- 5 Kasım 2010
- 516
- 134
Ayyy yumuşama hakkında darısı başımaKızlar ödem gidince baya farkediyor:) 75 d idim c ye düşmüş olabilirim:d ikinci haftadaki gibi kalsaydı keşke büyüktü baya ama şuan küçük. 230 ccydi. Henüz doğurmadım diye büyük risk edemedim zaten. Benim silikon indi aşağı sayılır uçları kalktı. Çok da yumuşadı gerçek meme gibi dokununca anlamıyorum bazen silikon olduğunu.
Maşallah sürecin çok hızlı gerçekleşmiş ,doğal olması sevindirici ... Ödemlerinde çok hızlı inmiş,senin dokun varmıydıKızlar ödem gidince baya farkediyor:) 75 d idim c ye düşmüş olabilirim:d ikinci haftadaki gibi kalsaydı keşke büyüktü baya ama şuan küçük. 230 ccydi. Henüz doğurmadım diye büyük risk edemedim zaten. Benim silikon indi aşağı sayılır uçları kalktı. Çok da yumuşadı gerçek meme gibi dokununca anlamıyorum bazen silikon olduğunu.
Burun ameliyati oldum onda da odemlerim bir haftada indi. Esim dokunuyor gercek meme diyor. Benim arkadasim bes yil once akin demiralaya oldu 160 cc ama hic memesi yoktu. En son bulustugumuzda dokundum meme dokusu o kdr guzel ve gercekciydi ki silikon onyargim kirildi hemen yaptirdim. Herkesinki yumusuyor yani er yada gec. Dokum cok azdi benimMaşallah sürecin çok hızlı gerçekleşmiş ,doğal olması sevindirici ... Ödemlerinde çok hızlı inmiş,senin dokun varmıydı
Selam lar, tubuler memede kas altina yapılmıyor mus demişti benim doktorum, benimkiside tubuler memeymis. Bununla ilgili sizin bir bilginiz varmi? Siz oldunuzmu ameliyatı?Bende çok çekindim benim de tübüler ve azıcık dı,espri yaptım açarken yok ama neyi çekeceksiniz bilmiyorum vs diye kendimi rahatlatmak adına
Bana da kas üstü yapıldı,kendisi yönlendirdi,mantıken dışta memeyi saran bantlar ve sarkıklık var.Selam lar, tubuler memede kas altina yapılmıyor mus demişti benim doktorum, benimkiside tubuler memeymis. Bununla ilgili sizin bir bilginiz varmi? Siz oldunuzmu ameliyatı?
Burun ameliyati oldum onda da odemlerim bir haftada indi. Esim dokunuyor gercek meme diyor. Benim arkadasim bes yil once akin demiralaya oldu 160 cc ama hic memesi yoktu. En son bulustugumuzda dokundum meme dokusu o kdr guzel ve gercekciydi ki silikon onyargim kirildi hemen yaptirdim. Herkesinki yumusuyor yani er yada gec. Dokum cok azdi benim
Başladı ama hala tam meme gibi değil ama hergün gelişme varBurun ameliyati oldum onda da odemlerim bir haftada indi. Esim dokunuyor gercek meme diyor. Benim arkadasim bes yil once akin demiralaya oldu 160 cc ama hic memesi yoktu. En son bulustugumuzda dokundum meme dokusu o kdr guzel ve gercekciydi ki silikon onyargim kirildi hemen yaptirdim. Herkesinki yumusuyor yani er yada gec. Dokum cok azdi benim
Anladim pekii, sarkık lik var dediniz, ameliyat öncesinden mi bahsettiniz , yoksa suan mi?Bana da kas üstü yapıldı,kendisi yönlendirdi,mantıken dışta memeyi saran bantlar ve sarkıklık var.
Yo tübüler memenin genel formundan bahsediyorum,benim tekinde vardı, dikleştirme olmadan protezle toparlandıAnladim pekii, sarkık lik var dediniz, ameliyat öncesinden mi bahsettiniz , yoksa suan mi?
Anladim :) çok güzelYo tübüler memenin genel formundan bahsediyorum,benim tekinde vardı, dikleştirme olmadan protezle toparlandı
Ayyy çok sevindim :) anlat biraz ben de bugün 15. Günümdeyimkızlar ben iyileştim:)
Bir ayi tamamladim. Iyilesme 3. Haftada hizlanmaya basladi. Memelerimin odemi gitti kuculdu:) sporcu sutyenini sadece gece Takiyorum, geceleri sutyensiz uyuyamiyorum rahat ama sabahlari balensize gectim. Agrim yok hafif yan yatiyorum ama eski rahatligim yok tabi:) memelerim cok guzel elbiseler cok daha guzel duruyor uzerimde.Ayyy çok sevindim :) anlat biraz ben de bugün 15. Günümdeyimdaha rahat hissediyorum çok şiş hissetmiyorum artık. Ama kaşıntım çok fazla, alerji mi oldum bilmiyorum, sporcu sütyeniyle yerleşiğim için mi oluyor anlayamadım. Yan yatabiliyor musun? Bugün kaçıncı günün?
Çok sevindim gelmiş geçmiş olsunBir ayi tamamladim. Iyilesme 3. Haftada hizlanmaya basladi. Memelerimin odemi gitti kuculdu:) sporcu sutyenini sadece gece Takiyorum, geceleri sutyensiz uyuyamiyorum rahat ama sabahlari balensize gectim. Agrim yok hafif yan yatiyorum ama eski rahatligim yok tabi:) memelerim cok guzel elbiseler cok daha guzel duruyor uzerimde.
Hayır olmadı:)Çok sevindim gelmiş geçmiş olsunBenim de her geçen gün küçülüyorlar gibi geliyor ya da gözüm mü alışıyor bilmiyorum. Regl döneminde ekstra hassasiyet ya da şişliğin oldu mu? Benim de regl dönemim yaklaşıyor da