bana doktorum da hemşirem de günlük hayatınıza dönün hareket edin araba kullanın felan dedi ama ya. ayrıca nereye kayabilir ki? bi saat önce duş aldım, bikini dedim. görüntü inanılmaaz güzeldiiiiiiiÇok cesaretlisin elmalarBen 19.gunu bitirirken hala ameliya olduğumu unutmamış gibiyim ama bu demek değil ki çok ağrım var.Agridan hiç bir zaman kıvranmadım ama unutmadım da ben kollarımı korkudan pek oynatmıyorum.hani çok germeyin protez kaymasın diyorlar ya o açıdan ,biraz pimpirikli bir tipim
Maşallahbana doktorum da hemşirem de günlük hayatınıza dönün hareket edin araba kullanın felan dedi ama ya. ayrıca nereye kayabilir ki? bi saat önce duş aldım, bikini dedim. görüntü inanılmaaz güzeldiiiiiii
Bugun benimde 11.günüm ev süpürdüm tuvaşet banyo yıkadım hatta bulaşık makinesini boşalttımMaşallahbana kollarını omuzdan çok ayırma dedi.Bilmem nereye kayıyor bende bilmiyorum ilk 1 hafta sadece yemek yedim öz bakım yaptım,mutfakta tabak bile oynatmadım korkudan.2 hafta ise mutfağa girdim yemek yapma toparlama vs .Ama henüz ne süpürge vs hiç yapmadım korkuyorum Sen kendi doktorunu dinle sana öyle dediyse ,rahat ol en güzeli
Bugun benimde 11.günüm ev süpürdüm tuvaşet banyo yıkadım hatta bulaşık makinesini boşalttımbende nedense ameliyat olmamış gibiyim sadece gerginlik hissi var o da gün geçtikçe azalıyor. Doktorumun elimi hafifti yoksa ben mi çabuk toparladım bilemiyorum. Bugun yan yatmaya da başladım çok uzun süreli yatmıyorum ama yine de iyi geliyor Bu arada bana da doktorum kendini dinle vucudun izin verecek zaten neleri yapman gerektiğine demişti.
Bende bugun denedim kollarımı yukarı kaldırabiliyormuşumNe güzel bende makine boşaltıyorum.ama.üst raflara hiç uzanıp yerleştirmedim ama yapsam yaparım .Evi de 1.hafta süpürebilecek durumdaydım aslında ama yine ne olur ne olmaz henüz başlamadım.Neden bütün doktorlar farklı,kimisi rahat kimisi kuralcı Bana yan yatmaya hala izin vermedi doktorum,belki benim iyileşme sürecime,dikiş vs göre kurallar belirliyor
Bende meme altı kesisi protez var.Benim de prof.,1 ay dolsun da ben de kendimi rahatlatacağım insan 30 küsür sene sonra kavuşunca böyle oluyor galibaBende bugun denedim kollarımı yukarı kaldırabiliyormuşuminsam biraz tedirgin oluyor ama normal hayatıma ne kadar çabuk adapte olursam daha çabuk iyileşirim gibi hissediyorum. Bu arada sizde dikleştirme falan da var mı sadece meme altı kesisi mi var? Ben doktoruma baya güveniyorum kendisi profesör ve uzun yıllardır meme protezi yapıyor bilgisine güvendiğim için bende yavaş yavaş normal akışa döndüm
Aynen bende okulaAmeliyat olmamis gibiyim derken bende temizlik yapmiyorum cok zorlamiyorum:) ama sifona basiyorum, araba kapisi acip kapatiyorum. Benimde gerginlik hissim cok var, dun ilk kez biraz uyuyabildim. Yarin da okuka gidecegim, ogretmenim:) raporu uzatmak istemedim zaten bunaldim biraz bu durumdan. Ozgur olmak istiyorum artik:)
Kaç cc koyulduBende meme altı kesisi protez var.Benim de prof.,1 ay dolsun da ben de kendimi rahatlatacağım insan 30 küsür sene sonra kavuşunca böyle oluyor galiba
300 altı 280 e 290Kaç cc koyuldu
Bana da 250 cc koyuldu. Daha önce emzirme sonrası memelerim yok olmuştu resmen300 altı 280 e 290
Benimde zaten yok gibilerdi emzirme sonrası çok daha kötü oldular.Yani şu an memnunum açıkçası daha fazlasını minyon olmadığım halde kaldiramazdım,bunda bile nasıl gerginlik yaşadım.Ekstra push up la olan görüntünün bence 1.5 2 katı şu anda.Boyle kalırlar ise ideal.Daha büyük bir protezle silikon taktırdığımı anlamayan kalmazdı dışarıdan bileBana da 250 cc koyuldu. Daha önce emzirme sonrası memelerim yok olmuştu resmensiz boyuttan memnunmusunuz
Bende aynı sizin gibiydim olmayan memeler emzirme sonrası resmen dümdüz oldular bir de içi boşalmış gibilerdi. Beni en cok rahatsız eden de oydu formu bozulmuştu. Ben baya minyon biriyim göğüs kafesim de dar zaten ölçüm yapıldı gögüs altından 10 cm demişti. Göğüs cebimin aldığı en büyüğü koymus ben suan cok memnunumBenimde zaten yok gibilerdi emzirme sonrası çok daha kötü oldular.Yani şu an memnunum açıkçası daha fazlasını minyon olmadığım halde kaldiramazdım,bunda bile nasıl gerginlik yaşadım.Ekstra push up la olan görüntünün bence 1.5 2 katı şu anda.Boyle kalırlar ise ideal.Daha büyük bir protezle silikon taktırdığımı anlamayan kalmazdı dışarıdan bilesiz memnun musunuz
Bende aynı sizin gibiydim olmayan memeler emzirme sonrası resmen dümdüz oldular bir de içi boşalmış gibilerdi. Beni en cok rahatsız eden de oydu formu bozulmuştu. Ben baya minyon biriyim göğüs kafesim de dar zaten ölçüm yapıldı gögüs altından 10 cm demişti. Göğüs cebimin aldığı en büyüğü koymus ben suan cok memnunum
bence ameliyat anında karar vermeyin. denetme yaptırmayın. deneme enfekte riskini arttıran bişey. ben desteksiz denedim, bikini değil de bikini altındaki göğüs duruşu şahane. kaç cc de yapsanız bikine de harika görünecek
Yani doktor ameliyat esnasında 275’ten 350 cc’ye kadar yanımda olacak hangisi güzel olursa ona orda karar vereceğim dedi, yanlardan taşmasını istemem dedi. Benim de cc açısından hiç bir fikrim yok. 168 cm boy, 60-61 kiloyum. Meme dokum var sanırım, kas üstü ve meme ucundan yapacak ameliyatı. Çok küçük olmasını istemiyorum onca sıkıntıya değsin. Tabi ki çok büyük de olmasın aşırı dikkat çekecek bişey de istemem. Bir de büyük olursa ilerde de sırt ağrısı vs de yapabilir. Orta karar, yeterli dalgınlıkta olsun istiyorum.bence ameliyat anında karar vermeyin. denetme yaptırmayın. deneme enfekte riskini arttıran bişey. ben desteksiz denedim, bikini değil de bikini altındaki göğüs duruşu şahane. kaç cc de yapsanız bikine de harika görünecek
ya bu denemeler komik geliyor bana. size denediklerini kime denediler başka? size denediklerini kime takacaklar başka? sağlıklı gelmiyor bana. realselften bakın ben boyuma kiloma yakın kızları takip ettim oldum. 1.68 ise 325/350 bence ideal. şık durur. 270 denemesine gerek yok.Yani doktor ameliyat esnasında 275’ten 350 cc’ye kadar yanımda olacak hangisi güzel olursa ona orda karar vereceğim dedi, yanlardan taşmasını istemem dedi. Benim de cc açısından hiç bir fikrim yok. 168 cm boy, 60-61 kiloyum. Meme dokum var sanırım, kas üstü ve meme ucundan yapacak ameliyatı. Çok küçük olmasını istemiyorum onca sıkıntıya değsin. Tabi ki çok büyük de olmasın aşırı dikkat çekecek bişey de istemem. Bir de büyük olursa ilerde de sırt ağrısı vs de yapabilir. Orta karar, yeterli dalgınlıkta olsun istiyorum.
Denemeyi bence de yerleştirerek yapması sağlıklı değil bunu soracağımya bu denemeler komik geliyor bana. size denediklerini kime denediler başka? size denediklerini kime takacaklar başka? sağlıklı gelmiyor bana. realselften bakın ben boyuma kiloma yakın kızları takip ettim oldum. 1.68 ise 325/350 bence ideal. şık durur. 270 denemesine gerek yok.
Aynı boy ve kg lerdeyiz ,bana 300 demişti ,ben 350 olsun dedim denerim sığabilir de olmayabilir da dedi doktorum ama 300 altı ile çıktımYani doktor ameliyat esnasında 275’ten 350 cc’ye kadar yanımda olacak hangisi güzel olursa ona orda karar vereceğim dedi, yanlardan taşmasını istemem dedi. Benim de cc açısından hiç bir fikrim yok. 168 cm boy, 60-61 kiloyum. Meme dokum var sanırım, kas üstü ve meme ucundan yapacak ameliyatı. Çok küçük olmasını istemiyorum onca sıkıntıya değsin. Tabi ki çok büyük de olmasın aşırı dikkat çekecek bişey de istemem. Bir de büyük olursa ilerde de sırt ağrısı vs de yapabilir. Orta karar, yeterli dalgınlıkta olsun istiyorum.