- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Platin kaplama silikon mu var allasenöyleyse neden o şekil kaplamalı silikonları tercih etmediniz? maddi olarak daha pahalıdırlar. bu yüzden mi istemediniz?
Memeniz var heralde?üstüne para verseler yaptırmam
bütün kadınların varMemeniz var heralde?
Açıkçası benim hiç yoktu.. Erkek göğsünden tek farkı kıllı olmamasıydı. Memesi olan biri için belki gözünde canlandırmak zor olabilir ama dümdüz bir göğüs düşün.. İnan avucumu dolduracak kadar bile olsa ben de ameliyat düşünmezdim.bütün kadınların var
senin yokmu ki?
bende senin gibiydim :)Açıkçası benim hiç yoktu.. Erkek göğsünden tek farkı kıllı olmamasıydı. Memesi olan biri için belki gözünde canlandırmak zor olabilir ama dümdüz bir göğüs düşün.. İnan avucumu dolduracak kadar bile olsa ben de ameliyat düşünmezdim.
Sadece 1 er cm yüksekliğinde olan göğüs uçlarım vardı. Dümdüzdüm. Ama kadındım çok şükür.bütün kadınların var
senin yokmu ki?
Kim size memenizi yaptırın diye para verecek ki???? Anlamadım....üstüne para verseler yaptırmam
yaptıramaz o sanmam. belki de iki yıl sonra öleceğim belki yarın belki 20 sene sonra o sürede memeli olmak çok güzel.beni de kuşkulandırdı bi sürü tahlil yaptırdım :)hannah , inşallah bi sorun yaşamayız biz yaptıranlar inşallah. Sen de sakın yaptırma olur mu????
sizin anlamanız için yazmadım zaten... iyi günler...Kim size memenizi yaptırın diye para verecek ki???? Anlamadım....
çok şükür ki...Sadece 1 er cm yüksekliğinde olan göğüs uçlarım vardı. Dümdüzdüm. Ama kadındım çok şükür.
anladım... benimki de küçüktür mesela 75 beden, 30 yaşındayımAçıkçası benim hiç yoktu.. Erkek göğsünden tek farkı kıllı olmamasıydı. Memesi olan biri için belki gözünde canlandırmak zor olabilir ama dümdüz bir göğüs düşün.. İnan avucumu dolduracak kadar bile olsa ben de ameliyat düşünmezdim.
Benim sana para vermem gerektiğini mi anlamam için yazdın ... Anlamadım....sizin anlamanız için yazmadım zaten... iyi günler...
anlamazsan anlama hanım ablaBenim sana para vermem gerektiğini mi anlamam için yazdın ... Anlamadım....
Şimdi anladıııımmmmmmmm .....anlamazsan anlama hanım abla
tebrik ederim o zamanŞimdi anladıııımmmmmmmm .....