalmıştı :KK43:moralım cok bozuk bıde bu taş ağrısı beter etti benı çok mutsuzum :KK43:
Canım ağrını tahmin edebilirim taş ağrısı doğum sancısı gibi derler
Hayırlısı böyleymiş ikisi üstüste gelseydi dayanamazdın ben böyle heyecanlandıran üzüldüm nispet yapar gibi :KK43: önemli olan senin sağlığın bu yola çıkmışsın her şey hazır biraz geç olsun güç olmasın önemli olan yola çıkabilmektir ben yıllardır forumdayım böyle ameliyat günümü aldım diyenleri gördükçe birgün bende böyle yazar mıyım acaba diyordum şükürler olsun o günleri gördüm inşallah sorun yaşamam. Sen önce sağlığına odaklan memeler hazır sadece takması kaldı :KK54::KK52:

Son düzenleme:
Bugün kontrolüm vardı canım doktora gittim.Kanamalarımdan bahsettim,bunlar çok normal dedi.Sadece sol göğsümden kanamam olmuştu.Sağ göğsüme de biraz masaj uygulayıp dren yerlerimden kan gelmesini sağladı.Bu gelen kanlar taze kan değilmiş orada biriken kanlarmış.Kan çıkınca korkma aksine sevin içeride kalmasındansa çok daha iyi böylesi dedi.Zaten 1-2 güne iyice kurur dedi.Sonra ameliyat sonrası sütyenini sordum,bana takmamıştı neden kullanmadığını sordum."Herkesin bir tarzı var ben olağan dışı bir durum olmadığı sürece hiçbir hastamda ameliyat sonrası sütyeni kullanmadım,hiçbir sıkıntı da yaşamadım bu zamana kadar."dedi.İçim rahatladı :) Almış olduğum Ayyıldız sporcu sütyenini de yanımda götürdüm göstermek için."Bunlar da iyi ama şu an benim istediğim biraz daha sıkı olması."dedi.Kom'un Barbara modelinin 75C'sini almamı istedi.Bir süre Kom'un bu modelini kullandıktan sonra Ayyıldız'a geçiş yapacağım sanırım.Kom'un sitesinden siparişte bulundum bugün.
Kan gelmesi iyi bir şey evet yoksa içerde birakip kapsül oluşumuna sebep oluyormuş en büyük şeyi atlattı bundan sonra memelerinin yumuşamasını bekliyceksin ne güzel sonra bol bol sütyen alışverişi :KK49:

bende ne kadar hazırlamıştım kendimi az kalmıştı :KK43:moralım cok bozuk bıde bu taş ağrısı beter etti benı çok mutsuzum :KK43:
Canım işine yarar mı bilemiyorum ama annem salatalık kürü yapmıştı öylelikle taştan kurtuldu safra kesesindeydi ama böbrek taşı içinde oluyor diye biliyorum 1 kilo salatalıgı soyuyorsun küçük küçük dogruyorsun suda kaynatıp suyunu içiyorsun gün boyu, 1 ay kullandı bu kürü doktora gitti doktorda tarifini almış şaşırmış taş çıkmamış röntgende denemekte fayda var diye yazmak istedim Allah şifa versin canım....

Kan gelmesi iyi bir şey evet yoksa içerde birakip kapsül oluşumuna sebep oluyormuş en büyük şeyi atlattı bundan sonra memelerinin yumuşamasını bekliyceksin ne güzel sonra bol bol sütyen alışverişi :KK49:
Ay inşallah canım benim ya biraz da dekoltem oluşsa çok mutlu olucam

Canım işine yarar mı bilemiyorum ama annem salatalık kürü yapmıştı öylelikle taştan kurtuldu safra kesesindeydi ama böbrek taşı içinde oluyor diye biliyorum 1 kilo salatalıgı soyuyorsun küçük küçük dogruyorsun suda kaynatıp suyunu içiyorsun gün boyu, 1 ay kullandı bu kürü doktora gitti doktorda tarifini almış şaşırmış taş çıkmamış röntgende denemekte fayda var diye yazmak istedim Allah şifa versin canım....
ahh cnm sagolasın onuda denerim kurtulayımda çok fena iğneyle fılan ağrım gecıyor bugun ıne ıgne oldum rahatladım..doktor bol ssu zıpla fılan dıyor bı hafta bol su tüket düşmezse artık bi şekılde alırlarr valla baktım alnıyor gıderım özel bi hatanye basarım parayı caresıne baksınlar cok fena cekılcek gıbı değilallah kimseye yaşatmasın .. salatalık aldırıp bende hamen yapayım işe yaramış sonuçta ..

Ay inşallah canım benim ya biraz da dekoltem oluşsa çok mutlu olucam
Gayet güzeller canım Dr lar her hasta ya onun bedenine uygun olanı koyuyorlar o silikonlar oturacak yerine Beren saatin ki gibi öylesi bence daha seksi yapışması için çok büyük olması lazım ama yumuşayınca normal sütyenler takmaya başlayınca sıkışacak birleşip dekolte olcak

ahh cnm sagolasın onuda denerim kurtulayımda çok fena iğneyle fılan ağrım gecıyor bugun ıne ıgne oldum rahatladım..doktor bol ssu zıpla fılan dıyor bı hafta bol su tüket düşmezse artık bi şekılde alırlarr valla baktım alnıyor gıderım özel bi hatanye basarım parayı caresıne baksınlar cok fena cekılcek gıbı değilallah kimseye yaşatmasın .. salatalık aldırıp bende hamen yapayım işe yaramış sonuçta ..
İnşallah kurtulursun canım annem 2 litre suda kaynatsın dedi 20 dakka kaynasa yetermiş kabugunu soymıcakmıssın canım özür yanlış yazmışım

Eve canım bol sulu şeyler alıp böbreğin çalışıp taşı atmasını sağlaman lazım dolmuşta düşüren olmuştu :) Zıpla belki düşer kendi düşse daha iyi olurdu hem ağrdan nem ameliyattan kurtulurdun inşallah düşer bir an önce

Gayet güzeller canım Dr lar her hasta ya onun bedenine uygun olanı koyuyorlar o silikonlar oturacak yerine Beren saatin ki gibi öylesi bence daha seksi yapışması için çok büyük olması lazım ama yumuşayınca normal sütyenler takmaya başlayınca sıkışacak birleşip dekolte olcak
Canım vallahi içim huzur doldu yazdıklarınla çok teşekkür ederim :KK15: Yok tabi birbirine yapışmasını istemiyorum ve beklemiyorum ama yaklaşabildikleri kadar da yaklaşsınlar :KK24: 1.ayımda baya yumuşamış olurlar sanırım Tikkabilla'nın yolundan gidiyorum bakalım :)

Eve canım bol sulu şeyler alıp böbreğin çalışıp taşı atmasını sağlaman lazım dolmuşta düşüren olmuştu :) Zıpla belki düşer kendi düşse daha iyi olurdu hem ağrdan nem ameliyattan kurtulurdun inşallah düşer bir an önce
inşallah cnm litre su aldım habire içiyorum zıplayın hoplayacağım en kısa zamanda düşürmem lazım ..memelerim çok üzülmüş kurtul şundan diyo kurtulda işimize bakalım dıyor :))))

Canlar nerelerdesiniz herkes anca yatıyor galiba ayıp ayıp ameliyatlı olan benim ama sizden çok buralarda geziyorum :)

Back