Meme Büyütme Ameliyatı Olanlar/Olmayı Düşünenler (2022)

Benim boy 160 kilom 50 375 oldu dedi bende 380 400 arasi istiyordum ilk zamanlar küçük diyordum simdi alıştım sanırım ama bazen keşke 400 olsaydı demiyorda degilim ne marka kullandiniz

Benim boy 160 kilom 50 375 oldu dedi bende 380 400 arasi istiyordum ilk zamanlar küçük diyordum simdi alıştım sanırım ama bazen keşke 400 olsaydı demiyorda degilim ne marka kullandiniz
Mentor marka kullanildi higt profil ya hiç büyük bi gögsüm olmadigi icin açlık var heralde yoksa gören cok güzel olmuş dio.kas alti oldugu icin birazda zamnla kas kendini salincada bi miktar büyüme olurmu acaba siz basladinizmi masaja

Evet ben 10 gündür başladım masaja sol göğsüm ödemi attı içinde oynama gibi bisey yok ama sağ göğsümde hala oyna var oda masaj ve korse dedi doktor kimisi diyor meme oturdukca biraz büyüyecek eski halime göre çok fark var birazda nankörlük yapiyorum sanırım insallah toparlanir

Eski haliyle kiyaslanamaz bilezamanla gecer insallah arkadasimda tamamen oturmasi 1 seneyi aliyo diyo.benimde boyum 170 kilo 55 gayet dogal duruyo yaptrdigimi dısardan kimse anlamaz

Ağır ve tempolu bir işim var operasyon sonrası rapor süresi bitince işe dönmem tehlikeli olmayacak mı bende ondan korkuyorum.10 Mayıs ta ameliyatim var hem heyecan hem korku var içimde

Merhabalar ilk kez bir mesaj yazıyorum ama uzun zamandan beri o kadar Çok araştırma yaptım ki anlatamam meme büyütme estetiği hastane doktor ücret memnuniyet vs. Vs. En sonunda tüm araştırmalarım bittikten sonra geriye ücretini biriktirmek kalmıştı ki onu da hallettikten sonra yarın saat 8 de eski ismi incirli ethica yeni ismi ise medivita olan özel bir hastanede ameliyatımı olacağım doktorum inanılmaz ilgili ne sorarsanız net cevapliyor bazı soruları artık o kadar duydumki ki ben sormadan cevapliyor tüm bu aşamaları yazacağım size çünkü biliyorum ki benim gibi o kadar Çok merak edip aydınlanmak isteyen durumundan muzdarip kadınlar var ki bende size tüm gelişmeleri yazacağım

Ben de olmaya karar verdim 2 çocuktan sonra, göğüs dokum var eskiden hiç yokken doğum sonrası cok büyüdüler emzirme bitince küçüldü ama alt kısımda dokum kaldı üstler boş bir doktor muayne etti sadece fiyat 38 bin dedi internet üzerinde bir doktor 80 bin dedi baska bir doktor 42 bin-48 bin arası dedi bazıları fiyat vermedi bilmiyoeum yani çok fazla bence fiyat cok artmıs herşey gibi en azından 35 bini geçmeyen bir doktoe araştırıyorum ben de malesef istanbuldayım burada fiyatlar daha cok sanırım

Esteworlde bakabilirsiniz daha uygun estheticaya bakmayın ama her an fiyat değiştirirler ilgi sıfır

Ben Çorlu da devlet Hastanesi'nde yaptıracağım protez ve ameliyat ücreti toplami 17.500

Cnm dr. Mehmet gencer (estetik cerrah) birde dr. Ercan demiray var .. ikisinden fiyat almanı tavsiye ederim..

Bu arada bayagı dokum vardı .. ona ragmen 400 cc takıldı .. 173 boy 68 kiloyum.. çok ağladim ilk 1 ay :)) büyükkk cok büyüklerr asla istemiyorum bunlari diye.. hatta kendime naaptim ben diyip kücültme ameliyatı icin doktorumla konusmaya baslamiştim.. o kesinlikle hayır 3 ay sonra bunlar kücük biraz büyütsek mi diye kapima geliceksin demişti :) henüz 2 ay dolmadı.. ama aniden kücüldü memeler Tamam mutluyum evet şu an efsaneler ama daha kücülmesinler yaaaaa ahahahahahah

Merhabalar. ege üniversitesinde hangi doktora gittiniz. konusmalarda protezi ve gerekli meteryalleri(sporcu sütyeni vb) seyleri sizin mi temin etmeniz istendi acaba. Eğer sizin temininizi istediyse protez markası ve protezin damla yada yuvarlak tercihi ne oldu doktorunuzun

Merhaba. Dr Ahmet bicer e oldum ameliyatımı. Ben konuşmalardan gayet memnunnkaldım cünkü istedigim herşeyi sorabildim oda gayet güzel cvp verdi. Sana şu olur deyip kestirip atmadı ben isteklerimi dile getirdim oda sagolsun bana olabilecekleri anlattı damla veya yuvarlak olabilecegini ilk muayenede söylüyor. Ameliyat günü cizim yapılıyor tekrar gözden geciliyor ve medicalciye en az 3 boy protez sparişi veriliyor tüm bunları hastane halediyor 1 2 saat icinde medicalcı protezlerle odaya gelip bilgi veriyor protezin ödemesini o an medicalcıye yapıyoruz. Ameliyat olduktan sonrada ertesi gün taburcu olmadan hemen önce hastaneye ödeme yapıyoruz tek tek neye kime nekadar ödendigine dahil belgeler veriliyor. Ameliyattan 4 5 gün sonra hastaneye gidiyorsun sargılar cıkıyor sporcu südyenine geciuorsum ben ısrarla korse götürdüm ve hic rahat edemedim. Yani bunlar benim yaşadıklarım bendeki sürec böyle oldu. Ameliyat olalı 43 gün oldu hiç bir şekilde protez varmış gibi hisetmiyorum icerde beni rahatsız eden birşey yok hep böyleymişim gibi

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…