Meme Büyütme Ameliyatı Olanlar/Olmayı Düşünenler (2022)

Çok teşekkür ederim🙏🏻Ben devlet hastanesinde oldum toplam 16 bin TL ödedim. Biraz dokum vardı kas altı 300 cc mentor yuvarlak protez takıldı. Siz oldunuz mu ameliyat
Hangi hastanede oldunuz ben özelden 25 bin fiyat aldım eğer memnunsaniz ve süreç uzun sürmüyor ise bende hastanede olmak isterim aradaki fiyat farkınada güzel Cicişler alırım. Memislerime ya 😊😊

Ameliyat sonrası ağrılar ne zaman geçer acaba bugün ikinci günüm🤔
15 günde toparlarsın ama ağrılar 1 aya kadar ara ara devam eder .. ilk bir hafta sonunda o ciddi ameliyat ağrısı hafiflicek.. daha rahat hareket ediceksin.. tabi bazı şeyler kişiden kişiye ve operasyonun sekline göre değişir.. kas altı mı kas üstü mü protezin büyüklüğü bile etkiler..

Çok teşekkür ederim🙏🏻Ben devlet hastanesinde oldum toplam 16 bin TL ödedim. Biraz dokum vardı kas altı 300 cc mentor yuvarlak protez takıldı. Siz oldunuz mu ameliyat
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle İstanbul’da mı oldunuz son durumunuz nasıl toparladınız mı? Kaç gün oldu

Merhabalar!
Burayı okuyarak ben de oldum. Kesinlikle tüm zorluğa değdi. Hatta neden daha önce yapmadım diye üzülüyorum.

CC ye doktora beğendiğim fotoları göstererek karar verdim. 160cm 50 kg 275 CC mentor HP koyuldu. Başta ödem varken çok iyiydi, şimdi muhtemelen gözüm alistigindan çok küçük geliyor. Herkese tavsiyem görsel üzerinden doktorun onerilerinden büyük olanı seçmeniz. Çünkü çok güzel bir his, onları çok sevdim şimdiden.

Benim de sorum 20 gün oldu daha fazla küçülürler mi? Hala biraz yukarıda duruyorlar. Aşağı indikçe alt kısım mı büyüyecek? Sizdeki değişim nasıl oldu?

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle İstanbul’da mı oldunuz son durumunuz nasıl toparladınız mı? Kaç gün oldume
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle İstanbul’da mı oldunuz son durumunuz nasıl toparladınız mı? Kaç gün oldu
Merhabalar ben ankarada oldum 4. Ayimdayim hiçbir agrim sızım yok çok şükür iki hafta içinde toparlanıyorsunuz zateb

sorularınız varsa yardımcı olmak isterim
Merhaba 18 Mayıs carsamba günü sabah saatlerinde ameliyat oldum 360 cc yuvarlak polytech yapildi fakat kolu yukarı kaldirdigimda sesler geliyor aradım. Doktor asistani ödem sıvıları dedi endişe edecek bir durum yok dedi zaten asistanlara ulaşabiliyorum sadece sizded de aynı duruma rastlandimi yada benim gibi bu dura rastlayan varmı aramızda endişe ediyorum

Merhaba 18 Mayıs carsamba günü sabah saatlerinde ameliyat oldum 360 cc yuvarlak polytech yapildi fakat kolu yukarı kaldirdigimda sesler geliyor aradım. Doktor asistani ödem sıvıları dedi endişe edecek bir durum yok dedi zaten asistanlara ulaşabiliyorum sadece sizded de aynı duruma rastlandimi yada benim gibi bu dura rastlayan varmı aramızda endişe ediyorum
Bendede vardı o ses ama cok taktıgım bir durum degildi oyuzden nezaman gecti bilmiyorum

X