evet yarın sabah :) çatladı karnım orta yerinden çıldırıcam ağrının belirsizliğinden. kaç saat kullanmadan durabiliyoruz bende elde yıkayıp kurutaym hemenSenin yarın değil mi,bana doktor yedek al dedi ama 400 TL civarı ben 2 ay için almadım,zaten elde yıkıyorsun sonra fön makinesi ile kurutuyorum
Her doktor farklı bir şey söyleyebilir,bana en fazla 45 dk dedi.Bosver ağrıyı düşünme zaten ilk an ağrı hissetmezsin , gözünü açıpta ağrıyor demezsin ,protezden önce iç kısma da güçlü ağrı kesiciler enjekte ediliyor bir bakıma lokal uyuşma da oluyor.evet yarın sabah :) çatladı karnım orta yerinden çıldırıcam ağrının belirsizliğinden. kaç saat kullanmadan durabiliyoruz bende elde yıkayıp kurutaym hemen
Ortalama yaş kilo çocuk sayısı neredeyse aynıyız ve bende tübülerdim ama sen maşallah iyi emzirmişsin bende o kadar süt olmadı ,kendi dokun var dikleştirme de olacağına göreMerhaba, E elmalar yarın için bol şans diliyorum. Ben de 16 eylülde meme büyütme ve dikleştirme ameliyatı olacağım. Korkudan çok sabırsızlık var artık. Genç kızlığımdan beri hep çok çok küçüklerdi bir de 2 çocuk emzirince sarktı. Üstelik tübüler meme bendekiler ve resmen keçi memesi gibi. 36 yaşındayım, toplamda iki çocuğumu 4,5 sene emzirdimArtık sıra memeleri yaptırmakta ve büyük ihtimalle geç bile kalmışım diyeceğim. Hepimize bol şans. Ben de boyut konusunda çok kararsızım doktorum ameliyatta deneyeceğim dedi, hangisi güzel olursa o boyutu takacak. Kas üstü olacak benim, tekrar sarkma ihtimaline karşı bir de çocuk da düşünmediğim için tabi. Boyum 168, kilom 60. 80B gibi olur dedi doktor ama küçük değil mi acaba yapıldığına da değsin istiyorum.
Emzirdim ama azdı benim de sütüm çocuklar hep az kilo aldı. Meğerse tübüler memeden kaynaklı olabileceğini daha geçen gün bu forumdan öğrendim. Ben hep polikistik över sendromuma bağlıyordum. Eğer memelerden kaynaklı olduğunu bilsem ek olarak mama da verirdim. Her meme mutlaka süt yapar masalıyla resmen kandırıldım.Ortalama yaş kilo çocuk sayısı neredeyse aynıyız ve bende tübülerdim ama sen maşallah iyi emzirmişsin bende o kadar süt olmadı ,kendi dokun var dikleştirme de olacağına göre
Ben de ilk kez bu sene tübüler meme diye bişey olduğunu ve sütü engellediğini öğrendim ,ben mama vermiştimEmzirdim ama azdı benim de sütüm çocuklar hep az kilo aldı. Meğerse tübüler memeden kaynaklı olabileceğini daha geçen gün bu forumdan öğrendim. Ben hep polikistik över sendromuma bağlıyordum. Eğer memelerden kaynaklı olduğunu bilsem ek olarak mama da verirdim. Her meme mutlaka süt yapar masalıyla resmen kandırıldım.
Kesinlikle yaptırdığına değecek bu gece stresten uyuyamayacaksın muhtemelen. Sana tavsiyem bu gece sabaha kdar yüzüstü ve yan yat en çok rahatça yatmayı özledimkızlar duanızı benden eksik etmeyin. bugün cidden çatladım korkudan stressten. ağrı olmicaksa bile ben bugün tüm gün çektim ağrıyı stressi. 24 bin de ödedim, eşek gibi pişman olmak istemiyorum.
Yaklasik 10 sene once yaptirdim, gec bile kalmisim dedim. Yaklasik 10 gun sonra da ise baslamistim, hic korkmayinkızlar duanızı benden eksik etmeyin. bugün cidden çatladım korkudan stressten. ağrı olmicaksa bile ben bugün tüm gün çektim ağrıyı stressi. 24 bin de ödedim, eşek gibi pişman olmak istemiyorum.
ahahahha ben de hep yüzüstü yatanlardanım. uzunca rapor alacağımKesinlikle yaptırdığına değecek bu gece stresten uyuyamayacaksın muhtemelen. Sana tavsiyem bu gece sabaha kdar yüzüstü ve yan yat en çok rahatça yatmayı özledim
Nasılsınçok tatlısınız çok teşekkürler hepinize. gözümü açayım hemen yazıcam buraya :)
Meme Kucultme mi,buyutme operasyonu mu geçireceğinizağrı olur, burun ameliyatı da oldum biraz sızıyla geçirdim. ama memeden ölesiye korkuyorum. anestezi bana dokunmadı kusmadım daha önce ama ya bu kez kusarsam, çok zorlanırım vs vs çok korkuyorum
Gelmiş geçmiş olsunkızlar destekleriniz için çok teşekkürler. çok iyiyim. ağrım yok denecek kadar azdı. uyandığımda hiçbir şey hissetmedim. sadece ayağa kalkması zor geldi. ayağa kalkınca başım döndü ve midem bulandı. ama kollarımı rahat hareket ettirebiliyorum.
Maşallah,korktuğun gibi olmadı yanikızlar destekleriniz için çok teşekkürler. çok iyiyim. ağrım yok denecek kadar azdı. uyandığımda hiçbir şey hissetmedim. sadece ayağa kalkması zor geldi. ayağa kalkınca başım döndü ve midem bulandı. ama kollarımı rahat hareket ettirebiliyorum.
geçmiş olsun ve de hayırlı olsun çok sevindim o kadar korktuğun gibi değilmiş di mikızlar destekleriniz için çok teşekkürler. çok iyiyim. ağrım yok denecek kadar azdı. uyandığımda hiçbir şey hissetmedim. sadece ayağa kalkması zor geldi. ayağa kalkınca başım döndü ve midem bulandı. ama kollarımı rahat hareket ettirebiliyorum.
resmen ameliyat olmamış gibiyim :)geçmiş olsun ve de hayırlı olsun çok sevindim o kadar korktuğun gibi değilmiş di mi