Meme Büyütme Ameliyatı Olanlar/Olmayı Düşünenler (2022)

İki medikal aradım ikisi de 15,500 TL fiyat verdi.
Ben covid geçirdigim için ameliyatı ertelemiştim doktorum dediki keşke o zaman alsaydık protezleri o zaman 8binmis kasım ayıydı ben şubat bası 12bine aldım bu iş böyle uzadıkça fiyat artio sanırım. Yalniz benim doktorum bir sürü protez getirtti. Deneye deneye uygun olanı taktı aldiklariniz uygun olmazsa ne oluo acaba özel bi doktorla daha mi gorusseniz

Benim bi arkadaşımında yollar içinde toparladı sönmüş balondan gayet düzgün meme haline geldi. Benim yaşım oldu 34 açıkçası daha fazla beklemek istemedim belki de toparlardı bilemiyorum.bende büyüme sırasında çatlak olmadı. Şuan da görünen çatlak yok ama kaşınmaya başladı doktorumdan öneri isteyeceğim bunun için çatlak oluşmasını engellemek adına ne kullanabilirim die. Evet kas altı oldu benim operasyonum çünkü üstte doku çok azdı ve zayıf olduğum için eline gelir protez dedi kas altı biraz daha zorlu oluyormuş açıkçası benim ilk haftam rahattı 2. Hafta sol mememde iğne batması şeklinde acılarım oldu o baya zorladı beni doktor kontrol etti sıkıntı yok dedi. Şuan oda baya azaldı daha iyiyim ama hep bi korku var tekrarlayacakmi die kasların acısı sonradan cikio sanırım.

Valla her gün birseylere zam geliyor şaşırmıyorum artık. Özel bir hastanenin doktoruna da yazdım bugün, asistanı bütün masraflar dahil, hatta bu fiyatın indirimli fiyat 30,000 tl olduğunu söyledi. Aradığım medikalci de bu fiyat her an değişebilir haberiniz olsun çabuk karar vermekte fayda var dedi. Konuştuğum da, biz bütün boyutları getiriyoruz, doktorunuzla ameliyata girmeden önce karar veriyorsunuz dediler. Doktorum çok anlayışlı genç bir doktor, bana da kas altı dedi. Heralde bakarak ikimiz ortak güzel bir karar alırız Başka bir yerde ameliyat olma şansım da yok, hastane yakınımda yürüme mesafesi. Okuduğum kadarıyla da kas altı biraz sancılı bir süreç heralde, başka şehirde olsam çok sıkıntılı olur benim için o riske giremiyorum. O yüzden çok fazla bir seçeneğim yok.

Dikkat etmekte fayda var. Bana 4-7 hafta dikkat etmek gerekiyor dedi. Anlamadığım şey şu, bana biraz meme dokun var ama ben kas alti yapıyorum dedi, iyi birşey mi kötü birşey mi anlamadım

banada atabilir misiniz

Hanımlar öncelikle bu şekilde sürecinizi paylaştığıniz icin teşekkürler çünkü bu yoldan geçenler olarak nasıl bı kafa karışıklığı yaşadığımızı biliyorsunuzdur...ben en çok şunu merak ediyorum.ameliyat sonrası görünüm ve esinizin aldığı his doğal mı yoksa yapay bı his mi veriyor tepkileri ne...bir de benim de iki çocuğum var ve küçüğü 11 aylık 6 aydan beri emzirmiyorum büyütme işlemini yapmak istiyorum.onun bakımını yapabilir miyim kucağıma almam vs ne kadar ve ne kadar süreyle kısıtlanır...bir de eğer sizin için de uygunsa resim atarsanız banada çok makbule geçer.netten bakıyorum before aftetlara ama

merhabalar bende 1 nisana ameliyat günü aldim. 160 boy 45 kiloyum gogus dokum hic yok olcumler yapildi en fazla 325 cc mentor taşıyabileceğini soyledi doktorum.sizce cc olarak uygunmudur? gogus altimda 75 cm civarı.

merhabalar bende 1 nisana ameliyat günü aldim. 160 boy 45 kiloyum gogus dokum hic yok olcumler yapildi en fazla 325 cc mentor taşıyabileceğini soyledi doktorum.sizce cc olarak uygunmudur? gogus altimda 75 cm civarı.
325 iyi bile demiş, benim de göğüs dokum hiç yok gibi, aynı boylardayız kilom 48 en fazla 300 olabilir ama o da zor gibi duruyor 250 falan dedi doktor. Yerleşim yeri neresi olucakmış ?
Bana dual plan ve kas üstü diyenler oldu benim de bu konuda kafam karışık.

Merhaba ben 1.61 boy 48 kiloyum 340 cc konuldu kas altı daha önce 70 bile değildim şuan dolgun bir 80b gibi bir durum var, ödemlerim gitti.
Fakat daha 1 ay oldu silikonlar hala sert

Benzer ölçülerdeyiz bana 340 cc konuldu, 250 çok küçük kalırdı, böyle bir ameliyati için

Merhaba ben 1.61 boy 48 kiloyum 340 cc konuldu kas altı daha önce 70 bile değildim şuan dolgun bir 80b gibi bir durum var, ödemlerim gitti.
Fakat daha 1 ay oldu silikonlar hala sert
meme dokunuz var mıydı acaba ? Kas altı dual plan mı?
Doğal oldu mu sizce?

o zaman 325 cc benimde dolgun olur degilmi aralarinda fazla bir oynama olmuyor olcumlere gore 350 yi kaldirmaz dedi doktor

kas altı dual plan olacak benim ilk basta 275 dedi sonra olcum yapti 325 olur dedi ama fazlasi olmaz dedi

benimde dual plan olacakmis ama kucuk olurmu diye korkuyorum ama fazlasini da doktor kaldirmaz hic dokun yok dedi
yani bence taşımayıp da hemen sarkıcaksa küçük olması daha iyi , çünkü sarkarsa mutlaka 2. ameliyat şart; sarkmışların fotolarını gördün mü silikon göğüste kalıyor meme dokusu aşağıya sarkmış oluyor görüntü çok kötü oluyor hem 2. kere maaliyet , tekrar ameliyat olmak vs daha ürkütücü..Protez hangi marka ve high profil mi acaba ?

evet kesinlikle sonucta hic dokum yok illaki guzel olacaktir diye dusunuyorum. mentor high profil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…