meme ameliyatından çok korkuyorum lütfen yardım

Kızlar 3 hafta oldu benimde nerdeyse bugün kontrole gittim hala çok ödemli dediler ve göğsüme kramp girer gibi ağrılar oluyor uzanıp kalktığımd
Bende en son 3.hafta da gittim sağ da ödem var demişti aynı şeyleri bugün dahil yaşadım sağ kasılıyor kramp memenin kendisi de ara ara ağrıyor

Ben doktoruma sordum masaj yapimmi krem falan süreyimmi diye hiçbişeye gerek yok dedi bende yapmadım masaj kaç dakika yapıyosunuz işe yarıyormu?
Aslında ben doktoruma sordum masaja gerek var mı diye, o da şöyle yap diye anlattı. Pek uzun dakikalar sayılmaz çünkü bende tam bilmiyorum günde 2 kere iz kremimi sürüp ilk günden beri kullandığm Arnica kremi sürüyorum,sonra bir iki üstten ovup bir 5 kere birleştiriyorum.İnternette çok farklı masaj videoları var korkarım onları yapmaya baya sağa sola yukarı protezi oynatıyorlar.Daha tecrübeliler varsa bizi aydınlatsın

Banada elinle sağa sola oynatabilirsin artık korkmana gerek yok demişti. Ben kantaron yağı sürüyorum her gece, sürerkende elimle masaj yapıyorum biraz biraz ama tabi tedirgin oluyorum bişey olur diye baya yumusak hareketlerle yapıyorum aslında ilk güne oranla daha yumuşaklar zamanla normal meme kıvamına yakın hale gelecekler sanırım

Bana sakın dışarı doğru itme dedi ama yani koltukaltı yönünde.Benim krem bitmek üzere sarı kantaronu meme yüzeyine sürmenin bir zararı yoksa alayım bende,forumlarda okumuştum da herşeyi sürmeyin etkileşim olur yazmışlardı, sarı kantaronu sordun mu birde kıllanma yapar mı acaba?

Ben de memeleri birleştirme yönünde ittiriyorum biraz. Kantaronu bana bi arkadasımın annesi yapmıştı tamamen doğal bir yağ ve benüm dükiş izlerime çok iyi geldi o gerginliğini aldı. Ama kıllanma yaparmı bende bilmiyorum inşallah yapmaz

Kantaronu aslında.cok duydum ama doktora gidişimde soracaktım unuttum,iz kremi kullanmıyor musun ayrı olarak?

Ben doktoruma sordum masaj yapimmi krem falan süreyimmi diye hiçbişeye gerek yok dedi bende yapmadım masaj kaç dakika yapıyosunuz işe yarıyormu?
Benim doktorum da masaj önermedi sadece ilk zamanlar üç kere elimle daire yapmamı söylemişti o kadar. Sizin doktorunuz masaj önermemişse yapmayın her doktorun tekniği söylediği farklı sanırım

Benim doktorum da masaj önermedi sadece ilk zamanlar üç kere elimle daire yapmamı söylemişti o kadar. Sizin doktorunuz masaj önermemişse yapmayın her doktorun tekniği söylediği farklı sanırım
Zaten bende masaj yapmıyorum yağ sürerken hafifçe ovuyorum bende acaba bi benim doktorummu masaj vermedi diye düşünmüştüm

Merhaba , çıkarırken ağrı oldu mu Direni ,beni çok korkutuyor

Kızlar ödem gidince baya farkediyor:) 75 d idim c ye düşmüş olabilirim:d ikinci haftadaki gibi kalsaydı keşke büyüktü baya ama şuan küçük. 230 ccydi. Henüz doğurmadım diye büyük risk edemedim zaten. Benim silikon indi aşağı sayılır uçları kalktı. Çok da yumuşadı gerçek meme gibi dokununca anlamıyorum bazen silikon olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…