• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

Bilmiyorum canım bana vermedi,hatta öyle sıkı sıkı bandajlarım da olmadı.Sadece dikişlerin ve dren yerinin üstünde bantlarım var.Cuma günü bunu da soracağım

Aklına takılan her şeyi sor, hatta şimdiden not al çünkü sormayı unutunca insanı kemirip duruyor bazı şeyler.. Göğüslerin ne alemde şu an? Boyutlarından memnun musun? Taş gibidir daha, gerçi senin kas üstü belki farklıdır. Fotoğrafları bekliyoruz bak..

Sağol canım ilgin için görüşmeden sonra netleşir birşeyler sanırım.tekrar geçmiş olsun çok

Aklına takılan her şeyi sor, hatta şimdiden not al çünkü sormayı unutunca insanı kemirip duruyor bazı şeyler.. Göğüslerin ne alemde şu an? Boyutlarından memnun musun? Taş gibidir daha, gerçi senin kas üstü belki farklıdır. Fotoğrafları bekliyoruz bak..
Canım biraz doğrulayım da fotoğraflarını çekmeye başlayacağım merak etme.Evet hala sertler ama azıcık azıcık günden güne yumuşuyor sanki.Boyutu hakkında inan bir fikrim yok ya önü düğmeli bol bir pijamayla durduğum için boyutundan hiçbir şey anlamıyorum :(

Canım biraz doğrulayım da fotoğraflarını çekmeye başlayacağım merak etme.Evet hala sertler ama azıcık azıcık günden güne yumuşuyor sanki.Boyutu hakkında inan bir fikrim yok ya önü düğmeli bol bir pijamayla durduğum için boyutundan hiçbir şey anlamıyorum :KK43:

Ben eve gelince daracık şeyler giymeye başlamıştım, sporcu atletleri var ya onlardan.. Gerçi çıkarmak işkence oluyor öyle şeyleri.. Tamam canım sen kendini zorlama, iyi hissedince çekersin. Birkaç günde bir fotoğrafını çekmek iyi oluyor gelişimini gözlemek adına..

Ben eve gelince daracık şeyler giymeye başlamıştım, sporcu atletleri var ya onlardan.. Gerçi çıkarmak işkence oluyor öyle şeyleri.. Tamam canım sen kendini zorlama, iyi hissedince çekersin. Birkaç günde bir fotoğrafını çekmek iyi oluyor gelişimini gözlemek adına..
Ben ayyıldızdan sporcu sütyeniyle sporcu atleti sipariş etmiştim bugün geldiler.Hevesle giyeceğim günleri bekliyorum :) Sporcu sütyeni yumuşacık ayyıldızınki,inşallah kıyafetlerin içinden belli olmaz ama ya

Ben ayyıldızdan sporcu sütyeniyle sporcu atleti sipariş etmiştim bugün geldiler.Hevesle giyeceğim günleri bekliyorum :) Sporcu sütyeni yumuşacık ayyıldızınki,inşallah kıyafetlerin içinden belli olmaz ama ya

Benim medikal sütyen siyahtı, doğru düzgün kıyafet giyemiyordum. Sen ne renk aldın? Ben de bugün pazara gittim 5er liradan 2 tane sütyen aldım çok güzel ama balenli olduğu için şimdilik takamıyorum.

Benim medikal sütyen siyahtı, doğru düzgün kıyafet giyemiyordum. Sen ne renk aldın? Ben de bugün pazara gittim 5er liradan 2 tane sütyen aldım çok güzel ama balenli olduğu için şimdilik takamıyorum.
Benim medikal sütyenim olmadı tabi :( Sporcu sütyenimi rahat kullanabilmek için ten rengi aldım canım.Beğenirsem siyahını da sipariş edeceğim yedekte bulunsun nolur nolmaz.Hem genelde ileride kullanılıyormuş çok rahat oluyormuş.Canım bu sütyen alışverişi için erken değil mi?Sen şu anda ne kullanıyorsun hala ameliyat sonrası mı?Sporcu kullanmayacak mısın?

Benim medikal sütyenim olmadı tabi :KK43: Sporcu sütyenimi rahat kullanabilmek için ten rengi aldım canım.Beğenirsem siyahını da sipariş edeceğim yedekte bulunsun nolur nolmaz.Hem genelde ileride kullanılıyormuş çok rahat oluyormuş.Canım bu sütyen alışverişi için erken değil mi?Sen şu anda ne kullanıyorsun hala ameliyat sonrası mı?Sporcu kullanmayacak mısın?

Ten rengi almakla iyi etmişsin canım.. 1 haftadır balensiz sütyene geçiş yaptım, NBB ve Penti nin balensiz sütyenlerini kullanıyorum. 1 ay da bu şekilde geçecek, sonra özgürüm. Sütyen alışverişi için erken değil canım çünkü artık ödemlerim indi, yalnız destekli sütyenler olmuyor henüz boş cup alıyorum. Sporcu sütyeni dediğin nasıl bir şey senin 2 tür oluyor çünkü.. Sporcu sütyeni hiç demedi bana doktorum.

Benim medikal sütyenim olmadı tabi :KK43: Sporcu sütyenimi rahat kullanabilmek için ten rengi aldım canım.Beğenirsem siyahını da sipariş edeceğim yedekte bulunsun nolur nolmaz.Hem genelde ileride kullanılıyormuş çok rahat oluyormuş.Canım bu sütyen alışverişi için erken değil mi?Sen şu anda ne kullanıyorsun hala ameliyat sonrası mı?Sporcu kullanmayacak mısın?

11e8e42327438d2a61cb2ef1da6a2e4f7_11386894e7d8e8d4b2665615b068cb7a_2.jpg

Bak bu Penti nin balensiz sütyeni

Valla süperler canım iz yok bile maşallah. Benim dikişin ucu iltihap oldu:( aradım doktoru asistanı dikişlerin düğüm kısımları olur normal dedi ama sanki gitgide korkutuyor bu beni. Şimdi memleketteyim pzts gidecem doktora:(

Valla süperler canım iz yok bile maşallah. Benim dikişin ucu iltihap oldu:KK43: aradım doktoru asistanı dikişlerin düğüm kısımları olur normal dedi ama sanki gitgide korkutuyor bu beni. Şimdi memleketteyim pzts gidecem doktora:KK43:

Dikişlerin uçlarını kesti mi doktorun? Onların kesilmesi gerekiyor.

Bana eriyen dikiş koymuş yok zaten dışarıda uç filan yok kesilebilecek dikişin başlangıç ve bitiş yerleri anlamında uç demek istedim. Sinir oldum ya bileti pazara aldım bide erken gidiyorum ist a dersem cin Kv şüphelenir:)

Back