Vallahi ben oldum birbucuk yil gecti suan sag gogsumde kitle oluştu meme ucu kesisi oldum kesininaltinda oldu silikona mi bagli bilmem korkuyorum da yarin drla konuscam gerekirse cikarttiracak bu ne ya herzaman her zaman bisy olcakmi bisy cikcakmi bir haftadir caresiz agliyorum adetim gecsin diye bekliyorum suan adette bagli sismelerde var cunki vallahi hersey goruntu degil kardesim saglik mis onu anladim
Neden kendi doktoruma gitmeyim canim ben gittim cerrah da dedi ki doktorunuxla gorusun ultrasondada zaten silikonla alakali olabilir yazmis galiba 2 dr gittim ikiside doktorunizla gorusun dediöncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm. yanlız lütfen kendi doktorunuza gitmeyin mümkünse plastik cerraha da gitmeyin. genel cerraha görüşün benim tavsiyem.en önemliside üzülmeyin belki silikondan değildir. yaptırmışsınız artık olan olmuş. eğer sonuçlar silikondan kaynaklıysa çıkartırsınız. inşallah çıkartmanıza gerek kalmaz ve uzun yıllar sağlıkla kullanırsınız
merhaba Hannahöncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm. yanlız lütfen kendi doktorunuza gitmeyin mümkünse plastik cerraha da gitmeyin. genel cerraha görüşün benim tavsiyem.en önemliside üzülmeyin belki silikondan değildir. yaptırmışsınız artık olan olmuş. eğer sonuçlar silikondan kaynaklıysa çıkartırsınız. inşallah çıkartmanıza gerek kalmaz ve uzun yıllar sağlıkla kullanırsınız
sen zaten gitmişsin cerraha bu yüzden al ultrason sonuçlarını git kendi dr una muhtemelen kapsüldür belki masaj yoluyla düzelir. geçmiş olsun endişe etmeNeden kendi doktoruma gitmeyim canim ben gittim cerrah da dedi ki doktorunuxla gorusun ultrasondada zaten silikonla alakali olabilir yazmis galiba 2 dr gittim ikiside doktorunizla gorusun dedi
ee saglik sorunu tesgil etmiyor diyorlardi sozde simdi ne oldu mahsum gosteriyorlar bize yaptiriyoruz sonrada bocalayıp duruyoruz istemerhaba Hannah
benim görüştüğüm bi plastik cerrah vardı bu mememdeki kitle ile ilgili sana özelden yazmıştım dönmedin.
memede lenf nodları varmış her iki memede de dr çok önemli değil dedi bademcik gibi düşün bende açık ca bir şey sormak istiyorum benim kan değerlerimde son bir yılda lym ler çok düşük enson ki tahlilde 13 çıktı normali 19 muş bu silikonlar benim bağışıklığımı etkiliyor mu dedim evet olabilir dedi bunlar hala araştırma aşamasında lupus hastalıgına yol açabilir miş benden priferik yayma yaptırmamı istedi. Ancak bu şekilde anlaşılırmış. faranjitimin sebebi burun diyor kbb ciler dedim bi bakalım tomografi çektirelim dedi. neyin sebep olduğunu bulmaya çalışıcaz bulabilirsek tabi ki
Valla ben cikarttirip kurtulmak istiyorum bunlardan ya ultrason da kist cikti lenf nodu da cikti ay benim hic bpyle sorunlarim olmamistisen zaten gitmişsin cerraha bu yüzden al ultrason sonuçlarını git kendi dr una muhtemelen kapsüldür belki masaj yoluyla düzelir. geçmiş olsun endişe etme
cıkartırırsan esnemiş memen sonmüş balon gibi olur yanardağ lavları gibi kraterli çıkarttıramazsın estetik durmaz. ben araştırılmasını istiycem periferik yayma ile istersen sende bir baktırValla ben cikarttirip kurtulmak istiyorum bunlardan ya ultrason da kist cikti lenf nodu da cikti ay benim hic bpyle sorunlarim olmamisti
kapsülse belki masaj vs ile düzelir ama kistse zaten her kadının memesinde kist olabiliyor tam olarak ne yazdığını bilmediğim için bir şey diyemiyorum en iyisi kendi dr una bir git görüşee saglik sorunu tesgil etmiyor diyorlardi sozde simdi ne oldu mahsum gosteriyorlar bize yaptiriyoruz sonrada bocalayıp duruyoruz iste
Benim protezlerim cok buyuk degiller ben bi kadin cikarttirmis 3 ay sonra eski haline donmus oyle yazmisti bilemiyorum yine de bu periferik dediginiz konuyu anlamadim biraz acarmisinizcıkartırırsan esnemiş memen sonmüş balon gibi olur yanardağ lavları gibi kraterli çıkarttıramazsın estetik durmaz. ben araştırılmasını istiycem periferik yayma ile istersen sende bir baktır
preferik yayma bir kan tahlili gibi kan alıp camın üstünde incelenmesiBenim protezlerim cok buyuk degiller ben bi kadin cikarttirmis 3 ay sonra eski haline donmus oyle yazmisti bilemiyorum yine de bu periferik dediginiz konuyu anlamadim biraz acarmisiniz
preferik yayma bir kan tahlili gibi kan alıp camın üstünde incelenmesi
protezlerin bağışıklığınıza etkisi olup olmadığının araştırılması . benim görüştüğüm plastik cerrah bunların aksi yok henüz bilinmiyor dedi bağışıklığa etkisi olabilirmişte otoimmün rahatsızlıklara sebep olduğu düşünülüyormuş ancak ispatlanmamış.
Benim protezlerim cok buyuk degiller ben bi kadin cikarttirmis 3 ay sonra eski haline donmus oyle yazmisti bilemiyorum yine de bu periferik dediginiz konuyu anlamadim biraz acarmisiniz
merhaba Hannah
benim görüştüğüm bi plastik cerrah vardı bu mememdeki kitle ile ilgili sana özelden yazmıştım dönmedin.
memede lenf nodları varmış her iki memede de dr çok önemli değil dedi bademcik gibi düşün bende açık ca bir şey sormak istiyorum benim kan değerlerimde son bir yılda lym ler çok düşük enson ki tahlilde 13 çıktı normali 19 muş bu silikonlar benim bağışıklığımı etkiliyor mu dedim evet olabilir dedi bunlar hala araştırma aşamasında lupus hastalıgına yol açabilir miş benden priferik yayma yaptırmamı istedi. Ancak bu şekilde anlaşılırmış. faranjitimin sebebi burun diyor kbb ciler dedim bi bakalım tomografi çektirelim dedi. neyin sebep olduğunu bulmaya çalışıcaz bulabilirsek tabi ki
banada dedi dr daha doğrusu ben sordum evet böyle bir risk var dedi aksi de ispatlanalamış ama riskide ispatlanamamışkimse dediklerime inanmıyor ama dezavantajlar her zaman var malesef.bende o yüzden yaptıramıyorum.vücutta durduğu sürece olan reaksiyonlar. yoksa burada bana saldıranların dedikleri gibi,ani bir hastalık değil.
silikon platin ve tikanyum tuğrul turan bu üç maddenin insan elementine çok uygun olduğunu demiştiayrıca böyle şeyleri duyup haklı olduğumu gördükçe daha fazla üzülüyorum çünkü bu ameliyatı hepinizden çok istiyorum.keşke silikona başka bi alternatif olsa.titanyum kaplı silikonlar varmış , onların daha güvenilir olucağını düşünüyorum ama henüz yeterince araştırma yapamadım bu konuda. yanlız oda vücut için yabancı bir madde olacağ ıiçin. benim düşüncem aynı dezavantajlar titanyum kaplı implantlardada oluçabileceği. fakat silikona göre bir miktar daha sağlıklı olabilir.
banada dedi dr daha doğrusu ben sordum evet böyle bir risk var dedi aksi de ispatlanalamış ama riskide ispatlanamamış
lenf nodülü çıkınca sordum bunu çünkü bana bademcik gibi düşün dedi.
tekrar kan tahlilleri yaptırdım hatta idrar tahlili yaptırdım. idrarda lökosit çıktı bu yüzden ürolojiye sevk ettiler böbreklere bakılacak
şimdilik bi olumsuzluk yok gibi protezler ile ilgili ama tetikte olmakta fayda var Periferik yaymayı kime nasıl yaptırabilirim ben genelde Dr lara şunu yapar mısın desek yapmazlar :)
silikon platin ve tikanyum tuğrul turan bu üç maddenin insan elementine çok uygun olduğunu demişti
benim yanımda hocasını arayıp soracaktı abd de bununla ilğili araştırmalar varmış crohn hastalığı gibi sanırım bişiler dedidoktorlar genelde hasta çok konuşursa sevmez,çoğu böyledir.hastalarçok tersçıkışırlarsada. ama sen baskı yap. bu konuda sana bi kaç örnek yazarım özelden.burdasöylemem etik olmaz.
yanlış anladın sanırım.öyleyse neden o şekil kaplamalı silikonları tercih etmediniz? maddi olarak daha pahalıdırlar. bu yüzden mi istemediniz?