meme ameliyatından çok korkuyorum lütfen yardım

Ben de 1 ekimde olacagim biraz endişeliyim size gecmis olsun gule gule kullanın

Maşallah korkarken hepimizden daha iyi çıktın,bugün ben tam 2 haftalık oldum ama hala ameliyat olmuş gibiyim
bi anormallik var sanki toplamda 35 saat oldu, saçımı topladım, yürüyorum, kapı açıp kapatıyorum normalde çok ağrımayacak mıydı sabah doktoru arayıp sorucam ama bnmki 230 cc küçük diye mi ağrımadı?
sabah doktoru görünce ağlar gibi oldum, söz sana daha hassas davranıcam dedi. acaba cidden öle mi yaptı

yatıp kalkması zor. eşim yatırıp kaldırıyor. hele uzun oturduktan/yattıktan sonra ilk kalkması korkunç ama geçiyor biraz yürüyünce.
kızlar 31 inde amelyat oldum ama 30 unda eğer yaşayacağım bir cehennem azabı varsa inanın o gün bedelini ödedim. korkudan çatlaıd karnım öldüm dirildim, doktor vazgeçse kabul edicektim ama şükür oldum bitti. ameliyat zor. ilk çıktığımda bu sondu dedim. ve çok kustum. yediğim herşeyi içtiğim suyu sürekli kustum. sürekli ağrı kesici yaptırdım belki etkisi vardır, sabah akşam da hap içiorum ağrı kesici olarak, ben acıya gelemem.

Çok geçmiş olsun. Bana burdan bi abla ilik kemiği suyu önermişti

Zaten durup dururken bir ağrı olmuyor ama yatıp kalkması yada otururken devamlı pozisyon değiştirmek gerekiyor birde ben verilirse kolum dikişim hala sızlıyor ,bende eve geldikten 2 gün sonra ağrı kesici içmeyi bıraktım.Ama dikiş yanması hep oldu.Herkesin cildi iyileşme süreci farklı.Birde zaten birçok şeyi belki şu an yapabiliriz ama kolları çok oynatmak yasak diye ben korkuma birşey yapmıyorum

aa bana kalk yürü oturma dedi kolları oynatmak yasak mı

şuan korse var altında bandajlar. dikleştirme de olduğu için. sanki hafif kalkıyor bandajlar bende korkuyorum. hafif yanma kaşıntı bende de var ama ben burda öle şeler okudum ki yani ağrısı buysa ben kurban olim buna

Siz haklıydınız gecem berbat geçti :) uyku pozisyonu bulamadım her yattığımda inanılmaz gerildi göğüs kaslarım sağ göğsüm zonkluyarak acıyor

Siz haklıydınız gecem berbat geçti :) uyku pozisyonu bulamadım her yattığımda inanılmaz gerildi göğüs kaslarım sağ göğsüm zonkluyarak acıyor
Ahhh ya, bu 3. Günün mü? 3-4 günden sonra daha iyi olunuyor diyorlardı. Ağrı kesici içtin mi? Evde misin hastanede mi? Bir de diren takıldı mı benim doktorum diren takacakmış ama daha önce hiç takılmadı bilmiyorum nasıl bişey ve ne olacak tam olarak nerden takılıyor diren?

Evet 3. Gün bugün. Ağrı kesici hap alıyorum artık sanırım hastanede verdikleri güçlüydü ve etkileri geçti. Diren takmadı ama burnumu yaptırdığımda diren vardı kıl gibi ince boru diyeyim. Kanı dışarı veriyor

Drenlerin avantajı ameliyat bölgesinde ödem vs olmaması ve ilk günlerde hareketleri kısıtlaması (dren olduğu için kolları falan fazla hareket ettiremediğinden ödem de gerginlik ve dikişlere baskı hissi de azalıyormuş) böylece daha az ağrı acı çekilmesiymiş. Benim doktorum dren takacak bana sanırım hiç takılmadı ya da sezaryenlerde takıldıysa da ya farketmedim ya haberim olmadı.

Dren i silikon dan önce içe yerleştiriliyor,sen zaten bandajlardan giriş yerini görmezsin,benim 3.gün çıkarttı drenleri

Sezeryan da takılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…