- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
kapsülü biliyoruz bizde bak şimdi ilaç kullanıyor muyuz evet ben şu an Fibromiyalji için ilaç kullanıyorum prospektüsünde onlarca yan etkisi var bu en basit bi ilaç için bile geçerli özellikle küçük çocuk şuruplarında ama napıyoruz bu yan etkileri göze alıyoruz bazıları vücudun alışma sürecinde geçiyor örn bana ilk birkaç gün baş dönmesi sersemlik yapmıştı bu antidepresanlar içinde böyledir bir kişide beyindeki serotonin azalmışsa sende bilirsinki sinirlerin iletişimi için gerekli dr antidepresan verir birçok ön yargılı kişi ay deli misin niye kullanıyorsun diyebilir. konuyu toparlamak gerekirse biz yan etkileri göze aldık kapsülü vücudun silikonu kabul etmemesini çünkü bunların olma olasılığı düşük bu aynı ecelden kaçmaya benziyor birisi araba çarpmasın diye kaldırıma çıkıyo yukarıdan saksı düşüp ölüyorbir altınızdaki yazdığım yorumu okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. ben uzun vadedeki etkilerinden söz ediyorum. çünkü diğer şeyler anlıktır belirti verir ve dediğiniz gibi kuaför misali gidilir tekrar düzeltilir.
Ona bakarsaniz basit bir enjeksiyonun bile bir cok riski var basit ilaclar bile hayati riskler tasiyor. Hepimiz olasi riskleri biliyoruz kabullenerek yaptirdik bu ameliyati olan kadinlar egitim duzeyi yuksek ve bilincli kadinlardan oluyor (cogunlukla) ve yuzde bir bile boyle bir probleme rastlamadim. Bu cok gereksiz bi paylasim olmus "ben kılı kırk yararak silikon taktiramadim taktiran veya taktiracak arkadaslari da buna illaki inandiriyim" diyor gibisin veya "aaa cok haklisin keske bizde taktirmasaydikk" dememizi mi bekliyorsun biz ne ise onu soyluyoruz hepimiz cokkkk mutluyuz hicbir zararini da gormwdik dis dolgumuz kadar masumlar.
Bunu bilmediğimi mi sanıyorsunuz? Bu konuda bilgisi olan sanki bir siz varsınız gibi konuşuyorsunuz. Ben kapsül oluşumu hakkında en az sizin kadar bilgiliyim, benim yukarıda bahsettiğim zararlı kapsül.. Yoksa elbette ki protezin yüzeyi doku ile kaplanıyor. Konuyu açış amacınizi anlamadım. Çok isteyen biri değilsiniz zannımca..
kapsülü biliyoruz bizde bak şimdi ilaç kullanıyor muyuz evet ben şu an Fibromiyalji için ilaç kullanıyorum prospektüsünde onlarca yan etkisi var bu en basit bi ilaç için bile geçerli özellikle küçük çocuk şuruplarında ama napıyoruz bu yan etkileri göze alıyoruz bazıları vücudun alışma sürecinde geçiyor örn bana ilk birkaç gün baş dönmesi sersemlik yapmıştı bu antidepresanlar içinde böyledir bir kişide beyindeki serotonin azalmışsa sende bilirsinki sinirlerin iletişimi için gerekli dr antidepresan verir birçok ön yargılı kişi ay deli misin niye kullanıyorsun diyebilir. konuyu toparlamak gerekirse biz yan etkileri göze aldık kapsülü vücudun silikonu kabul etmemesini çünkü bunların olma olasılığı düşük bu aynı ecelden kaçmaya benziyor birisi araba çarpmasın diye kaldırıma çıkıyo yukarıdan saksı düşüp ölüyor
bazı şeyler için riske girmek lazımdır eğer insan hiç riske girmiyorsa o kişi mutlu olamaz evlilik içinde riske giriyoruz belki hiç mutlu olamıycaz ama risk alıp evleniyoruz.
sen kendin düşüneceksin ben bu şekilde mi yaşamalıyım yoksa bazı riskleri almam gerekiyor mu belki de meme yapınız silikona çok gerekli değildir böylede olsanız olur yani. riskleri göze almıyorsanız zaten bu ameliyatı olmamalısınız ilik nakli olanların vücutları kabul etmeyebiliyor sonuç an kötüsü ama bazıları da uygun ilik bulamıyor diyorlarki yüzde 50 bile olsa yaşama şansı biz bunu yaptıralım pratisyende olsan dr olduğun için hep sağlıktan örn verdim abartılı belki ama durum bu birde ne kadar kötüyü düşünürsen kötüyü çekersin üstüne
Ben de SİLİKONLUYUM. Çok araştırdım, çok okudum, İngilizcem olduğu için onlarca yabancı video izledim, birçok makale okudum. Uzun vadede silikonun vücuda nasıl zararlar verdiği veya vereceği bilinmiyor.Tıpkı görme kusurlarında takılan lensler gibi... Yıllardır takılan lenslerin de hala nelere sebep olabileceği bilinmiyor. Lensi çıkarırım ama bunu canım isteyince çıkaramam di mi??? Ve daha onlarca şey... çene kemiği erimesin diye implant yapılıyor, çene onu gerçek kök sanıyor ve orada doku kaybı olmuyor. Onun da bir sürü riski var, implant yüzünden kör olan insanlar var.... kesinlikle katılıyorum, herşeyin riski var, zararı var.ben araştırmalarım ve yaptığım Dr görüşmelerinden sonra, uzun vadede başıma gelebilecek tek sıkıntı KAPSÜLER KONTRAKTÜR. Bunu da göze aldım, çünkü memesizlik zor. Hani emzirmek demişler ya....Emzirmek benim kabusumdu. Bugüne kadar bir tek annem beni emzirirken gördü. Çünkü çocuk ağzını açınca tüm memem ağzına giriyordu. O bile bi zordu ki, öne doğru bayağı bi eğilip çocuğun ağzına denk getirmek gerekiyordu.çok zordu çoook.... evet artık memem var; eşim nooldu sana diyor, çok havalıyız artık diyor. Eskiden şakalaşırken yanağımdan makas alan adam şimdi makası memelerinden alıyor. Ha bu sadece memeyi seksüel olarak değerlendirdiğim anlamına gelmiyor.HAVAM DEĞİŞTİ,EDAM DEĞİŞTİ....Eskiden inekli koyunlu bol pijamalar giyerken şimdi askılı, şıkır şıkır ev kıyafetleri giymeye başladım. Eşim eskiden "Naber bacanak? " derken şimdi " Naber fıstık?" Diyor.Meme yokken fıstık değil miydim? Yine fıstıktım...ama bunu hissettiremiyordum.şimdi beni fıstık yapan meme değil , BENİM KENDİMİ FISTIK GİBİ HİSSETMEm VE BUNU HİSSETTİRMEM.nolur bunu yüzeysel veya SIğ bulmayın, memeli biri anlayamaz. Riskler elbette vardır, ama sanki KÂRI ZARARINDAN ÇOK GİBİ....şu an hamilesin Allah nasip ederse doğum yapacaksın evine bebek görmeye gelenler olacak ve sen onların içinde emzireceksin tecrübeli ablalar iyilik yapmak adına ay dur şöyle tut bebeği böyle emzir derken bir ergen kadar olmayan memeni gördüklerinde ( ki bu meme süt ile büyümüş hali) ay senin sütün yok ki küçücük sütün gelmemiş deseler kendini nasıl hissedersin bu eli kolu bacağı olmayan bir insanın protez kol bacak taktırmasından hiçbir farkı yoktur yani bu heves değildir
implanttan kör olmak derken bu bizim memeye bacağa taktırdığımız silikonlar değil dimi lütfen değil diyin 3 gün kaldı ameliyatımaBen de SİLİKONLUYUM. Çok araştırdım, çok okudum, İngilizcem olduğu için onlarca yabancı video izledim, birçok makale okudum. Uzun vadede silikonun vücuda nasıl zararlar verdiği veya vereceği bilinmiyor.Tıpkı görme kusurlarında takılan lensler gibi... Yıllardır takılan lenslerin de hala nelere sebep olabileceği bilinmiyor. Lensi çıkarırım ama bunu canım isteyince çıkaramam di mi??? Ve daha onlarca şey... çene kemiği erimesin diye implant yapılıyor, çene onu gerçek kök sanıyor ve orada doku kaybı olmuyor. Onun da bir sürü riski var, implant yüzünden kör olan insanlar var.... kesinlikle katılıyorum, herşeyin riski var, zararı var.ben araştırmalarım ve yaptığım Dr görüşmelerinden sonra, uzun vadede başıma gelebilecek tek sıkıntı KAPSÜLER KONTRAKTÜR. Bunu da göze aldım, çünkü memesizlik zor. Hani emzirmek demişler ya....Emzirmek benim kabusumdu. Bugüne kadar bir tek annem beni emzirirken gördü. Çünkü çocuk ağzını açınca tüm memem ağzına giriyordu. O bile bi zordu ki, öne doğru bayağı bi eğilip çocuğun ağzına denk getirmek gerekiyordu.çok zordu çoook.... evet artık memem var; eşim nooldu sana diyor, çok havalıyız artık diyor. Eskiden şakalaşırken yanağımdan makas alan adam şimdi makası memelerinden alıyor. Ha bu sadece memeyi seksüel olarak değerlendirdiğim anlamına gelmiyor.HAVAM DEĞİŞTİ,EDAM DEĞİŞTİ....Eskiden inekli koyunlu bol pijamalar giyerken şimdi askılı, şıkır şıkır ev kıyafetleri giymeye başladım. Eşim eskiden "Naber bacanak? " derken şimdi " Naber fıstık?" Diyor.Meme yokken fıstık değil miydim? Yine fıstıktım...ama bunu hissettiremiyordum.şimdi beni fıstık yapan meme değil , BENİM KENDİMİ FISTIK GİBİ HİSSETMEm VE BUNU HİSSETTİRMEM.nolur bunu yüzeysel veya SIğ bulmayın, memeli biri anlayamaz. Riskler elbette vardır, ama sanki KÂRI ZARARINDAN ÇOK GİBİ....
Hayır yaaa diş implantıimplanttan kör olmak derken bu bizim memeye bacağa taktırdığımız silikonlar değil dimi lütfen değil diyin 3 gün kaldı ameliyatıma
Sağol Canım ya.. oh be az daha kalbime inecekti :))Hayır yaaa diş implantı
Canimm ne guzel yazmissinnn agzina saglikBen de SİLİKONLUYUM. Çok araştırdım, çok okudum, İngilizcem olduğu için onlarca yabancı video izledim, birçok makale okudum. Uzun vadede silikonun vücuda nasıl zararlar verdiği veya vereceği bilinmiyor.Tıpkı görme kusurlarında takılan lensler gibi... Yıllardır takılan lenslerin de hala nelere sebep olabileceği bilinmiyor. Lensi çıkarırım ama bunu canım isteyince çıkaramam di mi??? Ve daha onlarca şey... çene kemiği erimesin diye implant yapılıyor, çene onu gerçek kök sanıyor ve orada doku kaybı olmuyor. Onun da bir sürü riski var, implant yüzünden kör olan insanlar var.... kesinlikle katılıyorum, herşeyin riski var, zararı var.ben araştırmalarım ve yaptığım Dr görüşmelerinden sonra, uzun vadede başıma gelebilecek tek sıkıntı KAPSÜLER KONTRAKTÜR. Bunu da göze aldım, çünkü memesizlik zor. Hani emzirmek demişler ya....Emzirmek benim kabusumdu. Bugüne kadar bir tek annem beni emzirirken gördü. Çünkü çocuk ağzını açınca tüm memem ağzına giriyordu. O bile bi zordu ki, öne doğru bayağı bi eğilip çocuğun ağzına denk getirmek gerekiyordu.çok zordu çoook.... evet artık memem var; eşim nooldu sana diyor, çok havalıyız artık diyor. Eskiden şakalaşırken yanağımdan makas alan adam şimdi makası memelerinden alıyor. Ha bu sadece memeyi seksüel olarak değerlendirdiğim anlamına gelmiyor.HAVAM DEĞİŞTİ,EDAM DEĞİŞTİ....Eskiden inekli koyunlu bol pijamalar giyerken şimdi askılı, şıkır şıkır ev kıyafetleri giymeye başladım. Eşim eskiden "Naber bacanak? " derken şimdi " Naber fıstık?" Diyor.Meme yokken fıstık değil miydim? Yine fıstıktım...ama bunu hissettiremiyordum.şimdi beni fıstık yapan meme değil , BENİM KENDİMİ FISTIK GİBİ HİSSETMEm VE BUNU HİSSETTİRMEM.nolur bunu yüzeysel veya SIğ bulmayın, memeli biri anlayamaz. Riskler elbette vardır, ama sanki KÂRI ZARARINDAN ÇOK GİBİ....
bağışıklık sistemini etkileyen o kadar çok şey var ki mesela benim abim iki buçuk sene önce lösemiden vefat etti bu yüzden bende çok pinpirikliyimdir trombositlerim sürekli düşer bi keresinde dr yüzüme karşı belki kansersindir seni hemotolıjiye sevk edelim demişti bende gerek yok bu aralar sadece üzüldüğüm şeyler yaşadım bununla ilgilidir diyip ikinçi tahlilimi yaptırdım normal çıktı ama bu aralarda lenfositlerim hep düşük sürekli faranjit halindeyim ama bunlar ameliyat önceside böyleydi sürekli d vitamini eksikliği yaşıyorum kaldı ki bütün yaz güneşlendim bikini ile yani bunlar ameliyat ile ilgili değil ameliyat öncesi de böyleydi bunları ameliyat ile bagdaştırmamak gerekli kapsül oluşumu olmazsa olmaz zaten ame önemli olan şekil bozukluğu yaratan sertleştiren kapsül oluşmaması ve kapsül oluşumunu ben asla vücuda bağlamıyorum bilakis dr un önemi çok büyük ameliyat esnasında gözle görülmeyecek bir toz tanesi ileride kapsül e sebep olabiliryazınızı çok beğendim çok güzel yazmışssınız ama işte konu kapsül oluştu oluşmadı değil. o ilk ince kapsül sürekli oluştuğu sürece vücut du yoruyormu. bağışıklık sistemini sürekli aktif haldemi tutuyor. çünkü bu şekilde bağışıklık sistemimin yorulucağını düşünüyorum daha bir sürü şey. he doktora güvenemiyorum. yurt dışındaki araştırmalardna abhsediyorum yüzüme bakıyorlar. inanın bir çok doktor okadar cahil ki bir çoğuda ticari amaç güdüyor. haliyle çekincelerime yanıt alamıyorum . güvendiğim sizind etanıdığınız bir kaç doktordan da duyduğum ..bana kesinlikle haklısınız demeleri oldu.o yüzden bekliyorum bekliyorum. belki yeniteknikler çıkar diye.
ağzına sağlık bana alıntı yapınca bir an dedim noluyoruzBen de SİLİKONLUYUM. Çok araştırdım, çok okudum, İngilizcem olduğu için onlarca yabancı video izledim, birçok makale okudum. Uzun vadede silikonun vücuda nasıl zararlar verdiği veya vereceği bilinmiyor.Tıpkı görme kusurlarında takılan lensler gibi... Yıllardır takılan lenslerin de hala nelere sebep olabileceği bilinmiyor. Lensi çıkarırım ama bunu canım isteyince çıkaramam di mi??? Ve daha onlarca şey... çene kemiği erimesin diye implant yapılıyor, çene onu gerçek kök sanıyor ve orada doku kaybı olmuyor. Onun da bir sürü riski var, implant yüzünden kör olan insanlar var.... kesinlikle katılıyorum, herşeyin riski var, zararı var.ben araştırmalarım ve yaptığım Dr görüşmelerinden sonra, uzun vadede başıma gelebilecek tek sıkıntı KAPSÜLER KONTRAKTÜR. Bunu da göze aldım, çünkü memesizlik zor. Hani emzirmek demişler ya....Emzirmek benim kabusumdu. Bugüne kadar bir tek annem beni emzirirken gördü. Çünkü çocuk ağzını açınca tüm memem ağzına giriyordu. O bile bi zordu ki, öne doğru bayağı bi eğilip çocuğun ağzına denk getirmek gerekiyordu.çok zordu çoook.... evet artık memem var; eşim nooldu sana diyor, çok havalıyız artık diyor. Eskiden şakalaşırken yanağımdan makas alan adam şimdi makası memelerinden alıyor. Ha bu sadece memeyi seksüel olarak değerlendirdiğim anlamına gelmiyor.HAVAM DEĞİŞTİ,EDAM DEĞİŞTİ....Eskiden inekli koyunlu bol pijamalar giyerken şimdi askılı, şıkır şıkır ev kıyafetleri giymeye başladım. Eşim eskiden "Naber bacanak? " derken şimdi " Naber fıstık?" Diyor.Meme yokken fıstık değil miydim? Yine fıstıktım...ama bunu hissettiremiyordum.şimdi beni fıstık yapan meme değil , BENİM KENDİMİ FISTIK GİBİ HİSSETMEm VE BUNU HİSSETTİRMEM.nolur bunu yüzeysel veya SIğ bulmayın, memeli biri anlayamaz. Riskler elbette vardır, ama sanki KÂRI ZARARINDAN ÇOK GİBİ....
Canım çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.Hayat gerçekten kısa ve abin çok doğru davranmış.İnsan hayatında gerçekten çok istediği şeyleri mümkün olduğunca gerçekleştirmeli,hayatın tadını elinden geldiğince çıkarmalı.Keşke hepimiz bunu yapabilsek.bağışıklık sistemini etkileyen o kadar çok şey var ki mesela benim abim iki buçuk sene önce lösemiden vefat etti bu yüzden bende çok pinpirikliyimdir trombositlerim sürekli düşer bi keresinde dr yüzüme karşı belki kansersindir seni hemotolıjiye sevk edelim demişti bende gerek yok bu aralar sadece üzüldüğüm şeyler yaşadım bununla ilgilidir diyip ikinçi tahlilimi yaptırdım normal çıktı ama bu aralarda lenfositlerim hep düşük sürekli faranjit halindeyim ama bunlar ameliyat önceside böyleydi sürekli d vitamini eksikliği yaşıyorum kaldı ki bütün yaz güneşlendim bikini ile yani bunlar ameliyat ile ilgili değil ameliyat öncesi de böyleydi bunları ameliyat ile bagdaştırmamak gerekli kapsül oluşumu olmazsa olmaz zaten ame önemli olan şekil bozukluğu yaratan sertleştiren kapsül oluşmaması ve kapsül oluşumunu ben asla vücuda bağlamıyorum bilakis dr un önemi çok büyük ameliyat esnasında gözle görülmeyecek bir toz tanesi ileride kapsül e sebep olabilir
sana silikonun bi yararını söyleyeyim bilimsel değil eskiden memelerimi hiç ellemezdim ama şu an elliyorum en küçük bi değişikliği fark ediyorum çünkü silikon alttan basınç yapıyor adet dönemleri oluşan basit kistleri hemen algılayabiliyorum önceden bunu anlayamıyordum ve düzenli ultrason çektiriyorum bence bunlar bir artı diğer türlü önemsemeyecektim ama şu an ekstra üstüne düşüyorum. yaşımız daha çok genç bana bu yaşta meme lazım ilerideki teknikler ben 50 yaşımda gelse napıyım o yaşta diri büyük memeyi abest durur.
benim abim 31 yaşında vefat etti aklında ne varsa yaptı dedi ki ben hastayım ölebilirim o yüzden evde oturup yaşayacağıma gezerek ölürüm dedi ve her sene bi ülkeye gitti gezdi aklında bir yer kalmadı hayat bizim sandığımızdan daha kısa
Canım nur içinde yatsın.Allah mekanını cennet etsin inşallah.ağzına sağlık bana alıntı yapınca bir an dedim noluyoruz
Konuyu açan arkadaşa yazdım, hani sen de emzirmekten bahsetmişsin ya seninkinin devamı gibi olsun dedim.ağzına sağlık bana alıntı yapınca bir an dedim noluyoruz
Bence silikonu kafasından atan biri bu foruma üye olup bunları yazmazdıyazınızı çok beğendim çok güzel yazmışssınız ama işte konu kapsül oluştu oluşmadı değil. o ilk ince kapsül sürekli oluştuğu sürece vücut du yoruyormu. bağışıklık sistemini sürekli aktif haldemi tutuyor. çünkü bu şekilde bağışıklık sistemimin yorulucağını düşünüyorum daha bir sürü şey. he doktora güvenemiyorum. yurt dışındaki araştırmalardna abhsediyorum yüzüme bakıyorlar. inanın bir çok doktor okadar cahil ki bir çoğuda ticari amaç güdüyor. haliyle çekincelerime yanıt alamıyorum . güvendiğim sizind etanıdığınız bir kaç doktordan da duyduğum ..bana kesinlikle haklısınız demeleri oldu.o yüzden bekliyorum bekliyorum. belki yeniteknikler çıkar diye.
Canım çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.Hayat gerçekten kısa ve abin çok doğru davranmış.İnsan hayatında gerçekten çok istediği şeyleri mümkün olduğunca gerçekleştirmeli,hayatın tadını elinden geldiğince çıkarmalı.Keşke hepimiz bunu yapabilsek.
amin kızlar Sağ olunCanım nur içinde yatsın.Allah mekanını cennet etsin inşallah.
kız ben yaptırdım dr arkadaşım keşke sadece kol ve bacak yaptırsaydın dedi genital ve koltuk altı için pek önermedi ama benim gittiğim yerde uygulanan cihaz derinin üç dört mm sine kadar iniyormuş yani lenf bezleri ya da yumurtalığa bi zararı yokmuş ay nasıl bir güzellik anlatamam bir yıldır öyle rahatım ki son bi iki seansım kaldı ama bitti kıllar yazın yapmadılar fazla bronz olduğum içinMesela ben de lazer epilasyonu çok tehlikeli buluyorumAl sana Paradox