meme ameliyatından çok korkuyorum lütfen yardım

Bana da dren takıldı memenin yan taraflarında oluyor. Bende bir gün kaldı ameliyat olduğum gün o da sabah hastaneden cıkarken drenlerimi de çıkarmışlardı.

Bana takmadı zekeriya acaba neden
Her doktor farklı yapıyor ama bence dren olması sağlıklı bişey. O drenler çıkarken 30-40 ml kan vardı içinde. O kanın dışarı akması daha sağlıklı ve güvenli geliyor bana ama tabi dediğim gibi her doktor farklı bir sey uyguluyor.

Arkadaslar gecmis olsun bende 10.gunum kas ustu yaptirdim.. tamamen iyilesmis degilim sizler bu gunlerde ne durumdaydiniz?

Vücutta, karında çok ödem oluyor mu? Benim de en büyük korkularımdan biri o, zaten belim ince değil bi de o ödemler
Bende de dikleştirme+kas üstü protez olacak. Bugün meme usg çektireceğim, o kadar çirkinler ki nasıl açıp usg çektiririm bilmiyorum

Bende çok çekindim benim de tübüler ve azıcık dı,espri yaptım açarken yok ama neyi çekeceksiniz bilmiyorum vs diye kendimi rahatlatmak adına

Bende çok çekindim benim de tübüler ve azıcık dı,espri yaptım açarken yok ama neyi çekeceksiniz bilmiyorum vs diye kendimi rahatlatmak adına
Neyse ki bundan da kurtuldum, bir sorun da yokmuş çok şükür. Ameliyata bir adım daha yaklaştım demektir Çok heyecanlıyım, tek aklıma takılan bugünkü genel cerrah muayene ederken “hem dikleştirme hem protez olacak meme başı da küçültülecek” dediğimde “zor bir ameliyat umarım güzel yaparlar” dedi Bir de ben doktorumun önceki hastalarından örnekler görmedim hiç, sosyal medyada paylaşmıyor, muayenede de sadece 3 boyutlu programda benimkilerin şeklini gösterdi. Görmeyi talep etmek gerekiyor mu? Doktoruma çok güvendim elektriğimiz de tuttu, zaten güvendiğim birinin referansıyla gitmiştim, o kişi yaptırmış yıllar önce aynı doktora.

Benim doktorumun da sosyal medyada paylaştığı bir platform yoktu ama kendi bilgisayarından gösterdi.Bana da başta meme ucu küçültülecek dendi dikleştirme de olabilirdi ,ben meme ucu istemedim ,farklı idi birbirinden ama şimdi protez den sonra aradaki fark beni rahatsız etmiyor.Sizde de tübüler meme sorunumu var genelde onda meme başı sorunu oluyor?Ben de ultrasondan sonra rahatlamıştım tam tarih neydi

16 Eylülde ameliyat olacağım bir aksilik olmazsa. Tübüler meme sorunu bendeki de. Hatta küçülttükten sonra da bir miktar yine büyüyecektir dedi. Siz neden istemediniz his kaybı vs açısından mı? Benim gözüme çok büyük geliyor aerola kısmı. Bir de ben artık başka çocuk düşünmediğim ve emzirmeyeceğim için rahat davranıyorum, süt kanallarına zarar gelmesi beni etkilemeyecek.

Çok az kalmış Ben de daha emzirme düşünmüyorum ama biraz korktum belki de ,eskiden evet büyük görünüyor şu çünkü meme dokusu azdı ve resmen meme bir baştan oluşuyor gibiydi.Artik meme +aerola olunca hiç kötü durmuyor bence,mesela internetten bulursam benzer foto atayım buraya

E elmalar nasıl oldun? Ağrılar nasıl görüntü nasıl? Benim de az bir zaman kaldı ameliyata, çok heyecanlıyım. Kaçıncı günde görebiliyoruz yeni memeleri?

E elmalar nasıl oldun? Ağrılar nasıl görüntü nasıl? Benim de az bir zaman kaldı ameliyata, çok heyecanlıyım. Kaçıncı günde görebiliyoruz yeni memeleri?
ben hiç ameliyat olmamış gibiyim :) neden bilmiyorum ama burun ameliyatımda da çok hızlı ayaklandım. ilk gün hiç ağrım olmadı ama ben kustum bişey yedikçe. 2 gün uyuması zordu çünkü yastığı ayarlayamadık ve sırt üstü olunca kaslar geriliyor. 3. gün bu hafifledi, dün avm gezdim eşimle ve iyi uyudum. bir yardımcınız olsun. 3. gün sargılar çıktı gördüm, duşumu aldım. ben kollarımı kaldırabiliyorum, yemek yapabiliyorum, kapı açıp kapatabiliyorum. hareketlerim hiç kısıtlı değil. ama 230 cc taktırdım, bana göre ideal ama genele göre küçük, bu da bir etken olabilir. dikleştirme de var bende. dün hafif zıpladım, ne olacak merak ettim, aman allahım korkunçtu :) sadece spora dönmek için sabırsızlanıyorum.

Çok cesaretlisin elmalarBen 19.gunu bitirirken hala ameliya olduğumu unutmamış gibiyim ama bu demek değil ki çok ağrım var.Agridan hiç bir zaman kıvranmadım ama unutmadım da ben kollarımı korkudan pek oynatmıyorum.hani çok germeyin protez kaymasın diyorlar ya o açıdan ,biraz pimpirikli bir tipim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…