Meme Büyütme Ameliyatı Olanlar/Olmayı Düşünenler (2022)

Merhaba kizlar, ben de sonunda 5 nisanda oluyorum ameliyati. Benim meme dokum az da olsa var ama sikintim armut seklinde olusu, yalanci sarkiklik dedi doktor. 170 boy, 59 kiloyum, b cup baslangicindayim. Cok dogal bir goruntu olsun istiyordum, ve takabildiginiz kadar kucuk takin dedim, 300 civari, damla, kas ustu olsun dedik simdilik ama bakalim ameliyatta ne takilacak:) cok heycanliyim bu arada.

Ekolde cenk melikoğluysa iyi araştırın bende ilk orayı düşünmüştüm sonra hakkındaki yorumları okuyunca vazgeçtim ben farklı bir doktorda yaptırdım çok memnunum doktorumdan
Merhaba hangi doktora nereye yaptırdınız acaba hala çok kararsızım 18 Nisan ameliyat tarihi aldım ekolden

merhabalar cumartesi günü ameliyatımı oldum. sargi ve bandajim cikti ama su an cok sert. kaslı meme goruntusu var. ne kadar sure sonra doğallaşır boyle kalmaz degilmi??.

merhabalar cumartesi günü ameliyatımı oldum. sargi ve bandajim cikti ama su an cok sert. kaslı meme goruntusu var. ne kadar sure sonra doğallaşır boyle kalmaz degilmi??.

Merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle ilk 7 gün iyileşme süreci yavaş ilerliyor sonrasında ivme kazanıyor. 2. Haftada görüntü normalleşmeye baslayacak ve 1 aya geldiğinde görüntü seni artık memnun etmeye başlayacak. Düşme ve kabarma dönemi başlıyor 1aydan itibaren. Yani protezin yerine oturması memenin kendini ödemler azaldıkça aşağıya dogru salması ve alt kısmın son formunu alırken kabarması..

Arkadaşlar minyon değilseniz 400-450den aşağısı küçük kalıyor tatmin etmiyor benden söylemesi . İki kez ameliyat oldum ben
Ben bu durumdayım tatmin etmedi. Çok kez doktoruma küçük olduğunu söyledim. Göğüs kafesimle alakalı olduğunu söyledi her defasında. 300cc takıldı, istediğim gibi kocaman durmuyor. Eskisinden kat kat iyi ama ben bunca parayı emeği bunun için mi verdim diye kafama takıyorum işte.

Merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle ilk 7 gün iyileşme süreci yavaş ilerliyor sonrasında ivme kazanıyor. 2. Haftada görüntü normalleşmeye baslayacak ve 1 aya geldiğinde görüntü seni artık memnun etmeye başlayacak. Düşme ve kabarma dönemi başlıyor 1aydan itibaren. Yani protezin yerine oturması memenin kendini ödemler azaldıkça aşağıya dogru salması ve alt kısmın son formunu alırken kabarması..
Ohhhh beeeeee aradıgım yorum nerdeyse ameliyat olduguma pişman olacaktım. Harikasınız

Merhaba dokunuz yok ve boyunuz uzun ben 161 boy 48 kilo ile 80 oldun. Damla silikon daha da dekoltesiz gösterecektir iyi düşünün yuvarlak ve ölçü açısından.
Merhaba boy kilo aynı size kaç cc takıldı ameliyatım mayosta ve 300cc 325 cc olabilir dedi doktorum

Merhaba bayanlar 15 gün önce bnde istanbulda oldum ameliyatimi şu anda gayet memnunum.375cc hp yuvarlak koyuldu mentor marka.cok arastrdim cok yuksek fiyatlar aldim en son burayi tercih ettim.375 ten büyük olmayacagini söyledi doktorum ama simdi bakiyorumda daha büyügünü zaten bbde ıstemezmisim tabi bu benim fizigimle alakali biraz zayif bi yapim var.

Merhaba Hacettepe hastanesinde oldum ilk bir hafta zorlu geçiyor sonrasında iyilesme dönemi hızlı ilerliyor benim dual plane oldu. Yatarken kalkarken birinin desteği şart kendi basınıza isteseniz de yapamıyorsunuz. Herhangi bir komplikasyon vs yaşamadım çok şükür. Bugun tam uç ay oldu kontrole gitcektim fakat covid oldum

Uç ay sonunda farkı anlayacaksınız bayagi yumuşuyor protez hic hissedilmiyor su an cansız manken gibisinizdir elinizle sıktığınızda bile kıpırdamıyordur eminim. Benim bugun tam uç ay oldu ve tam meme kivaminda yumuşadı

Operasyonunuza az kalmış, sevindim sizin için.
Ben henüz operasyona karar verme aşamasındayım:) bir doktorla görüşmedim.

Ege üniversitesinde hangi doktorla görüştüğünüzü özelden yazar mısınız?

Merhaba bayanlar 15 gün önce bnde istanbulda oldum ameliyatimi şu anda gayet memnunum.375cc hp yuvarlak koyuldu mentor marka.cok arastrdim cok yuksek fiyatlar aldim en son burayi tercih ettim.375 ten büyük olmayacagini söyledi doktorum ama simdi bakiyorumda daha büyügünü zaten bbde ıstemezmisim tabi bu benim fizigimle alakali biraz zayif bi yapim var.
Benimde 375 oldum 3hafta önce normale döndünüz mü masaja basladinizmi

Benimde 375 oldum 3hafta önce normale döndünüz mü masaja basladinizmi
Çok sukür normale döndüm sayilir pazartesi kontrolüm var o zamn masaja baslaticak sanirim doktorum.peki siz boyutundan memnunmusunuz.benim gögüs dokum cok minicik oldugu icin m.ediyorum insanlar burda 450cc 500 cc lerden bahsediyo gayet normal kücük bile diyen var.kafam karisiyo bazen cok iyi oldu daha büyügü olmazdi zaten ideal diorum bazende biraz daha buýük olabilirdi diyorum sizce?

Çok sukür normale döndüm sayilir pazartesi kontrolüm var o zamn masaja baslaticak sanirim doktorum.peki siz boyutundan memnunmusunuz.benim gögüs dokum cok minicik oldugu icin m.ediyorum insanlar burda 450cc 500 cc lerden bahsediyo gayet normal kücük bile diyen var.kafam karisiyo bazen cok iyi oldu daha büyügü olmazdi zaten ideal diorum bazende biraz daha buýük olabilirdi

X