Bende en son 3.hafta da gittim sağ da ödem var demişti aynı şeyleri bugün dahil yaşadım sağ kasılıyor kramp memenin kendisi de ara ara ağrıyorKızlar 3 hafta oldu benimde nerdeyse bugün kontrole gittim hala çok ödemli dediler ve göğsüme kramp girer gibi ağrılar oluyor uzanıp kalktığımd
Evet masaja başla dedi ,üstten bastır yandan birleştir dedi ama daha çok ayrıntı bilmek lazımDoktorunuz masaj önerdimi kızlar peki kasılmalar için ?
Ben doktoruma sordum masaj yapimmi krem falan süreyimmi diye hiçbişeye gerek yok dediEvet masaja başla dedi ,üstten bastır yandan birleştir dedi ama daha çok ayrıntı bilmek lazım
Aslında ben doktoruma sordum masaja gerek var mı diye, o da şöyle yap diye anlattı. Pek uzun dakikalar sayılmaz çünkü bende tam bilmiyorumBen doktoruma sordum masaj yapimmi krem falan süreyimmi diye hiçbişeye gerek yok dedibende yapmadım masaj kaç dakika yapıyosunuz işe yarıyormu?
Banada elinle sağa sola oynatabilirsin artık korkmana gerek yok demişti. Ben kantaron yağı sürüyorum her gece, sürerkende elimle masaj yapıyorum biraz biraz ama tabi tedirgin oluyorum bişey olur diye baya yumusak hareketlerle yapıyorumAslında ben doktoruma sordum masaja gerek var mı diye, o da şöyle yap diye anlattı. Pek uzun dakikalar sayılmaz çünkü bende tam bilmiyorumgünde 2 kere iz kremimi sürüp ilk günden beri kullandığm Arnica kremi sürüyorum,sonra bir iki üstten ovup bir 5 kere birleştiriyorum.İnternette çok farklı masaj videoları var korkarım onları yapmaya baya sağa sola yukarı protezi oynatıyorlar.Daha tecrübeliler varsa bizi aydınlatsın
Bana sakın dışarı doğru itme dedi ama yani koltukaltı yönünde.Benim krem bitmek üzere sarı kantaronu meme yüzeyine sürmenin bir zararı yoksa alayım bende,forumlarda okumuştum da herşeyi sürmeyin etkileşim olur yazmışlardı, sarı kantaronu sordun mu birde kıllanma yapar mı acaba?Banada elinle sağa sola oynatabilirsin artık korkmana gerek yok demişti. Ben kantaron yağı sürüyorum her gece, sürerkende elimle masaj yapıyorum biraz biraz ama tabi tedirgin oluyorum bişey olur diye baya yumusak hareketlerle yapıyorumaslında ilk güne oranla daha yumuşaklar zamanla normal meme kıvamına yakın hale gelecekler sanırım
Ben de memeleri birleştirme yönünde ittiriyorum biraz. Kantaronu bana bi arkadasımın annesi yapmıştı tamamen doğal bir yağ ve benüm dükiş izlerime çok iyi geldi o gerginliğini aldı. Ama kıllanma yaparmı bende bilmiyorumBana sakın dışarı doğru itme dedi ama yani koltukaltı yönünde.Benim krem bitmek üzere sarı kantaronu meme yüzeyine sürmenin bir zararı yoksa alayım bende,forumlarda okumuştum da herşeyi sürmeyin etkileşim olur yazmışlardı, sarı kantaronu sordun mu birde kıllanma yapar mı acaba?
Kantaronu aslında.cok duydum ama doktora gidişimde soracaktım unuttum,iz kremi kullanmıyor musun ayrı olarak?Ben de memeleri birleştirme yönünde ittiriyorum biraz. Kantaronu bana bi arkadasımın annesi yapmıştı tamamen doğal bir yağ ve benüm dükiş izlerime çok iyi geldi o gerginliğini aldı. Ama kıllanma yaparmı bende bilmiyoruminşallah yapmaz
Benim doktorum da masaj önermedi sadece ilk zamanlar üç kere elimle daire yapmamı söylemişti o kadar. Sizin doktorunuz masaj önermemişse yapmayın her doktorun tekniği söylediği farklı sanırımBen doktoruma sordum masaj yapimmi krem falan süreyimmi diye hiçbişeye gerek yok dedibende yapmadım masaj kaç dakika yapıyosunuz işe yarıyormu?
Zaten bende masaj yapmıyorum yağ sürerken hafifçe ovuyorumBenim doktorum da masaj önermedi sadece ilk zamanlar üç kere elimle daire yapmamı söylemişti o kadar. Sizin doktorunuz masaj önermemişse yapmayın her doktorun tekniği söylediği farklı sanırım
Merhaba , çıkarırken ağrı oldu mu Direni ,beni çok korkutuyorEvet 3. Gün bugün. Ağrı kesici hap alıyorum artık sanırım hastanede verdikleri güçlüydü ve etkileri geçti. Diren takmadı ama burnumu yaptırdığımda diren vardı kıl gibi ince boru diyeyim. Kanı dışarı veriyor
Dren cikarken herhangi bir acı olmuyor hatta iyiki var çıktıktan sonra ödem kolay atılmıyor sankiMerhaba , çıkarırken ağrı oldu mu Direni ,beni çok korkutuyor
Hayır saniyelik bişey zaten korkulacak bişey yokMerhaba , çıkarırken ağrı oldu mu Direni ,beni çok korkutuyor
Ohhh çok tşk ederim :)Dren cikarken herhangi bir acı olmuyor hatta iyiki var çıktıktan sonra ödem kolay atılmıyor sanki
Hayır acımıyor, çıkışı çok rahatlatıcı bir şey. Ödem kontrolü açısından da bence süper bişey. Hastanede memelerim nerdeyse hiç şişmedi.Merhaba , çıkarırken ağrı oldu mu Direni ,beni çok korkutuyor
Peki mezura ile ölçmüşmüydün sana öyle geliyor olmasın?gittikçe küçülüyor memelerim durduramıyourm şuan baya pişman olmaya başladım
Nasılsın kaç gün oldu? Benim bugün 8. Günüm, çok sert ve şişler. Şu an 80C ve ben de küçülmesini istemiyorum. Senin ne kadar inme oldu ödemler azaldıkçagittikçe küçülüyor memelerim durduramıyourm şuan baya pişman olmaya başladım