- 1 Temmuz 2020
- 322
- 393
Yağ sürünce kıyafete sütyene bulaşmıyor mu ? Yağ emilmiyor yaKızlar nasılsınız bende güncelleme yapayım bugun 22. Gün. Ben tamamen normal hayata döndüm 3 hafta korse sütyen taktım ve dün cıkardım. Dikiş üzerindeki bantları 2.hafta bitince çıkarmıştım. Zaten dikişlerim kapanmış çizgi şeklindeler 3-4 gündür de kantaron yağı kullanıyorum hem memelerime hemde dikiş yerlerime yavaş yavaş sürüyorum. Bir gerginlik hissi oluyordu memelerde yağ sürünce daha yumusak ve rahatlatıcı oldu. Son bir haftadır yan da yatıyorum ben ağrım sızım yok sağ sol her iki yanıma da yatabiliyorum. Kızımı kucagıma alıyorum her türlü işi gücü yapıyorum evde
O zaman sana kocaman maşallahKızlar nasılsınız bende güncelleme yapayım bugun 22. Gün. Ben tamamen normal hayata döndüm 3 hafta korse sütyen taktım ve dün cıkardım. Dikiş üzerindeki bantları 2.hafta bitince çıkarmıştım. Zaten dikişlerim kapanmış çizgi şeklindeler 3-4 gündür de kantaron yağı kullanıyorum hem memelerime hemde dikiş yerlerime yavaş yavaş sürüyorum. Bir gerginlik hissi oluyordu memelerde yağ sürünce daha yumusak ve rahatlatıcı oldu. Son bir haftadır yan da yatıyorum ben ağrım sızım yok sağ sol her iki yanıma da yatabiliyorum. Kızımı kucagıma alıyorum her türlü işi gücü yapıyorum evde
Yok canım zaten baya az sürüyorum ve elimle yavas yavas yediriyorum bulaşmıyor öyle düşündüğün gibiYağ sürünce kıyafete sütyene bulaşmıyor mu ? Yağ emilmiyor ya
Teşekkür ederim sen benden önce olmuştun diye hatırlıyorum suan nasılsın? Umarım en kısa sürede eskihaline dönersinO zaman sana kocaman maşallahbenden çok daha iyi durumdasın ...
Hayırlı olsun,sende kervana katıldın,evet yürümesi sezeryana göre daha kolay...Dren varmıydı sende,dren çıkınca görürsün sanırım memeleriKızlar selam. Ameliyatım dün oldu, 3 saat kadar sürmüş. Narkozu çok zor attım defalarca kustum. Mide bulantısı dışında bir sorunum olmadı. Bugün çok şükür birşeyler yiyebildim. Yürümek vs sezaryene göre daha kolay oldu. Ama dün bütün günüm pişman olmakla geçti nasıl böyle birşey yaptım diye düşündüm. Sanki öyle 1-2 haftada toparlanamayacakmışım gibi geliyor. Şu an baya bi sırt ağrısı var bende. 360 cc polytech takıldı. Daha memeleri görmedim. Çok biçimsiz görünüyorlar
4 hafta 2 gün oldu benimTeşekkür ederim sen benden önce olmuştun diye hatırlıyorum suan nasılsın? Umarım en kısa sürede eskihaline dönersin
Benim de iki buçuk saat sürmüş sende dikleştirme de var tabi bende olmadı dikleştirme ama.niye o kadar uzun sürdü bilmiyorum,sezeryanda narkozda etkilenmemiş tüm.ama bunda uzun süreli olunca etkilendim bende.Sezeryanda tek şimdi bakacağın 2 beben varKızlar selam. Ameliyatım dün oldu, 3 saat kadar sürmüş. Narkozu çok zor attım defalarca kustum. Mide bulantısı dışında bir sorunum olmadı. Bugün çok şükür birşeyler yiyebildim. Yürümek vs sezaryene göre daha kolay oldu. Ama dün bütün günüm pişman olmakla geçti nasıl böyle birşey yaptım diye düşündüm. Sanki öyle 1-2 haftada toparlanamayacakmışım gibi geliyor. Şu an baya bi sırt ağrısı var bende. 360 cc polytech takıldı. Daha memeleri görmedim. Çok biçimsiz görünüyorlar
Çok geçmiş olsun özellikle ilk 3-4 gün zor geçebilir ama sonra gerçekten daha da kolaylaşıyor. Bir de mesela normal hayata ne kadar çabuk adapte olursanız bana göre iyileşmek daha kolay oluyor. Umarım bir an önce kendinize gelirsinizKızlar selam. Ameliyatım dün oldu, 3 saat kadar sürmüş. Narkozu çok zor attım defalarca kustum. Mide bulantısı dışında bir sorunum olmadı. Bugün çok şükür birşeyler yiyebildim. Yürümek vs sezaryene göre daha kolay oldu. Ama dün bütün günüm pişman olmakla geçti nasıl böyle birşey yaptım diye düşündüm. Sanki öyle 1-2 haftada toparlanamayacakmışım gibi geliyor. Şu an baya bi sırt ağrısı var bende. 360 cc polytech takıldı. Daha memeleri görmedim. Çok biçimsiz görünüyorlar
Aaa ciddimisin ben 12 kilo kızımı kaldırıyorum valla artık sertleşme falan olmuyor4 hafta 2 gün oldu benimbenim sağ iyileşmedi,sol iyi,2 kabak 2 patlıcan taşıdım geçen hemen sağ sertleşip koluma ağrı yaptı...İnşallah bir an önce oda iyileşir
Geçecek hepsi bitiyorYa ne güzel biz hala sabahları kalkarken acılar içinde uyanıyoruz
Sen bide kas altının ben kas üstüyüm ona rağmen böyleyim,darısı başımızaAaa ciddimisin ben 12 kilo kızımı kaldırıyorum valla artık sertleşme falan olmuyorbu arada benim de sol memem daha geç iyileşti sağ mememden hiç ameliyat olmamış gibiyim. Sol memede biraz sızı yaşamıştım neyseki o da geçti. Ya ağrılar acılar gidince aynaya bakmak insanı öyle mutlu ediyor ki yine olsa yine yaptırırım
Aa evet sen kas üstüydün ya şöyle bişey de var herkesin acı eşiği iyileşme süreci çok farklı. Ben ameliyatımın ertesi sabahı uyandım doktorum geldi nasılsın falan dedi iyiyim dedim allah allah agrı kesici istemeyecek misin dediSen bide kas altının ben kas üstüyüm ona rağmen böyleyim,darısı başımıza
Normalde bende öyleyimdir mesela eve gelip sadece 2 kere ağrı kesici içtim ,ama hem protez kayar mı diye bir korku vs var ya o problem yoksa bende 1.hafta da piknikte idimAa evet sen kas üstüydün ya şöyle bişey de var herkesin acı eşiği iyileşme süreci çok farklı. Ben ameliyatımın ertesi sabahı uyandım doktorum geldi nasılsın falan dedi iyiyim dedim allah allah agrı kesici istemeyecek misin dediben biraz ketumum agrı sızı konusunda ufak tefek ağrılara aldırış etmiyorum kendimi çok dinlemiyorum
Yok canım neden kaysın hele ki senin bir ay olmuş şuan istediğin herşeyi yaparsın hiç korkmaNormalde bende öyleyimdir mesela eve gelip sadece 2 kere ağrı kesici içtim ,ama hem protez kayar mı diye bir korku vs var ya o problem yoksa bende 1.hafta da piknikte idim
İnşallahYok canım neden kaysın hele ki senin bir ay olmuş şuan istediğin herşeyi yaparsın hiç korkma
Herkesin aynı olmaz ama ben uzunca bir süre hissettim,birşey değecek diye aklım çıkıyordu ödemden 10.gun sonrasında o kadar hassasiyet geçti,ama dediğim gibi hala teki ödemli,kendine en uygun yatma pozisyonunu deneyerek bulacaksın,mümkün olduğu kadar dik yat ödem artmasın ben ilk günler 3 yastıkla yattım ,ama hala 2 yastıktayım ,Hergun deneme yanılma ile bulacaksınKızlar 3. Güne doğru ilerlerken, bahsettiğiniz o ödemi anlıyorum sanırım şu an. Bir de uykum yok, memeler şişiyor sanki sürekli bir gerginlik bir bası hissi var. 3. Gün zorlu mu geçiyor? Sonrası nasıl ilerliyor