meme ameliyatından çok korkuyorum lütfen yardım

Ayyy yumuşama hakkında darısı başıma Benim 360 cc kas üstü, çok inmez inşallah şu an semsert taş gibi.

Maşallah sürecin çok hızlı gerçekleşmiş ,doğal olması sevindirici ... Ödemlerinde çok hızlı inmiş,senin dokun varmıydı

Maşallah sürecin çok hızlı gerçekleşmiş ,doğal olması sevindirici ... Ödemlerinde çok hızlı inmiş,senin dokun varmıydı
Burun ameliyati oldum onda da odemlerim bir haftada indi. Esim dokunuyor gercek meme diyor. Benim arkadasim bes yil once akin demiralaya oldu 160 cc ama hic memesi yoktu. En son bulustugumuzda dokundum meme dokusu o kdr guzel ve gercekciydi ki silikon onyargim kirildi hemen yaptirdim. Herkesinki yumusuyor yani er yada gec. Dokum cok azdi benim

Bende çok çekindim benim de tübüler ve azıcık dı,espri yaptım açarken yok ama neyi çekeceksiniz bilmiyorum vs diye kendimi rahatlatmak adına
Selam lar, tubuler memede kas altina yapılmıyor mus demişti benim doktorum, benimkiside tubuler memeymis. Bununla ilgili sizin bir bilginiz varmi? Siz oldunuzmu ameliyatı?

Selam lar, tubuler memede kas altina yapılmıyor mus demişti benim doktorum, benimkiside tubuler memeymis. Bununla ilgili sizin bir bilginiz varmi? Siz oldunuzmu ameliyatı?
Bana da kas üstü yapıldı,kendisi yönlendirdi,mantıken dışta memeyi saran bantlar ve sarkıklık var.

Başladı ama hala tam meme gibi değil ama hergün gelişme var

kızlar ben iyileştim:)
Ayyy çok sevindim :) anlat biraz ben de bugün 15. Günümdeyim daha rahat hissediyorum çok şiş hissetmiyorum artık. Ama kaşıntım çok fazla, alerji mi oldum bilmiyorum, sporcu sütyeniyle yerleşiğim için mi oluyor anlayamadım. Yan yatabiliyor musun? Bugün kaçıncı günün?

Bir ayi tamamladim. Iyilesme 3. Haftada hizlanmaya basladi. Memelerimin odemi gitti kuculdu:) sporcu sutyenini sadece gece Takiyorum, geceleri sutyensiz uyuyamiyorum rahat ama sabahlari balensize gectim. Agrim yok hafif yan yatiyorum ama eski rahatligim yok tabi:) memelerim cok guzel elbiseler cok daha guzel duruyor uzerimde.

Çok sevindim gelmiş geçmiş olsun Benim de her geçen gün küçülüyorlar gibi geliyor ya da gözüm mü alışıyor bilmiyorum. Regl döneminde ekstra hassasiyet ya da şişliğin oldu mu? Benim de regl dönemim yaklaşıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…