- 28 Aralık 2018
- 206
- 65
- 38
İmkansız diye birşey yok bence çok iyi cerrahlar var , dikleştirme ile beraber çok güzel kas üstü olur ....çok sarkık memelerim. kas üstü bana imkansız.
benim dikleştirme artı silikon olacak. tekrar sarkma olursa yeni operasyon yaptıracağım tabiki. kas üstüne sıcak bakamıyorum ben.İmkansız diye birşey yok bence çok iyi cerrahlar var , dikleştirme ile beraber çok güzel kas üstü olur ....
ayrıca sarkıksa aynı şey kas altı içimde geçerli, bu sefer protezli büyük ama sarkık bi memen olacak ...bu sefer ekteki gibi protez yukarda kasa tutunacak kendi memem aşağıda olcak .. kas altında yıllar sonra bu görüntüye ulaşabilirsin ..
Normal bi insanın meme dokusuda kas üstünde gelişir .. iyi araştır canım
Ben meme küçültme ameliyatı oldum. Doktorum asla acı olmayacak falan dedi ama tabiki öyle bi şey yok. Özellikle yüz üstü uyuyamayacak olmak aşırı can sıkıcı fakat her şey gibi bu da geçiyor merak etme sahip olacağın güzel memelerini düşün.arkadaşlar merhaba.
31 ağustosta benim meme ameliyatım var. boyum 1.52 kilom 45, o yüzden 255 yada 270 düşünüyorum ölçülerde. ancak ağrısı, sızısı çok korkutuyor. daha küçük cc daha az acı mı demek? aynı zamanda spor hayatımı etkileyecek diye çekiniyorum. olanlar spor yapabiliyor mu?
inanın şeymayı hayran hayran izliyorum, büyük cc silikon ve çok güzel spor yapıyor. onun ameliyatı çok başarılı mı geçti demek bu? tecrübelerinizden bahsederseniz çok sevinirim.
ilk uyandığımda acıyla uyanmasam yeter. daha sonrasında öyle ya da böyle katlanırım..Ben meme küçültme ameliyatı oldum. Doktorum asla acı olmayacak falan dedi ama tabiki öyle bi şey yok. Özellikle yüz üstü uyuyamayacak olmak aşırı can sıkıcı fakat her şey gibi bu da geçiyor merak etme sahip olacağın güzel memelerini düşün.
ben de bundan korkuyodum açıkçası bu sabah ameliyata girdim sıfır ağrıyla uyandım herkesin aynı olmuyormuş bunu görmüş oldumilk uyandığımda acıyla uyanmasam yeter. daha sonrasında öyle ya da böyle katlanırım..
çok geçmiş olsun kime oldunuz şuan iyi misiniz?ben de bundan korkuyodum açıkçası bu sabah ameliyata girdim sıfır ağrıyla uyandım herkesin aynı olmuyormuş bunu görmüş oldum
teşekkür ederim ben bursada ali tufan soydana ameliyat oldum doktorumun elinden mi benim ağrı eşiğimden mi bilmiyorum şu an kalkıp kahve içmeye gidebilirim o derece iyi hissediyorumçok geçmiş olsun kime oldunuz şuan iyi misiniz?
son hafta özellikle geçmek bilmiyor ama bir şekilde geçiyor ben sürekli burada, youtubeta, instagramda meme ameliyatı odaklıydım kafayı yemek üzereydim hatta ama herkes bu yollardan geçiyor bir bakmışsınız ameliyat olmuşsunuz benim bugün 1.haftam bazen hala inanamıyorum yıllardır istediğim bir şeydi burda çok kişiyşe mesajlaştım destek oldular cesaret verdiler hepsine teşekkür ediyorumödemeyi bugün gönderdim korkularım iyice arttı. keşke zaman bir an önce geçse
çok geçmiş olsun çok sevindim adınıza. bende 250 cc olsun istedim ama 230 da karar kıldık 2 çocuk düşünüyorum ilerde 20 gr bile ekstra bir ağırlık dedi doktor bir de ölçü alınca 230 a geliyordu direkt ve bikinide her şekilde güzel durcak dedi memelerim o kadar sarkık ve kötü ki küçük de olsa dik olsun yeterlison hafta özellikle geçmek bilmiyor ama bir şekilde geçiyor ben sürekli burada, youtubeta, instagramda meme ameliyatı odaklıydım kafayı yemek üzereydim hatta ama herkes bu yollardan geçiyor bir bakmışsınız ameliyat olmuşsunuz benim bugün 1.haftam bazen hala inanamıyorum yıllardır istediğim bir şeydi burda çok kişiyşe mesajlaştım destek oldular cesaret verdiler hepsine teşekkür ediyorumşimdi ben de size destek olmak isterim ben de minyonum boyum 1.60 kilom 43(tü) muhtemelen bir kilo falan verdim stresten 255 cc motiva round takıldı boyutundan şeklinden ödemlere rağmen çok memnunum daha büyüğü bana olmazmış bedenim büyüsün orantım bozulsun istemedim aklına takılan birşey olursa özelden de yazabilirsin
Ameliyathaneye kadar insan öyle hissediyor.İnsallah güzel sonuçlar alacağınızı düşününödemeyi bugün gönderdim korkularım iyice arttı. keşke zaman bir an önce geçse
çok teşekkürler darısı başına o zamançok geçmiş olsun çok sevindim adınıza. bende 250 cc olsun istedim ama 230 da karar kıldık 2 çocuk düşünüyorum ilerde 20 gr bile ekstra bir ağırlık dedi doktor bir de ölçü alınca 230 a geliyordu direkt ve bikinide her şekilde güzel durcak dedi memelerim o kadar sarkık ve kötü ki küçük de olsa dik olsun yeterli
Ay hadi hayırlısı ,heyecan doruktason 2 gün kaldı.. :) korkuyorum çok korkuyorum allahım lütfen ağrımasın
Bende 4 gün önce ameliyat oldum. Gerçekten 31 yaşıma kadar neden bekledim acaba diye düşünüp duruyorum sürekli. Gerçekci olarak bakmak lazım illaki az da olsa bir ağrı sızı oluyor ama ben kendi adıma konuşmam gerekirse asla o kadar büyük ağrılar sızılar yaşamadım. Bugun kendi yatagımdan kalktım saçlarımı falan toplayabildim. Hep diyorlardı ilk 3 günü atlatınca gerisi daha kolay diye gerçekten öyleymiş. Yarın 5. Günüm uçağa binip evime gidicem hattason 2 gün kaldı.. :) korkuyorum çok korkuyorum allahım lütfen ağrımasın
güzel haberlerini bekliyoruzkızlar çok teşekkürler, sizlere herşeyi detaylı yazacağım burdan :)
Senin yarın değil mi,bana doktor yedek al dedi ama 400 TL civarı ben 2 ay için almadım,zaten elde yıkıyorsun sonra fön makinesi ile kurutuyorumkızlar medikalsütyeni ne zaman yıkamam lazım sütyeni yıkarken yedek var mıydı sizde yoksa kurumasınımı beklediniz nasıl yapıyorsunz