meme ameliyatından çok korkuyorum lütfen yardım

elmalar

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
149
42
32
arkadaşlar merhaba.
31 ağustosta benim meme ameliyatım var. boyum 1.52 kilom 45, o yüzden 255 yada 270 düşünüyorum ölçülerde. ancak ağrısı, sızısı çok korkutuyor. daha küçük cc daha az acı mı demek? aynı zamanda spor hayatımı etkileyecek diye çekiniyorum. olanlar spor yapabiliyor mu?
inanın şeymayı hayran hayran izliyorum, büyük cc silikon ve çok güzel spor yapıyor. onun ameliyatı çok başarılı mı geçti demek bu? tecrübelerinizden bahsederseniz çok sevinirim.

Vücut ölçülerimiz neredeyse aynı. Benimki 300 cc idi. Evet çok ağrı oldu ama 4. aya girmek üzereyim spor yapabiliyorum

Bu ameliyat zor bir ameliyat. Size toz pembe yalanlar söyleyenler maalesef yalan söylemiş olur. Çok iyi bir refakatçiniz olmalı. Ben 3. Ayımda barfiks çekmeye çalışmıştım ve sanki dikişlerim ayrılıyor gibi hissetmiştim ve 1.5 ay olduğunda denize girdiğimde kulaç atamamıştım. Çok şükür ki 1. Yılımda her şeyi yapabiliyorum. Biraz zaman isteyen bir süreç. Ağır antremanlar için ilk 6 ay zor olur diye düşünüyorum

Bence düşündüğün cc küçük pişman olursun diye düşünüyorum .
kas altı olan ve spor yapan arkadaş var , kas üstüne geçmeyi düşünüyor..
Bu arada ben kas üstü oldum 400 cc çok rahat bi süreç geçirdim . 2 ay oldu protezlerimle bütünleştik .

Kas altı olacaksanız protez büyük de olsa küçük de olsa fark etmez ağrı olur. Spor tabi ki yapabilirsiniz iyileştikten sonra.. Hiçbir şeyi engellemiyor protez.
ağrı olur, burun ameliyatı da oldum biraz sızıyla geçirdim. ama memeden ölesiye korkuyorum. anestezi bana dokunmadı kusmadım daha önce ama ya bu kez kusarsam, çok zorlanırım vs vs çok korkuyorum

çok teşekkür ederim. 1 sene ağır spor yapmayı düşünmüyorum ama hafif fitness yapabilirim. sadece bir daha hiçbirşey eskisi gibi olmayacak, hem bir yanım engelli kalacak şekilde hissediyorum ve bu çok korkutuyor.

çok sarkık memelerim. kas üstü bana imkansız.

dual plane'de kasiniz kesilecegi icin musluk acarken vs biraz rahatsizlik hissedebilirsiniz. implantsiz diklestirmeyi dusundunuz mu?

sizebüyük oldu mu 300 cc?
Ben tamamen doktora bırakmıştım kaç cc olduğuna o karar verdi . Vücudumla orantılı olsun demiştim. İlk ay gözüme aşırı büyük görünüyorlardı çok pişman olmuştum ama ödemleri gidince küçüldü çok güzel oldu ve hiç de düşündüğüm gibi büyük durmuyor . Aslında tam olması gerektiği gibi duruyor

Şöyle ki ameliyatımı olalı bir yıl olmasına rağmen hala kendi göğsümmüş gibi hissetmiyorum. Yani bir yere çarptığımda, yan yattığımda ister istemez silikon olduğunu hissediyorsunuz. Ben hala yüzüstü uyumuyorum mesela çünkü silikonlar koltuk altlarıma kayıyor. Ama öyle engelli gibi hissedeceğiniz bir durum yok çünkü normal hayattaki çoğu şeyi yine yapabiliyorum. Tıpkı şeyma gibi..

Benimde ameliyatıma bugünü saymazsak son 2 gün.İnsan elbet korkuyor ameliyat sonuçta.İnsan diş çektirince bile ağrısı sızısı oluyor.Yıllarca hergün neden memem yok diye düşündüm,mecbur ağrıya katlanıp bir süre ameliyata gireceğim inşallah.Bu arada benim meme olmamasına rağmen ben yüz üstü hiç yatamam mesela meme.ucum acır belki tübüler meme olduğundan ona pek takılmıyorum.o.açıdan ama tabi bende çok sorguladım artık hep hareketlerim.kısıtlanacakı diye ama burda birçok kişi artık onlar benim.parçam.diyor.İnşallah bende sağlıkla sıhhatle atlatıp tecrübelerimi paylaşabilirim.

yüz üstü yatamamanız boyutunuzla alakalı olabilir mi?

şimdiden çok geçmiş olsun detayları müsait olduğunuzda paylaşın lütfen

300 cc takıldı ikisine de. Sonuçta içimde silikon olduğu için yüz üstü yattığımda yanlara kayıyor
Konuyla alakasız ama örneğin 10-15 kiloluk bir ağırlığı ne zaman kaldırabilirim acaba ? 42 gün oldu ben olalı ama yine de tereddüt ediyorum sıkıntı çıkar diye bir şeyleri kaldırırken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…