- 13 Mayıs 2022
- 62
- 11
- 34
-
- Konu Sahibi 2Nota1Beste
Hangi hastanede oldunuz ben özelden 25 bin fiyat aldım eğer memnunsaniz ve süreç uzun sürmüyor ise bende hastanede olmak isterim aradaki fiyat farkınada güzel Cicişler alırım. Memislerime yaÇok teşekkür ederimBen devlet hastanesinde oldum toplam 16 bin TL ödedim. Biraz dokum vardı kas altı 300 cc mentor yuvarlak protez takıldı. Siz oldunuz mu ameliyat
Hangi tür protez kullandınız ve hangi markaÇok teşekkür ederim
Ameliyat sonrası ağrılar ne zaman geçer acaba bugün ikinci günüm
15 günde toparlarsın ama ağrılar 1 aya kadar ara ara devam eder .. ilk bir hafta sonunda o ciddi ameliyat ağrısı hafiflicek.. daha rahat hareket ediceksin.. tabi bazı şeyler kişiden kişiye ve operasyonun sekline göre değişir.. kas altı mı kas üstü mü protezin büyüklüğü bile etkiler..Ameliyat sonrası ağrılar ne zaman geçer acaba bugün ikinci günüm
Merhaba hangi marka protez takıldı acaba bende uygun ve güvenilir biyer arıyorum istanbulda 25.000 den baslıyo fiyatlar cok artmısBen Çorlu da devlet Hastanesi'nde yaptıracağım protez ve ameliyat ücreti toplami 17.500
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle İstanbul’da mı oldunuz son durumunuz nasıl toparladınız mı? Kaç gün olduÇok teşekkür ederimBen devlet hastanesinde oldum toplam 16 bin TL ödedim. Biraz dokum vardı kas altı 300 cc mentor yuvarlak protez takıldı. Siz oldunuz mu ameliyat
Mentor marka yüksek profil yuvarlak 375 CC prtotez takıldıMerhaba hangi marka protez takıldı acaba bende uygun ve güvenilir biyer arıyorum istanbulda 25.000 den baslıyo fiyatlar cok artmıs
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle İstanbul’da mı oldunuz son durumunuz nasıl toparladınız mı? Kaç gün oldume
Merhabalar ben ankarada oldum 4. Ayimdayim hiçbir agrim sızım yok çok şükür iki hafta içinde toparlanıyorsunuz zatebMerhaba, geçmiş olsun öncelikle İstanbul’da mı oldunuz son durumunuz nasıl toparladınız mı? Kaç gün oldu
Merhaba ben Ankara Hacettepe hastanesinde oldumHangi hastanede oldunuz ben özelden 25 bin fiyat aldım eğer memnunsaniz ve süreç uzun sürmüyor ise bende hastanede olmak isterim aradaki fiyat farkınada güzel Cicişler alırım. Memislerime ya
Ne kadar ücret ödediniz memnunmusunuzMerhaba ben Ankara Hacettepe hastanesinde oldum
Merhaba 18 Mayıs carsamba günü sabah saatlerinde ameliyat oldum 360 cc yuvarlak polytech yapildi fakat kolu yukarı kaldirdigimda sesler geliyor aradım. Doktor asistani ödem sıvıları dedi endişe edecek bir durum yok dedi zaten asistanlara ulaşabiliyorum sadece sizded de aynı duruma rastlandimi yada benim gibi bu dura rastlayan varmı aramızda endişe ediyorumsorularınız varsa yardımcı olmak isterim
Bendede vardı o ses ama cok taktıgım bir durum degildi oyuzden nezaman gecti bilmiyorumMerhaba 18 Mayıs carsamba günü sabah saatlerinde ameliyat oldum 360 cc yuvarlak polytech yapildi fakat kolu yukarı kaldirdigimda sesler geliyor aradım. Doktor asistani ödem sıvıları dedi endişe edecek bir durum yok dedi zaten asistanlara ulaşabiliyorum sadece sizded de aynı duruma rastlandimi yada benim gibi bu dura rastlayan varmı aramızda endişe ediyorum
Ocak ayında 16000 TL ye oldum ama fiyatlar artmıştır muhtemelenNe kadar ücret ödediniz memnunmusunuz
25 bine oldum abartılı artmış hemde en uygun fiyat diyebilirim bir çok doktor 36 binden aşağı yapmıyor iyi yaptırmışsin sen canım güle güle kullan hayırlı olsunOcak ayında 16000 TL ye oldum ama fiyatlar artmıştır muhtemelen