meme ameliyatından bir kez daha cayma sebebim :((

öyleyse neden o şekil kaplamalı silikonları tercih etmediniz? maddi olarak daha pahalıdırlar. bu yüzden mi istemediniz?
Platin kaplama silikon mu var allasen Güldüm epeyce..

hannah sen neden hala buralardasın anlamıyorum. Bir insan proteze bu kadar karşı olup neden hala bu konu hakkında bilgi toplamaya çalışır ki?

2013 te taktırdım hiç pişman değilim dekolte giyince falan dehşet dik güzel duruyor aynı zamanda DOĞAL duruyor bunu doktoruma borçluyum tabiiki...Çalıştığım yerde yaptıran bir bayan daha varmış,o bile anlamadı benimkilerin silikon olduğunu ben söyleyince fazla tepki verdi inanmadı...Dokundu ona da inanmadı o kadar doğal duruyor çünkü dikiş izim sıkıntı tek :)

bütün kadınların var
senin yokmu ki?
Açıkçası benim hiç yoktu.. Erkek göğsünden tek farkı kıllı olmamasıydı. Memesi olan biri için belki gözünde canlandırmak zor olabilir ama dümdüz bir göğüs düşün.. İnan avucumu dolduracak kadar bile olsa ben de ameliyat düşünmezdim.

bende senin gibiydim :)

hannah , senin iyi niyetinden şüphe etmiyorum. Ama " BEN OLASI ZARARLARINDAN KORKTUĞUM İÇİN YAPTIRAMADIM VE BUNUN İÇİN ÇOK MUTSUZUM....AMA YAPTIRANLARI DA KORKUTAYIM DA ONLAR DA MUTSUZ OLSUNLAR.... OHHH OLSUN ...." Gibi de bi hava seziyorum. Yani arada " SIZ SAZANLAR TUZAĞA YAKALANDINIZ BEN AKILLIYIM KURTULDUM BU TUZAKTAN " dediğini de seziyorum ve BU DURUM BENI RAHATSIZ EDIYOR. SENIN KIMSEYE YARDIM ETMEYE ÇALIŞTIĞINA INANMIYORUM.SADECE BIZI EZMEYE ÇALIŞIYORSUN.

hannah , inşallah bi sorun yaşamayız biz yaptıranlar inşallah. Sen de sakın yaptırma olur mu????
yaptıramaz o sanmam. belki de iki yıl sonra öleceğim belki yarın belki 20 sene sonra o sürede memeli olmak çok güzel.beni de kuşkulandırdı bi sürü tahlil yaptırdım :)

ha bu arada bi dr bana neden dr un damla protezi kas altına koymuşki anlamadım dedi bende damla değil yuvarlak diyince heee adam iyi koymuş o zaman güzel olmuş demişti :)

Valla bende araştırdım lenfoma riski var yazıyor bırkac yerde bır de mamografı de cok saglıklı cıkmıyormuş goruntu ama bende yaptıracam inşallah yaptırdıktan sonra tamamen unuturum cevremde var 10 senedır sılıkonlu olanlar cok memnunlar Allah hastalık yazmış olmasın alnımıza bahane sebep cokk

anladım... benimki de küçüktür mesela 75 beden, 30 yaşındayım
evlenmeden önce 75 bile değildi yani, ama ne bilim vücuduma yabancı bir cismin girmesi düşüncesi beni rahatsız etti herhalde hiç düşünmedim, hatta evlenince napıcam ben demiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…