Meme Büyütme Ameliyatı Olanlar/Olmayı Düşünenler (2022)

Arkadaşlar ben 3 gün önce ankara diren çelik beyde oldum ameliyatımı.o kadar küçük olmasın biraz yaotırdıgıma degsin dedim ama ben bilirim gibi konusmalar yapıp kafasına göre 255cc koymuş .yani gögüslerimin küçük oldugunu düşünüyorum.üstelik ilgi alakada sıfır.merak edenler içinde 28 bin tl ye oldum.

Benim normelde 75 dolmuyordu.çok büyük olmasada küçük de olmasın biraz yaptırdıgıma degecek şekilde olsun diyorum.bana boş konuşuyorsun diyor.o zaman size güveniyorum diyorum güvenmek zorundasın zaten diyor.streseli bi şekilde girdim ameliyata.en azından iyi yapmasaydı bari sınuçdan da memnun degilim.küçük oldu yaptırdıgıma degmedi.iyi bi doktor taktıgı protezi hastasında nasıl durabilecegini az buçuk tahmin eder.neticede geröekten küçükk duruyor.

high profil mi?

Geçmiş olsun. Üzücü bir durum. Doktor çok bencilce davranmış. Ameliyat sırasında uğraşmamak için hastalarını mutsuz eden çok doktor var maalesef. Umarım böylesiyle karşılaşmam. Vücudumun taşıyabileceği en büyük protezi istiyorum ben de henüz randevu alamadım ama içime sinene kadar doktor araştırır görüşmelere giderim. Yoksa ameliyatın bir anlamı yok benim için. Yıllardır tahta gibi geziyorum zaten. İstediğim büyüklük olmayacaksa bıçak altına niye yatayım. Hayret bir şey bu doktorlar ya. Bence boyuttan memnun olmadığınızı ve tekrardan ameliyat olmak istediğinizi dile getirin 28 Bin TL az para değil. Hastasını mutlu edemedikten sonra aldığı o para da haram.

sinir oluyorum böyle doktorlara. Ben araştırma hastanesinde yaptırıcm ona ragmen doktor tüm sorularıma cvp verdi ben ona derdimi anlattım oda bana neler yapabilecegini anlattı ve ortak karar aldık. Ha ameliyattan sonra ne olur onu bilmiyorum tabi

Keşke size boş konuşuyorsun diye cevap veren bir doktora ameliyat olmasaydınız çok tedirgin edici

Lütfen bilgileri bana özelden atar mısınız kim olduğunu merak ettim. Referans önemli acikcasi

Çok geçmiş olsun. Sorunsuz geçmesine sevindim inşallah agrilarinizda geçer. Bende sigara kullanıyorum. Ama ben çok çok çok korkuyorum. Dr. Silikon markası yada hastane derken kafayı yiyeceğim karar vermek çok zor. Bu platformu daha önce hiç kullanmadım ama bu konu nedeniyle 2 senedir yazılan bütün yazıları okudum diyebilirim

bana 300 cc kas üstü takıldı. ilk günler biraz ağrılı sürekli yattım zaten. 4. günden sonra giderek azalmaya başlıyor ağrı. kafanıza koyduysanız dayanılmayacak bi süreç değill
300cc nasıl duruyor acaba bana da 250 cc önerildi ? kime oldunuz tavsiye eder misiniz?
Kas üstü doğal durdu mu? Silikonun markası neydi?

Kızlarrr, ben Yalova'da yaşıyorum. Fikir olsun diye yazmak istedim. Dün devlet hastanesinde randevum vardı. Burda 16 bine olanlar olduğunu okuyunca acaba ben mi kazıklanıyorum gibi bir hisse kapılmadım değil. Burası da küçük şehir çok fazla bir seçeneğim yok. Özel bir kaç hastane var onlara da sormadım açıkçası ama fiyatı duyduktan sonra sorsamıydım acaba dedim. Benim toplamda 19 bin tutuyor. Ya da zam geldi

Ben zamli haliyle 16 bine yaptırıcam 1 nisanda ameliyatım gecen sene eylülde olacaktım 11 bine ama korktum erteledem şimdi zamli haliyle 16 bin ödicem izmirde ege üniversitesi egtm araştırma hastanesinde sonuc nasıl olur bilmiyorum acıkcası ama özele verecek 30 binim yok 16 bini bile toplayamadım daha

Bir bucuk ay once sadece protez 12 bin liraydi eminim zamlanmistir ama devlet hastanesi icin sanki yuksek rakam ne marka protez takacaklar

Bende son bir kaç senedir olmak istiyorum. 75 i doldurmuyor. Yarı devlet yarı özellerde fiyat daha uygun oluyor. Bazı tedirginliklerim var ama burada olanların mutluluğunu gördükçe dahada hevesleniyorum. En büyük korkum şu an çocuğum yok. Doğum yaptıktan sonra sarkarsa falan mutsuz olurmuyum doğumdan sonra yaptırmak daha mı akıl karı bilemiyorum açıkcası

Bir bucuk ay once sadece protez 12 bin liraydi eminim zamlanmistir ama devlet hastanesi icin sanki yuksek rakam ne marka protez takacaklar
Yuvarlak mentor. Her gün herşeye zam geliyor şaşırmamak gerek ama ne bileyim bu kadar olacağını düşünmemiştim iki medikal aradım, dedim hani acaba ilk aradığım yer mi fiyatı çok uçuk söylüyor ama diğer yerde mentor protez için aynı fiyatı verdi, içinde varis çorabı ve sütyeni de var dedi.

Tedirgin olmakta çok haklısınız. Benim de çocuğum yok, o konuyu bende düşündüm ama zaten göğüsler küçük yani ne kadar sarkabilir ki. Hadi bir çocuk oldu sonrasında yaptırdık, e ikincisi de olursa? Hem zaman kaybetmiş olucaz hemde fiyatlar artacak. Bekleyelim o zaman bi beş, on sene daha. Bu benim şahsi düşüncem lütfen alınmayınHer gün herşey daha da pahalanıp imkansız hale geliyor. Çok korkuyorum ama çok istediğim birşey, ozguvenim sıfır, bugün yapma yarın yapma çocuk bekle, e ne zaman olacak bu

Keşke olsaymışsınız. Bende korkuyorum, sonra diyorum şimdi ertelersem sonra bu fiyata da yaptıramam. Yine de arada 3 bin oynuyor Vezneye gittiğimde 3,500 hastane masrafı var dediler, mentor protez de sütyeni, çorabıyla 15,500. Belki şehirden şehire hastane masrafı değişiyordur. Burası küçük şehir belki ondan pahalıdır bilemedim ki Medikalciyi siz mi aradınız yoksa doktorunuz mu halletti? Bir de ne marka protez?

Son düzenleme:
Benim doktorum halletti o işleri korse sutyen ve protezi çorabı da hastane verdi. Suan ne kadsr istiyorlar protez icin

Protezin emzirmeye engel olmadığı söyleniyor. Ancak 2 çocuk emzirmiş biri olacak protezsizken bile bir sürü zorluk çektim ilk zamanlar memenin tam boşalmamasi sütun düğümlenmesi duşta memeleri tarak ile taramak avucunun içinde sika sika sağmak açılsın die protezle nasıl oluyor merak ediyorum. Benim iki çocuğumda da sütüm çok oldu göğüslerim aşırı büyüdü. Sonra da balon gibi sondu. Emzirmelerden sonra sahsi gorusum toparlama ameliyati gerekebikilir. Sahsen benim bekarken de kucuktu ama bu halde degildi. Ilk emzirmede bile boyle degildi 2. Den sonrs kesin karsr verdim. 2 haftayi geçti ameliyat olalı henüz tam şekillenmiş değiller bakalım süreç nasıl ilerleyecek ama şuan bile eski halinden daha iyiler

Çok sevindim iyi olmanıza, inşallah uzun dönemde hiç bir sorun çıkmaz. Burdaki yorumları okuyunca tedirgin oluyor insan. Benim doktorum da engel olmadığını söyledi. Yani bilmiyorum evet çok büyürse illa ki sarkma olur tekrar bir işlem gerekebilir. Annem hep der benim de küçüktü, hamilelikte büyüdü, sonra söndü sarktı, estetik hiç düşünmedim, sonra tekrar toplamaya başladı çatlama da olmadı dedi. Şimdi 48 yaşında taş gibi göğüsleri var ama ben anneme ne kadar çektim onu da bilemiyorum çünkü benim cildim çatlamaya da müsait, doktora da söyledim, hocam ben 375 cc düşünüyorum dedim, ölçtü biçti, çok büyük olur, büyük durması bir yana meme dokusu da var, hamilelikte de bu meme büyür, cilt yapınız da çatlamaya müsaitmiş onu da hesaba katmak gerekiyor deyince bana da mantıklı geldi, yoksa büyük birşey istiyordum. Neyse sarkarsa onu da o zaman düşünürüm artık Kas altı mı oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…