-
- Konu Sahibi 2Nota1Beste
boy ve kilonuz kac? dokunuz varmıydıMerhaba ben Hacettepe üniversitesi hastanesi doc dr Mert Çalış oldum toplam 16 bin TL ödedim. 300 cc mentor yüksek profil kas altı(dual plan) yapildi
Peki uyuyabiliyormusunToparlarsınız ağrı kesici içince hissetmıyorsunuz ağrıyı.Bugün benim altıncı günüm ağrı kesici içmedim gayet rahatım ama göğüslerimi hissetmıyorum çok sert dokunmazsam ordalar mı anlamıyorum bu sertlık gider biran önce umarım
Hadi ya1 nisanda benimde var
ben Hacettepe hastanesinde oldumnerde oldunuz acaba bana da bilgi verir misiniz?
Uyuyorum ama çok uyanıyorum da çünkü sürekli sırt üstü yatmaktan belim ağrıyor ıkı ay sırt üstü yatacaksın dedi dün gece istemsiz yan yatmışım sabaha kadar deliksiz uyudumPeki uyuyabiliyormusun
Ekolde cenk melikoğluysa iyi araştırın bende ilk orayı düşünmüştüm sonra hakkındaki yorumları okuyunca vazgeçtim ben farklı bir doktorda yaptırdım çok memnunum doktorumdanMerhaba
Merhaba bende İzmir'de yaşıyorum kamuda çalışıyorum ekolle anlaştım dun bugün sizin yazışmaları gördüm :) özelden ulaşabilir misiniz bana :)
kas altı 41. günden bildiriyorum baya aşağı indi gögsüm ama normalde de çok dikti yine çok dik duruyor.Amelıyat olanlar lütfen söyleyin bu sertlik hareketsizlik ne zamn gidecek balon gibi duruyolar öyle hiç hareket etmıyolar
Hangi hastane dr kim sizinHadi yaameliyattan sonra haberleşelim ozaman
2 ay mi bana bi hafta dedi doktorum ben 1 aydan sonra yatmaya başladım.Uyuyorum ama çok uyanıyorum da çünkü sürekli sırt üstü yatmaktan belim ağrıyor ıkı ay sırt üstü yatacaksın dedi dün gece istemsiz yan yatmışım sabaha kadar deliksiz uyudum
Benim 1 ay oldu aşağı indi eskisine göre yumuşadı ama hala yerlerinden pek oynamıyorlar o baya zaman alıyor sanırım bugün sutyen deneyim dedim ama sanırım çok erkenAmelıyat olanlar lütfen söyleyin bu sertlik hareketsizlik ne zamn gidecek balon gibi duruyolar öyle hiç hareket etmıyolar
Merhaba dokunuz varmıydı boy kilo öğrenebilirmiyimbana 300 cc kas üstü takıldı. ilk günler biraz ağrılı sürekli yattım zaten. 4. günden sonra giderek azalmaya başlıyor ağrı. kafanıza koyduysanız dayanılmayacak bi süreç değill
Öyle dedi benim damla diyemi acaba zorladıkça cebte genişleme olurmuş dönme olabilirmiş oyuzden yerleşene kadar sırtüstü yatcaksın dedi2 ay mi bana bi hafta dedi doktorum ben 1 aydan sonra yatmaya başladım.
Benim de damla protez ilk günden itibaren yan yatabileceğimi söyledi doktorum. Medikal sutyen takıldığı için istesen de sen şeklini bozamazsın yan yatarak dedi... her doktorun farkkı önlemleri var herhalde.Öyle dedi benim damla diyemi acaba zorladıkça cebte genişleme olurmuş dönme olabilirmiş oyuzden yerleşene kadar sırtüstü yatcaksın dedi
Bende korse takıyorum amelıyattan sonra üzerimdeydi onu ıkı ay takıcan dedi heralde herkesin farklı medikal sütyen dediğiniz korse miBenim de damla protez ilk günden itibaren yan yatabileceğimi söyledi doktorum. Medikal sutyen takıldığı için istesen de sen şeklini bozamazsın yan yatarak dedi... her doktorun farkkı önlemleri var herhalde.
Evet ameliyat bitiminde taktıkları.. medikal sütyen diye biliyorum ben de. Ama korse gibi de aynı zamanda önden kopçalı baya sıkı sarıyor.. bana spor sütyenine geçebileceğimi söyledi doktorum, ama alt kısmı kalın lastikli ve koltuk altı kısımları memeleri baya saracak şekilde olsun dedi. Ben de hala kullanıyorum. 1 ayı doldurduktan sonra belki gündüzleri spor sütyenine geçebilirim. gece uyumak için medikal sütyene devam edeceğim ama en az 2 ay. Benim bu arada 20. Günüm.Bende korse takıyorum amelıyattan sonra üzerimdeydi onu ıkı ay takıcan dedi heralde herkesin farklı medikal sütyen dediğiniz korse mi
Benimde sol göğsüm ağrılı oldu süreç boyunca 1 ayı geçti zorlandığımda hala sol ağrıyor ve evet koltuk altımat doğru oluyor 8. Yada 9. Gün başladı. Başlarda bir sıkıntı var heralde dedim baktim şekli şemali yerinde şişme morarma vs yok doktorum kontrole çağırdı. O da bi sıkıntı göremedi belki ameliyat sırasında daha çok zorlaniyordur tek göğüs ondandır. Eskiye nazaran çok hafifledi ama yok diyemem ağrı için ara ara yokluoSol göğsüme yan tarafına elımle dokunduğumda ağrı var sağda yok acı değil ağrı koltuk altıma doğru normal mi protezle ilgili sorun olabilir mi?
Benim damla değil hiç bilemiyorum o yüzdenÖyle dedi benim damla diyemi acaba zorladıkça cebte genişleme olurmuş dönme olabilirmiş oyuzden yerleşene kadar sırtüstü yatcaksın dedi
İl ve fiyatı nedir acabaBende araştırma hastanesinde olucam 1 nisana ameliyat günü aldım nihayet