cicoloz Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2015 423 167 18 Mart 2016 Konu Sahibi hannah #181 mutluluk2015 .!.: Sen nerelerdesin?????, Genişletmek için tıkla... Buralardayim canım mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum Sen nasılsın
mutluluk2015 .!.: Sen nerelerdesin?????, Genişletmek için tıkla... Buralardayim canım mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum Sen nasılsın
hannah Önce bebeğim tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2012 1.968 46 26 Nisan 2016 Konu Sahibi hannah #182 vengeange .!.: malesef kapsül büyük bir sorun bana göre 5 seneden sonra da çıkınca insan daha çok üzülüyorinşallah 2.ve son ameliyatım olur yine tekrarlamaz kapsül Genişletmek için tıkla... inşallah canım ya gerçekten çok üzüldüm. masajlarına dikkat et. sevgiler
vengeange .!.: malesef kapsül büyük bir sorun bana göre 5 seneden sonra da çıkınca insan daha çok üzülüyorinşallah 2.ve son ameliyatım olur yine tekrarlamaz kapsül Genişletmek için tıkla... inşallah canım ya gerçekten çok üzüldüm. masajlarına dikkat et. sevgiler
vengeange Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Eylül 2010 55 22 27 Nisan 2016 Konu Sahibi hannah #183 hannah .!.: inşallah canım ya gerçekten çok üzüldüm. masajlarına dikkat et. sevgiler Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim..
hannah .!.: inşallah canım ya gerçekten çok üzüldüm. masajlarına dikkat et. sevgiler Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim..
H hhc123 Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2023 365 145 32 3 Aralık 2023 Konu Sahibi hannah #184 hannah .!.: ben ameliyat zorlukları ,ameliyat sonrası komplikasyonları söylemiyorum. uzun vadede vücuda silikon konmasının zararlarını söylüyorum. diğer olumsuz yönler ameliyatla ilgili. benim eski konumu okursanız,neyi kastettiğimi daha iyi anlıycaksınız. Genişletmek için tıkla... Boş yapma!
hannah .!.: ben ameliyat zorlukları ,ameliyat sonrası komplikasyonları söylemiyorum. uzun vadede vücuda silikon konmasının zararlarını söylüyorum. diğer olumsuz yönler ameliyatla ilgili. benim eski konumu okursanız,neyi kastettiğimi daha iyi anlıycaksınız. Genişletmek için tıkla... Boş yapma!