Meme Büyütme Ameliyatı Olanlar/Olmayı Düşünenler (2022)

Hayır birleşik bir dekolte görüntüsü yok, bundan önce de ayrıydı dekolte görüntüsü yoktu.
Ve şuan hareket etmiyor korseyi çıkardım yarım sporcu atlet giyiniyorum 3. ayın sonunda sütyene geçeceğim biraz yumuşamasını bekliyorum çok sert şuan
ben biraz fazla acele ediyorum herhalde :KK43: sütyen takınca da birleşmez öyle kalır diye tedirgin oluyorum gerçi gün geçtikçe yumuşuyor ama bekleyip göreceğiz artık...

Merhaba bende yarın ameliyat icin kan testi vs yaptırmaya gidicemde hangi testler yapılıyor sadece ksn testimi cok heyecanlanıyorum 1 nisanda ameliyatım var ben mecburi 450cc taktırıcm büyük olacak diye ödün patlıyor
450cc biraz büyük bir ölçü sanki.. tabii sizin vücut ölçülerinize göre doktorunuz en doğrusunu karar vermiştir diye düşünüyorum

450cc biraz büyük bir ölçü sanki.. tabii sizin vücut ölçülerinize göre doktorunuz en doğrusunu karar vermiştir diye düşünüyorum
450 yaptırmak mecburiyetindeyim yoksa toparlama yapıcak onuda ben istemiyorum oyuzden doktorumla öyle karar verdik bakalım nasıl olacak

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. :KK43: ben 10 Şubatta meme buyutme ameliyatı oldum. ustunden tam 1.5 ay gecti odemler bayagı azaldı ama odemlerin azalması ile meme dokum ve protez ayrı durmaya basladı. protez sanki fazla asagı indi ve mememin dogal cizgisi ile memem ayrı gorunuyor protez asagıdan ayrı gorunuyor. sizce buna double bubble demek icin cok mu erken kızlar? double bubble ne zaman ortaya cıkıyor bir fikriniz var mı? memenin dıs kısmında ikili bir goruntu yok ama ic kısmında var. doktoruma sordugumda bu o degil goruntunun oturması icin beklemek gerekiyor dedi ama bence git gide daha da asgı iniyor protez. ne olur yardım edin aglıycam sinirden :KK43:

Merhaba bende yarın ameliyat icin kan testi vs yaptırmaya gidicemde hangi testler yapılıyor sadece ksn testimi cok heyecanlanıyorum 1 nisanda ameliyatım var ben mecburi 450cc taktırıcm büyük olacak diye ödün patlıyor
Amelıyat için kan testleri meme ultrasonu ve pcr testi yapılıyor ilk üç gün zordu şuan iyiyim sadece sert hareketler yapamıyorum 450 cc büyükmüş ben 300 civarı istedim olmadı cebe sığmamış doğal olsun istedim daha önce hiç olmadığı için bu bile şuan büyük geliyor

Amelıyat için kan testleri meme ultrasonu ve pcr testi yapılıyor ilk üç gün zordu şuan iyiyim sadece sert hareketler yapamıyorum 450 cc büyükmüş ben 300 civarı istedim olmadı cebe sığmamış doğal olsun istedim daha önce hiç olmadığı için bu bile şuan büyük geliyor
kan testleri dediğiniz ne oluyor

Meme utrasyonu istenmedi benden. Doktor ölcü aldı ve 450 olur dedi bakalım hayırlısı artık. Ameliyattan sonraki 1 haftayı atlatalımda bskalım neler olacak

Merhaba motiva high profil protez kullandı doktorum. Ben açıkçası kesi dışında herşeyi doktoruma bıraktım. Ekstra kesi istemiyordum sadece. Dikleştirme ve küçültme olunca kesi çok fazla oluyor. ameliyata girmeden once son sözlerimde beni çok kesme olmuş:) ameliyat oncesii yaptıkları iğne sebebiyle ameliyathane ye girdiğimi dahi hatirlamiorum o derece kafam gitmiş. Doktorum tuzlada ameliyatımı anadolu sağlık merkezinde oldum. Ben çok uygun bir fiyata oldum. Doktorum çünkü aynı zamanda arkadaşım burdan adını yazmam çok etik olmayabilir. Eğer isterseniz mesaj olarak atarım bilgisini. Arkadaşım olduğu için. Inanın başka tek bir doktora dahi gitmedim zaten güvendigim için. Ancak herkes her doktorla anlaşabilir die bir şey de yok tamamen sizin beklentiniz ile alakalı. Ben doktorundan da hastaneden de çok memnun kaldım. Zaten turkiyenin en iyi ameliyathanesine sahip olan hastane. Anestezi sıkıntımda olmadı öyle bir tribimde vardı sigara geçmişim olduğu için boğazım ağrır oksururum kusarim diordum. Hiç biri olmadı. Sadece bol bol uyudum. Ancak tam 9. Günümde her şey neredeyse bitmişken duşta sanırım sol mememdeki kasları zorladim ve sol tarafimda 3 4 gündür yaşadığım bir ağrı var doktorum kontrol etti herhangi bir sıkıntı görünmüyor ancak iyiyim die rahat davranmamak hareketleri bir süre kısıtlamak gerekiyormus onu öğrendim
doktorunuz ile ilgili bilgi alabilir miyim ?

Meme utrasyonu istenmedi benden. Doktor ölcü aldı ve 450 olur dedi bakalım hayırlısı artık. Ameliyattan sonraki 1 haftayı atlatalımda bskalım neler olacak
Benım beşinci günüm bitti gayet rahatım ilk üç gün zordu sadece tabi benim kas üstüydü kas altı olanlar daha ağrılı oluyormuş.

Benım beşinci günüm bitti gayet rahatım ilk üç gün zordu sadece tabi benim kas üstüydü kas altı olanlar daha ağrılı oluyormuş.
Benimde kas üstü olacak benim biran önce normal hayayıma dönmem gerektigini ve sebeplerini acıkladım doktoruma oda kas üstü yapalım ozaman dedi bende ona bıraktım umarım sizin gibi erkenden toparlanırım

Merhaba,

Kan testinde; tam kan sayımı, enfesiyon olup olmadığı (crp), herhangi bir bulaşıcı hastalık olup olmadığına (hepatit gibi) ve kanın pıhtılaşma seviyesine bakılıyor. Ayrıca covid testi yapılıyor.

Kesinlikle ben de bir an evvel aradan çıkartmak istediğim için olsun bitsin istiyorum artık ama iş yoğun ve insanlara bir bahane uydurmam gerekecek 😄 İnşallah bir yolunu bulur yaptırırız bir an önce.
Merhaba
Valla hiç sorma 😂özellerde 24 binden aşşagı bulamadım ben. Ben izmirde ege ünüversitesi hastanesinde yaptırıcam orası bile 16 bin dedi ama bu yeni fiyat güncelenöiş fiyat yani. Eylülde olacakyım ozaman 11 bin demişlerdi ozaman param yetmedi kac aydır para biriktiriyordum özele param yetmiyor malesef.
Merhaba bende İzmir'de yaşıyorum kamuda çalışıyorum ekolle anlaştım dun bugün sizin yazışmaları gördüm :) özelden ulaşabilir misiniz bana :)

Bende 425 cc var 175e 63 kgyum ve beni tam tatmin etmedi. 500 yaptırırdım şimdiki aklım olsa.. bundan sonra çocuk vs olup ihtiyaç duyarsam tekrar 550 cc falan yaptırırım. 400 cc çok normal bi boyut orta yani büyük değil.
Ya nasıl moral buldum.. benimde boyum 172 kilom 68.. benim kendi dokumda biraz vardı 3 bucuk cm kadar .. dümdüz memelerim yoktu.. 400 cc taktireim 5.günüm ama acayip büyük geliyo gözüme ağzıma giricek saniyorum.. tabi hala cok şiş vesaire ama acayip moralim bozuk..

Benimde kas üstü olacak benim biran önce normal hayayıma dönmem gerektigini ve sebeplerini acıkladım doktoruma oda kas üstü yapalım ozaman dedi bende ona bıraktım umarım sizin gibi erkenden toparlanırım
Toparlarsınız ağrı kesici içince hissetmıyorsunuz ağrıyı.Bugün benim altıncı günüm ağrı kesici içmedim gayet rahatım ama göğüslerimi hissetmıyorum çok sert dokunmazsam ordalar mı anlamıyorum bu sertlık gider biran önce umarım

X