- 7 Mayıs 2011
- 2.099
- 2.070
-
- Konu Sahibi 2Nota1Beste
Benim de mentor high profil ben ilk ödemler gidince korkmuştum çok mu küçük diye ama çok ideal.evet kesinlikle sonucta hic dokum yok illaki guzel olacaktir diye dusunuyorum. mentor high profil olacak
senin boy ve kilon benimkine yakindi degilmi umarim benimkide ideal olurBenim de mentor high profil ben ilk ödemler gidince korkmuştum çok mu küçük diye ama çok ideal.
Bir de bana da doktor ölçüp daha fazlası kaldırmaz demişti
Nerede hangi hastane de canımBende araştırma hastanesinde olucam 1 nisana ameliyat günü aldım nihayet
sana kac cc takilacakNerede hangi hastane de canım
Ben yeni cesaret topladım canim. İlk fırsatta doktora gidicem. Nereye gideyim, hangi doktor hiçbir fikrim de yok suanda. Sizlerden feyz almak istiyoruuumm. O yüzden soruyorum sizlere❤❤❤sana kac cc takilacak
Merhaba hayırlı olsun umarım rahat geçer süreciniz. Ben de 163 boy 52 kiloyum göğüs ölçüm hesaplandiginda 330 cc medium plus profil uygun buldu hoca ama ben çok buyuk istemiyordum göğüs derimin boşluğunu doldurdu sadece. Emzirme döneminde c kup üstüne kadar çıkmıştım ve derim genislemisti çünkü. Cocugunuz var mi? 75cm göğüs kafesinize göre ideal hesaplanmış aslında. Benim göğüs çevrem 82 cm. Ne istediğiniz ile de orantılı tabi boyutmerhabalar bende 1 nisana ameliyat günü aldim. 160 boy 45 kiloyum gogus dokum hic yok olcumler yapildi en fazla 325 cc mentor taşıyabileceğini soyledi doktorum.sizce cc olarak uygunmudur? gogus altimda 75 cm civarı.
hic dogum yapmadim. bende hic doku yok 14 yasindaki cocuk gibi resmen :) o yuzden cok buyuk zaten istemiyorum ama ameliyat olduguma degsin istiyorumMerhaba hayırlı olsun umarım rahat geçer süreciniz. Ben de 163 boy 52 kiloyum göğüs ölçüm hesaplandiginda 330 cc medium plus profil uygun buldu hoca ama ben çok buyuk istemiyordum göğüs derimin boşluğunu doldurdu sadece. Emzirme döneminde c kup üstüne kadar çıkmıştım ve derim genislemisti çünkü. Cocugunuz var mi? 75cm göğüs kafesinize göre ideal hesaplanmış aslında. Benim göğüs çevrem 82 cm. Ne istediğiniz ile de orantılı tabi boyut
Başka doktora da görünün. Burada biçok kişi anlatıyor kimilerine 300-350 olur en fazla denmiş ama başka doktor 400 civarlarında yapmış. Ve bundan aşağısı tatmin etmezdi diyolar. Tek doktorla sınırlı kalmayınkas altı dual plan olacak benim ilk basta 275 dedi sonra olcum yapti 325 olur dedi ama fazlasi olmaz dedi
merhaba ben de iki ay önce ameliyat oldum ama hala normal sütyen giydiğimde ortası birleşmiyor, cansız mankene giydirilmiş gibi duruyor. sizinkiler hareket ediyor mu elinizle birleştirdiğinizde, ya da sütyen giydiğinizde?Merhaba ben 1.61 boy 48 kiloyum 340 cc konuldu kas altı daha önce 70 bile değildim şuan dolgun bir 80b gibi bir durum var, ödemlerim gitti.
Fakat daha 1 ay oldu silikonlar hala sert
325 iyi bile demiş, benim de göğüs dokum hiç yok gibi, aynı boylardayız kilom 48 en fazla 300 olabilir ama o da zor gibi duruyor 250 falan dedi doktor. Yerleşim yeri neresi olucakmış ?
Bana dual plan ve kas üstü diyenler oldu benim de bu konuda kafam karışık.
Bende 22 martta oldum politech marka damla silikon kas üstü takıldı bugün üçüncü günüm yatarken zorlanıyorum ıkı ay korseli ve sırtüstü yatacakmışım.Damla olduğu için cebe tam yerleşmesi gerekiyormuş oyuzden korse ıkı ay kaşacak.Ben özellikle doğal olmasını istedim benim göğüs dokum yok denecek kadar azdı 275 cc takıldı.Daha büyüğü uygun durmamış amelıyatta denemiş en uygunu buymuş.Bende kararı doktoruma bırakmıştım.şuan sadece yukardan gördüm karşıdan hiç görmedim
Hayır birleşik bir dekolte görüntüsü yok, bundan önce de ayrıydı dekolte görüntüsü yoktu.merhaba ben de iki ay önce ameliyat oldum ama hala normal sütyen giydiğimde ortası birleşmiyor, cansız mankene giydirilmiş gibi duruyor. sizinkiler hareket ediyor mu elinizle birleştirdiğinizde, ya da sütyen giydiğinizde?
Merhaba dokunuz yok ve boyunuz uzun ben 161 boy 48 kilo ile 80 oldun. Damla silikon daha da dekoltesiz gösterecektir iyi düşünün yuvarlak ve ölçü açısından.merhaba ben de 15nisanda ameliyat olacağım 315 ya da 325cc damla slikon olucak tabi ameliyatta doktorum boyutunu denicekmiş. Boyum 170 kilom 46 çok büyük olsun istemiyorum vücuduma göre ama sonuçta ameliyat oluyorum şuan zaten göğüsüm baya küçük neredeyse düz, olmuşkende biraz dolgun olsun istedim bazı okusuğum yorumlarda keşke daha byük yaptırsaydım diyen çok olmuş umarım tam istediğim gibi orta boy durur doktorum damla protezin daha iyi duracağını söyledi bende öncesinde öyle düşünmüştüm zayıf olduğum için iki tane top gibi yapay dursun istemiyorum biran önce olmak istiyorum heyecanlıyım
Sizce 300 ccler nasıl boyut olarak ?
Damlalarla ilgili öyle söylentiler var ama yaptıran insanlardan duyduğum kadarı ile dekolte kısmının boş durmadığını gayet dolu dolu olduğu söyleniyor. Yuvarlak olması beni biraz korkutuyor çok yapay durucağını düşünüyorumMerhaba dokunuz yok ve boyunuz uzun ben 161 boy 48 kilo ile 80 oldun. Damla silikon daha da dekoltesiz gösterecektir iyi düşünün
Bana da fotoğraf yollar mısınız nisan 9 da ameliyatim varMerhaba yuvarlak protez taktırdım. Özelden görüntü atıyorum size de
Kas üstü yapacak kadar varmış öyle dedi bende sordum ama dokum çok az yani vücudumda sivilce gıbı duruyodu göğüslerim :)sizin de dokunuz yokmuş peki acaba niye kas üstü yapmışlar, 2 doktor bana dokun olmadığı için kas üstü olmaz dual plan olur dedi
Bana da atar mısınız.Merhaba yuvarlak protez taktırdım. Özelden görüntü atıyorum size de
Merhaba bende yarın ameliyat icin kan testi vs yaptırmaya gidicemde hangi testler yapılıyor sadece ksn testimi cok heyecanlanıyorum 1 nisanda ameliyatım var ben mecburi 450cc taktırıcm büyük olacak diye ödün patlıyorBende 22 martta oldum politech marka damla silikon kas üstü takıldı bugün üçüncü günüm yatarken zorlanıyorum ıkı ay korseli ve sırtüstü yatacakmışım.Damla olduğu için cebe tam yerleşmesi gerekiyormuş oyuzden korse ıkı ay kaşacak.Ben özellikle doğal olmasını istedim benim göğüs dokum yok denecek kadar azdı 275 cc takıldı.Daha büyüğü uygun durmamış amelıyatta denemiş en uygunu buymuş.Bende kararı doktoruma bırakmıştım.şuan sadece yukardan gördüm karşıdan hiç görmedim